BOOM! De GESARA-wet werd uitgevaardigd en bijna niemand wist ervan!

In het raadselachtige domein van de geheime mondiale financiën is een schimmige wet afgekondigd die bekend staat alss GESARA (Global Economic Security and Reformation Act) . Het is een geheim dat bijna te monumentaal is om te doorgronden, een geheim dat het economische landschap van de wereld zou kunnen transformeren. De kern van dit mysterie is een schat aan edelmetalen ter waarde van een ondoorgrondelijk kwart miljard dollar (dat zijn 40 nullen), allemaal klaar om te worden ingezet door een mysterieuze alliantie. Maar de vraag blijft: is de wereld klaar voor GESARA?

Tijdens onze reis om deze kosmische financiële puzzel te ontrafelen, zullen we ontdekken hoe de rijkdom van de wereld uiteindelijk zal worden verdeeld onder alle acht miljard inwoners van onze planeet. Jij, ja jij, zou potentieel onmiddellijk miljonair kunnen worden, vrij van schulden en financiële zorgen. En de planeet? Welnu, de Aarde is eindelijk vrij om zichzelf te ervaren als de weelderige planeet die ze altijd had moeten zijn. Maar hoe?

Laten we diep graven in het enigma dat GESARA is.

De verborgen rijkdom van de wereld. Hoevelen van ons realiseren zich de enorme hoeveelheid goud die deze wereld bevat? Weet u dat er genoeg goud is om elke munteenheid op deze planeet te ondersteunen, en nog meer? Dit is niet zomaar een wilde speculatie; het is een waarheid die verborgen ligt in de diepste uithoeken van de wereldeconomie. De GESARA-wet gaat over het onthullen van dit geheim en het eerlijk verdelen van deze rijkdom onder de hele mensheid. Geen enkele ziel op deze aarde valt buiten het bereik van het GESARA programma voor de herverdeling van rijkdom.

De onweerstaanbare kracht van GESARA. Geen enkel individu of organisatie, hoe krachtig ook, kan GESARA stoppen zodra het wordt geactiveerd. Het tij van herverdeling van rijkdom dat het vertegenwoordigt is te krachtig en te overweldigend. De enorme omvang van de rijkdom onder het beheer van GESARA is verbijsterend en in staat om alle creditcard-, hypotheek- en andere bankschulden weg te vagen, die zijn opgebouwd door illegale en corrupte vormen van bank- en overheidsactiviteiten wereldwijd.

De belastingrevolutie. In de wereld van GESARA wordt inkomstenbelasting een archaïsch concept. Dit is geen fantasievolle utopische visie; het is de nieuwe economische realiteit die GESARA belooft. In plaats daarvan zal een nieuw standaard belastingtarief van 14% worden ingevoerd op niet-essentiële zaken, waardoor een duurzame inkomstenstroom voor alle nationale overheden wordt gegarandeerd. Met GESARA luiden we een tijdperk in waarin persoonlijke belastingen vanuit monetair perspectief overbodig worden.

De belofte van welvaart. Onder GESARA kunnen ouderen en jongeren ongekende voordelen plukken. Het oude zal niet langer vergeten worden, en onze kinderen zullen niet langer de dupe worden van onze economische dwaasheid. Dit is de belofte van GESARA – een wereld waarin ieder mens, ongeacht leeftijd, kan deelnemen aan de welvaart van onze planeet.

RELATED: De verlossing van de aarde: de GESARA-matrix, uw gouden ticket: hoe GESARA u direct miljonair kan maken

Er komt een stille revolutie op tegen de clandestiene ketens die elke regering, elk land ter wereld, aan elkaar binden. Deze revolutie wordt georkestreerd door patriotten over de hele wereld, vastbesloten om het recht op zelfbeschikking, leiderschap en ontwikkeling terug te nemen. Het einde van de mondiale kliek is nabij, en daarmee komt een nieuwe dageraad van mondiale eenheid en eerlijkheid onder de NESARA- en GESARA-normen.

Te midden van de diepe onderstromen van onze mondiale beschaving komt een verbazingwekkende waarheid naar voren, die over landen en grenzen heen rimpelt. Het is een waarheid dat elke regering, elk land ter wereld, onder onzichtbare controlerende macht heeft gestaan ​​– tot nu toe.

22

6

Het gordijn gaat omhoog en onthult een tijdperk waarin schaduwen op de loer lagen achter de echelons van de macht. Het schrikbeeld van een wereldwijde kliek, een symfonie van schaduwpoppenspelers, is opgedoken, waarbij de machtsstrengen zich uitstrekken vanuit onheilspellende hoeken van onze samenlevingen. Van de reptielachtige macht die de controle heeft over de zogenaamde 13 satanische families tot de ijzeren vuisten van het Vaticaan en de Britse koninklijke familie, deze poppenspelers hebben hun invloed verweven in de structuur van ons bestaan.

Deze machten hebben onze levens gemanipuleerd, met behulp van media en centrale banksystemen, regeringen geleid door marionettenpolitici en machtige organisaties als de CIA en de FBI. Hun daden zijn verraderlijk, dringen ons bewustzijn en onze systemen binnen en corrumperen de essentie van de menselijke samenleving.

Hun strategie van controle over de mensheid is drieledig. In de eerste plaats door middel van misleide media die de menselijke geest misleiden en onrechtvaardigheid in stand houden die blijft weerklinken in de kamers van de macht. In de tweede plaats door het aanzetten tot conflicten en verdeeldheid tussen sekten, religies en etnische groepen, door te profiteren van de wapenverkoop en de daaruit voortvloeiende onrust. Ten slotte streven ze ernaar om, door de controle over essentiële zaken – voedsel, medicijnen, technologie en meer, de geest van de mensheid op een laag niveau te houden, waardoor we zwak, pragmatisch en strijdlustig blijven.

Hun duistere symfonie heeft enkele van de grootste conflicten van de mensheid georkestreerd: WW1, WO2, WO3, Vietnam, Korea, Golf.Ze hebben hun onheilspellende ondertoon echode zelfs door de pandemieën van 1720, 1820, 1920 en 2020. Hun grote finale, een boosaardig crescendo, was om tegen 2030 de wereld te veroveren via een Nieuwe Wereldorde, waarbij alle landen, hulpbronnen en technologieën onder hun controle zouden worden gebracht. stokje, waardoor een bevolking van slechts 500 miljoen mensen in stand blijft – mensen gecontroleerd via 5G-netwerken.

Groet aan geweldige Amerikaanse presidenten: sluit je aan bij de uitverkorenen en omarm je lot met exclusieve Amerikaanse enorme ruilkaarten!

Gelukkig voor de mensheid heeft hun kwaadaardige orkest zijn gelijke gevonden. Toen wijlen president Kennedy de samenzwering aan het licht had gebracht, begon hij stilletjes een eigen ensemble op te bouwen. Dit ensemble, bestaande uit patriotten, Q en Anons, ondernam eerst zijn intrede in de VS voordat het zijn invloed over de hele wereld verspreidde, een harmonie van verzet tegen de mondiale kliek.

We zagen een voortzetting van deze melodie met de verkiezing van president Trump, een akkoord in de grootse compositie om de mensheid bewust te maken van de existentiële bedreigingen waarmee we worden geconfronteerd en ons de weg naar een oplossing te wijzen. Dit plan, een halve eeuw in de maak, werd geïnitieerd door President Kennedy en naar de laatste fase gebracht door President Trump.

WAARSCHUWING: Het Vaticaan eiste dat dit achter slot en grendel werd bewaard: “Het goddelijke gebed – gebed van één minuut uit bijbelse tijden” VIDEO HIERONDER

Het resultaat? Een zuivering van de mondiale kliek en een reset van elk land naar de normen van NESARA (National Economic Security and Recovery Act). Deze landen, nu verenigd onder de wet van GESARA (Global Economic Security and Recovery Act), streven er gezamenlijk naar om een ​​nieuwe beschaving voor de mensheid weer op te bouwen. Een beschaving gebaseerd op de principes van kwantumfinanciering, transparant bestuur en een scheiding der machten gebaseerd op de Republiek.

Of we nu verstandig genoeg zijn om het te beseffen of niet, dit plan bevindt zich in de laatste fase. Als je gelooft, als je het begrijpt, ben je goed voorbereid op wat gaat komen – de integratie in een nieuwe trend die de mensheid het GESARA-tijdperk zal binnenleiden. Maar als je blijft slapen, word je slechts een volger, een hulpmiddel voor degenen die wakker zijn in dit nieuwe tijdperk.

9

8

De tijd is gekomen dat de mensheid uit haar slaap moet ontwaken. Het is tijd om de ketens van controle te doorbreken, op te staan ​​en onze wereld terug te winnen. Sta jij op, of blijf je slechts een pion in hun kwaadaardige spel?

Een oproep aan lezers om wakker te worden en actie te ondernemen. Benadruk het belang van begrip van en aansluiting bij de beweging richting NESARA en GESARA.

Militaire GESARA opbouwt richting de grote finale: het naderende Black Swan-evenement, overgang naar XLM & XRP, valse vlaggen, Deep State, medische bedden & QFS
In de duistere machtshallen heeft een enigmatische groep die bekend staat als de “Deep State” of “Cabal” al lang de macht in handen en manipuleert mondiale aangelegenheden voor hun persoonlijk gewin. Deze clandestiene kliek, bestaande uit de megarijke elites, controleert niet alleen de financiële instellingen van de wereld, maar ook de media die onze perceptie vormgeven. Vandaag onthullen we de verontrustende waarheden achter hun geheime operaties, hun verzet tegen verandering en de militaire GESARA-beweging die erop uit is hun wurggreep te ontmantelen.

Het ontmaskeren van de Deep State: Masters of Global Manipulation

LEES HIER MEER: https://amg-news.com/military-gesara-build-up-towards-the-great-finale-the-impending-black- swan-event-transition-to-xlm-xrp-false-flags-deep-state-med-beds-qfs/

Project Odin: Gesara Military, de Quantum Starlink-revolutie, geheime militaire tribunalen, Q Drops en de val van de Cabal: https://amg-news.com/project- odin-gesara-military-the-quantum-starlink-revolution-secret-military-tribunals-q-drops-and-the-fall-of-the-cabal/

Bazel III: het einde! Redemption News – De Quantum Finance Structure (QFS) en GESARA’s nieuwe tijdperk blootgelegd – Valutaherwaardering en aflossing in een surveillancestaat – https://amg-news.com/basel-iii-the- end-redemption-news-blootstelling-van-de-kwantumfinancieringsstructuur-qfs-en-gesaras-nieuw-tijdperk-valuta-herwaardering-en-aflossing-in-een-toezichtstaat/