Boeddhistische Roshi Joan Halifax

Hallo Bezoeker,

Boeddhistische Roshi Joan Halifax werkt met mensen in de laatste fase van het leven (in het hospice en de dodencel).

Ze deelt wat ze heeft geleerd over compassie in het aangezicht van de dood en sterven, en een diep inzicht in de aard van empathie.

TEDTalks is een dagelijkse video-podcast van de beste gesprekken en optredens van de TED-conferentie, waar ‘s werelds grootste denkers en doeners geven het gesprek van hun leven in 18 minuten.

Aanbevolen sprekers hebben opgenomen van Al Gore over klimaatverandering, Philippe Starck op design, Jill Bolte Taylor op het observeren van haar eigen beroerte, Nicholas Negroponte op One Laptop per Child, Jane Goodall op chimpansees, Bill Gates op malaria en muggen, Pattie Maes op de “Zesde Sense “draagbare technologie, en” Lost “producent JJ Abrams over de allure van het mysterie. TED staat voor Technology, Entertainment, Design, en TEDTalks dekken deze onderwerpen, evenals de wetenschap, het bedrijfsleven, de ontwikkeling en de kunsten. Gesloten bijschriften en vertaalde ondertitels in verschillende talen zijn nu beschikbaar op TED.com

 

Geboorte – Dood en Wedergeboorte, is een geweldige beleving. Lees anders het gratis downloadboekje wat ik geschreven heb. Deel 2a zal binnekort volgen.

Have fun.

witte-duif1