Bioloog Robert O. Young: DETOX PROTOCOLLEN Covid vaccin


Eerst bespreken ze wie de oorlogsvoeders zijn die ons willen vergiftigen en dan geeft hij de detox protocollen. We moeten onze celomgeving zuiver houden. Daarom beveelt hij een alkalisch voedingsstijl aan. Ziektes ontstaan in een zure omgeving. De Covid vaccin zit vol gifstoffen en verzuurd je lichaam. Enkel in een verzuurde omgeving kunnen ziektes ontwikkelen. Volledig interview

Detox protocollen: hoe ontgift je je van de Covid vaccin?
-Alkalische voeding (alles vind je in zijn boek: PH Miracle)
-Ga meer in de zon -als je geen zon hebt neem dan vitamine D
-Neem zink
-N.a.c (glutathion)
-Jodium (jodium detoxt ook zware metalen)
-Drink alkalisch functioneel water waar iets voedzaam in zit.
-Beweging zodat je lichaam detoxt (je elimineert kooldioxide)

-Bloed opbouwende componenten consumeren zoals chlorofyl. Gebruik de pure vorm. Chlorofyl verbeterd je bloed met 20%. (NIET van China kopen). Gezond bloed hersteld de cellen. Dit heeft hij zelf getest. Drink dit met water. Gezondheid draait om gezond bloed. Gezond bloed krijgt je door meer groen te eten.
-Eet zoals dieren: Eet meer zouten, gras (groene groenten) en klei. Maak je dieet groener.
-Klei zal de grafeenoxide elimineren uit je lichaam. Het is bio elektrisch en kan zware metalen en andere metalen absorberen en elimineren. Het beste is de Franse klei: montmorillonite clay.
-Eet meervoudig onverzadigde oliën, dit helpt de celmembraan beschermen en heropbouwen (GEEN verzadigde oliën). De beste is hennep olie. De ingrediënten van de Covid vaccin verwoesten de celmembraan.

-Test geregeld de PH van je urine. Het zou minstens 7 moeten zijn, maar nog beter 8.4.