Buitenaards contact, laat het openbaar worden.

Hallo beste bezoekers en vrienden.

Deze informatie is ons al vanaf 1940 bewust onthouden, want wij konden wel eens wakker worden en gaan zien wat er werkelijk speelt.

Ook kun je de petitie tekenen om het verborgene naar buiten te laten komen, hoe meer zielen dit doen hoe sterker we staan.

Op de website van Avaaz, een burgerorganisatie die zich hard maakt voor mensen- en dierenrechten en strijdt tegen corruptie, is een petitie verschenen over de buitenaardse aanwezigheid op aarde.
Honderden getuigen – waaronder militairen, astronauten en piloten – hebben openlijk gezegd dat op en rond de aarde buitenaardse beschavingen aanwezig zijn.

Volgens deze getuigen wordt informatie over dit onderwerp al meer dan 60 jaar achtergehouden.

Desinformatie

Een deel van deze informatie is openbaar gemaakt door middel van het Disclosure Project van dr. Steven Greer en zijn recente documentaire Sirius, en de Citizen Hearing on Disclosure, die eerder dit jaar plaatsvond in de National Press Club in Washington D.C.

Door de verspreiding van desinformatie en hoaxes is de mensheid weggehouden van open contact met hoogontwikkelde goedaardige buitenaardsen, die sneller dan het licht door de ruimte kunnen reizen.

Om deze reden hebben wereldleiders deze planeet het recht ontnomen op geavanceerde aandrijfsystemen en energietechnologieën die de menselijke beschaving allang in positieve zin hadden kunnen veranderen.

Onder het juk van een militair-industrieel complex en oliemaatschappijen die de overheid aansturen en alternatieven vertragen, kan onze planeet alleen nog maar dieper in een crisis verzinken.

Transparantie

Het is voor de mensheid en onze planeet van belang dat de aardse overheden de aanwezigheid van hoogontwikkelde buitenaardse volkeren openlijk erkennen.

Er moet duidelijkheid komen als de mensheid zich op een succesvolle manier wil verbinden met buitenaardsen die ons op een vriendelijke manier benaderen.

De media maken op dit moment geen onderscheid tussen goedaardige buitenaardsen, negatieve entiteiten of menselijke agentschappen die buitenaardse technologieën door middel van reverse engineering gebruiken voor onbekende doeleinden. Door het ontbreken van transparantie ontstaat verwarring en dat kan destructieve gevolgen hebben.

Laten we nu opstaan voor compassie en vrijheid en de Verenigde Naties en alle regeringen oproepen om het contact met goedaardige buitenaardsen te erkennen om openlijk in contact te treden met onze buitenaardse buren en zo onze wereld te helen.

Campagnenetwerk Avaaz heeft op het moment van schrijven 7500 handtekeningen voor de openlijke erkenning van buitenaards contact verzameld.

De petitie kan hier worden ondertekend.

Bron: Niburu