Bizar door de EU gefinancierd stripboek voorspelde pandemie – met globalisten als redders

mei 16, 2020

Een vreemd stripboek dat in 2012 in opdracht van de Europese Unie werd gepubliceerd, voorspelde op griezelige wijze bijna precies wat er met de globale pandemie Covid-19 is gebeurd. Maar in deze propaganda presentatie van de uitbraak hebben niet-gekozen globalistische bureaucraten de planeet echter gered.

Het stripboek, getiteld ‘Geïnfecteerd’, was een productie van de internationale samenwerkings- en ontwikkelingstak van de Europese Commissie. Het was niet bedoeld voor wijdverbreide publieke consumptie, maar om binnen de EU-instellingen te worden verspreid. Slechts een paar honderd van de stripboeken zijn gemaakt.

In de beschrijving van de vreemde publicatie van de EU staat: “Hoewel het verhaal misschien fictief is, is het toch verweven met wat feitelijke informatie”.

Het stripverhaal toont wetenschappers in een laboratorium in China die experimenteren met dodelijke ziekteverwekkers:

Een wannabe held reist uit de toekomst, waarschuwt de autoriteiten voor de komende pandemie en presenteert een tegengif, voordat hij snel het doelwit wordt van opportunisten die het geneesmiddel willen stelen en verkopen aan medicijnbedrijven:

Het verhaal gaat over de overdracht van een nieuw virus van dieren naar mensen op een overvolle dierenmarkt:

“Inderdaad, stel je voor dat je op deze markt geïnfecteerd wordt door een nieuw besmettelijk virus”, zegt de hoofdadviseur van de VN over besmettelijke ziekten, en voegt er aan toe: “Je zou het waarschijnlijk tot het einde van de incubatieperiode niet eens beseffen”.

De publicatie suggereert dat vliegreizen de verspreiding van de ziekte zouden verergeren, met het personage dat zegt “Je zou via een internationale luchthaven zijn teruggekeerd naar Europa, de VS, Latijns-Amerika of Australië”.

Het stripverhaal toont het falen van een globale gezondheidsorganisatie om snel genoeg te handelen om een pandemie te stoppen:

Het voorspelt ook draconische veiligheidsmaatregelen, inclusief sociale afstand, die het dagelijks leven “totaal ondraaglijk” maken:

Het werk wordt afgesloten met een hoorzitting van het Europees Parlement, waarin Brussel aandringt op een meer geïntegreerde Europese samenwerking op het gebied van globale gezondheidskwesties, dat een afspiegeling is van een echt initiatief dat bekend staat als ‘One health’.

De globalisten worden geprezen voor hun bijdrage aan de ontwikkeling en distributie van een vaccin in de wereld:

Was dit een voorspellende programmering of gewoon een bizar toeval?

In werkelijkheid heeft de EU zich in 2020 aan China onderworpen en heeft ze toegegeven aan censuur met betrekking tot de virusuitbraak.

De EU is ook zwaar bekritiseerd door lidstaten en ingewijden voor monumentale tekortkomingen als gevolg van interne bureaucratie. Het hoofd wetenschap van de EU heeft zelfs ontslag genomen vanwege de onbekwame reactie van de instelling op het Coronavirus.

In de eigen fictie van de Eurocraten redt het globalisme de planeet. In werkelijkheid eindigt het in de massale dood en wereldwijde tirannie, schrijft Summit News.