Bildeberg Maffia in paniek.

4 Januari 2021,

Het binnenhof afgezet, bang voor een woedende bevolking die aan het ontwaken is?

De corrupte gekochte politiek lijkt steeds minder zelfvertrouwen te hebben nu alle leugens aan het licht komen.

Bescherming door een slecht geweten, het is een grapje, want die paar hansworsten van NSB-ers zijn geen partij voor getrainde commando’s die men nu ieder moment kan verwachten.

Het bestuurlijk Nazi tuig in Den Haag, denkt per 18 januari ongestoord naar hun sekteleider Klaus Schwab in Davos te kunnen gaan.

Als de politieke misdadigers dan nog vrij rond lopen zal Davos een gemakkelijk doelwit zijn om uit te schakelen, een goede treffer en de Hydra verliest in een klap al zijn hoofden.

https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/4990121/nederlanders-topmensen-ministers-davos-world-economic-forum

Intussen wordt Europa in de uitverkoop gedaan aan China om de Great Reset door te kunnen laten gaan onder een communistisch bewind.

Nu al zien steeds meer mensen de doortrapte leugens en ontwaken juist door de illegale maatregelen van een illegale Fake regering.

https://www.welt.de/debatte/kommentare/article223612896/EU-China-Deal-China-steigt-auf-Europa-steigt-ab.html

Op 6 Januari 2021 kunnen we vuurwerk verwachten, aan onthullingen, ook de bekendmaking van GESARA kunnen we dan verwachten, zodat de Nieuwe US Note de Petrodollar vervangt, waarbij de US Note weer Goud gedekt zal zijn.

Dit is met de Great Reset van de Centrale banken en het Wereld Economic Forum niet te bereiken, want juist zij willen het schuldenslaven systeem in stand houden.

Dit betekend dat de gevestigde corrupte politiek er alles aan zal doen om hun eigen landen kapot te maken en de bevolking wil laten lijden door opzettelijke ontberingen.

Van de Fake Corona Lock Down gaan we in een Green New Deal Lock Down komen om de wereldbevolking te gijzelen.

De gevestigde Cabal regeringen hebben het vertrouwen en controle over eigen bevolking verloren.

Intussen lijkt Greta Thunberg bevrijd te zijn als ik haar tweet zo lees, was het klimaat drammen dan toch voor niets, en hebben haar ouders haar verkocht voor propaganda doeleinden van Soros en de NWO?

Het zou me niets verbazen als Greta nu vermoord gaat worden, nu zij zich tegen de NWO verzet in opstand komt.

Hoe worden politici gecompromitteerd, we krijgen het 6 Januari te horen en te zien, dank de verklaringen van Jeffrey Ebstein die nog steeds leeft en alles heeft bekend.

https://operationdisclosure.blogspot.com/2021/01/lin-wood-drops-major-bombshells-entire.html

Lin Wood laat grote bombshells vallen: de hele wereld wordt bestuurd door pedo * phile afpersings- en chantage-schema’s, waarbij topbeïnvloeders zoals Justice Roberts

( Natural News ) Advocaat Lin Wood de lagen van het kwaad wegpelt, onthullend de waarheid over hoe de hele wereld wordt gecontroleerd door een wereldwijde kliek van afpersers die topleiders chanteren met videobanden die hun daden van pedo * philia en chi * ld mur * der vastleggen.

Dit wordt al jaren door de onafhankelijke media behandeld, maar de bedrijfsmedia, Big Tech en rechtbanken hebben het verdoezeld (omdat ze allemaal medeplichtig zijn).

Volgens tweets in de vroege ochtend van Lin Wood (zie hieronder), “worden opperrechter John Roberts en een groot aantal machtige individuen wereldwijd gechanteerd in een gruwelijk plan met verkrachting en moord op kinderen die op videoband zijn vastgelegd.”

Lin Wood zegt dat hij een decoderingssleutel heeft voor de videobestanden, en hij legt uit dat anderen dat ook hebben.

Hij suggereert dat dit de reden is waarom opperrechter Roberts consequent SCOTUS-beslissingen heeft genomen die verraderlijk lijken voor de Verenigde Staten van Amerika. Hij wordt gecontroleerd en gechanteerd, zo wordt beweerd.

Maar het is niet alleen Roberts die hierin is betrokken, legt Wood uit. Er is een wereldwijde kliek van handhavers die leiders in de val lokken in deze plannen voor verkrachting, pedofilie en moord op kinderen, en vervolgens de videochantage gebruiken om hen gedurende hun hele politieke carrière onder controle te houden.

Lin Wood blaast het deksel wijd open over een hardnekkig, wereldwijd pedofilia-misdaadsyndicaat dat wordt gerund door vooraanstaande globalisten, democraten en kwaadwillende actoren om de wereld te beheersen. Dit is waar Jeffrey Epstein natuurlijk over ging, maar volgens de tweets van Lin Wood (hieronder) zijn er 10 inlichtingendiensten bij betrokken.

Lin Wood zegt ook dat Jeffrey Epstein nog leeft en waarschijnlijk alles wat hij weet heeft overgedragen aan de advocaten van Trump.

Hier is de volledige tekst van een reeks Lin Wood tweets over dit alles:

Teksten van Lin Woo op 4 januari 2021:

De prijs voor het spreken van WAARHEID kan hoog zijn. Uiteindelijk kunnen iemands leven en dat van zijn of haar familieleden en vrienden in gevaar komen of verloren gaan.
Ik vraag om uw gebeden dat de Almachtige God mij, mijn familieleden en goede vrienden bedekt met Psalm 91-bescherming.
@RijksvastgoedNL

Ik heb met verschillende individuen de WAARHEID gedeeld die ik tot jullie zal spreken. Mij ​​vermoorden zal NIET voorkomen dat de WAARHEID wordt onthuld – het zal alleen de vrijlating door vele anderen teweegbrengen. Ik vraag @realDonaldTrump om onmiddellijk een eerlijke speciale aanklager te benoemen om gerechtigheid na te streven.

Ik geloof dat opperrechter John Roberts en een groot aantal machtige individuen over de hele wereld worden gechanteerd in een gruwelijk plan met betrekking tot het plegen van kinderen en het moorden van kinderen die op videoband zijn vastgelegd. Ik heb de sleutel van de bestanden met de video’s. Ik heb deze informatie ook gedeeld.

Dit chantageplan wordt uitgevoerd door leden van 10 van ‘s werelds meest bekende en “elite” inlichtingendiensten.

Een van die groepen is gehackt door een groep die bekend staat als Lizard Squad. De chantagebestanden van ra * pe & mur * der werden door deze groep verkregen en de kopie werd verstrekt aan Isaac Kappy.

De afpersingsdoelen worden benaderd met een pistool, een kind en een camera. Het doelwit krijgt de opdracht om de jongen op video op te nemen. Het doelwit krijgt vervolgens de opdracht om de kind op video te schieten. Het doelwit is dan eigendom van en wordt gecontroleerd door de afpersers totdat het bewijs van afpersing zijn waarde verliest.

Nadat Kappy de gehackte bestanden had ontvangen van een lid van Lizard Squad, gaf hij bestanden aan een vriend en de coderingssleutel aan een andere vriend. Hij verstrekte deze informatie aan zijn vrienden kort voordat hij op 13 mei 2019 werd vermoord. Leden van Lizard Squad werden veroordeeld wegens hacking.

Jeffrey Epstein gebruikte hetzelfde chantage-schema van chi * ld ra * pe & chi * ld mur * der om zijn eigen belangen te behartigen of die van een inlichtingendienst met wie hij samenwerkte. ALLEN die met zijn privéjet vlogen of zijn eiland bezochten, moeten ONMIDDELLIJK worden ondervraagd en voor de rechter worden gebracht.

Ik maak me zorgen dat informatie van Kappy niet is afgeleverd bij @realDonaldTrump en dat zijn poging om het bij de president te krijgen, mogelijk de oorzaak is geweest van zijn dood. Ik ben me ervan bewust dat mijn leven nu een groot risico loopt. Maar ik vertrouwde op God. Ik bad voordat ik de beslissing nam. Ik moest de WAARHEID onthullen.

Nu heb je meer context voor het bericht dat ik hieronder tweette op 1 januari. Ik had gehoopt dat deze openbaring ontslag en bekentenissen zou veroorzaken. Omdat ik niet zeker was van dat resultaat, moest ik mijn volledige kennis onthullen. Ik doe het nu.

Deze tweet was een verzekeringspolis. De kwade krachten achter dit chantageplan van verkrachting en moord op kinderen moeten weten dat anderen een coderingssleutel hebben. Ik heb een procedure ingesteld als ik op korte termijn overlijd of als een lid van mijn familie wordt geschaad of bedreigd, de sleutel zal door velen worden vrijgegeven.

Ik zou nooit een beschuldiging uiten zonder een betrouwbare bron ervoor te hebben. De inzet is te hoog. Dus ik heb de nodige zorgvuldigheid betracht om de juistheid van de schokkende informatie die ik vanavond onthul, te valideren. Ik voel me helemaal op mijn gemak dat u de waarheid leert. Een waarheid die veel verklaart.

De 10 inlichtingendiensten die leden hebben die deze chantage-regeling toepassen, zijn onder meer CCP, CIA, Mossad, FBI, MI6. De anderen zijn gemakkelijk herkenbaar. De agentschappen weten niet welke van hen is gehackt door Lizard Squad.

Ik heb geen idee van de omvang van het chantageplan van ra * ping & ki * lling chi * ldren, maar gezien het aantal betrokken instanties, de honderdduizenden vermiste kinderen en de anders onverklaarbare acties van vele machtige functionarissen, beroemdheden en bedrijfsleiders, ik vrees het ergste.

Het aantal vermiste kinderen wereldwijd en in de Verenigde Staten is duizelingwekkend.

Dus ik heb nu de waarheid overgebracht zoals ik die ken. Er is de afgelopen dagen een groeiend koor van mensen geweest die mijn gezond verstand in twijfel trekken. Nu begrijp je waarom. Ik heb geen idee wat er de komende dagen met me zal worden gedaan of over me zal worden gezegd, maar ik zal vanavond goed rusten omdat ik de waarheid heb gesproken.

Veel problemen in onze wereld kunnen verband houden met een chantageplan dat ik vanavond heb beschreven, inclusief bizar gedrag van ambtenaren en rechters bij recente verkiezingen. @realDonaldTrump moet een speciale aanklager aanstellen om grondig onderzoek te doen. We hebben antwoorden nodig. We moeten onderzoeken. Voor de kinderen.

Als ik wordt gevraagd om de coderingssleutel en andere informatie die ik heb aan de politie over te dragen, ga ik alleen akkoord om deze rechtstreeks aan @realDonaldTrump @GenFlynn of @ SidneyPowell1 te verstrekken. Ik vertrouw ze. Nogmaals, bid alstublieft voor mijn gezin. Dank je. – Lin

###

In de volgende video van Isaac Kappy, die specifiek genoemd wordt in de Lin Wood-tweets, beweert hij dat veel Hollywood-acteurs en regisseurs van hoog niveau pedofielen zijn:

Het doet me denken aan de rituele moord op Marianne Vaadstra, kinderen vermoorden in opdracht van Bilderberg Beatrix waar Rutte, Donner, Friso, Dick Berlijn, Gerlof Leistra, Mabel Wisse Smit en Soros aanwezig waren, met vele anderen die daardoor chantabel zijn.

Getuigenis Annemarie van Blijenburgh Beatrix Rituele kindermoorden, misbruik, offers

https://www.youtube.com/watch?v=vR0FBALFaFk. Het was de taak van Joris Demmink om dit in de doofpot te stoppen.

Als men een daad moet uitvoeren om chantabel te zijn, dan is de verklaring van Neset Temirci https://www.youtube.com/watch?v=77TU43G_o80&t=65s dat Willem Alexander een moord gepleegd op een onbekende vrouw op het binnenhof van de gevangenis waar Neset Temirci 12 jaar gegijzeld is geweest.

Een moord om bij de Cabal te mogen horen, en om elkaar niet te verlinken, op straffe van bekendmaking of moord.

Nu zitten Rutte en Willy zover in de shit verstrikt dat ze er nooit meer uitkomen, de MH17 Leugen, waar we de MH370 slachtoffers zien, die reeds in staat van ontbinding waren, geen bloed meer in zich hadden, waarvan er geen enkele Europeaan bij de slachtoffers was.

Dit allemaal is bekend bij de NSA, en zal vanaf 6 Januari 2021 naar buiten komen als de regering van de VS is gearresteerd, want Soros zit in alles verweven wat Satanisch is, net als het Faken koningshuis in bezet Nederland.

Veel gaat nu naar buiten komen, mensen gaan vragen stellen en willen antwoorden. Waarom is de bevolking van alles de dupe en nooit de politieke veroorzakers? 

Maskers getekend in 1994 Denver vliegveld.
https://www.snopes.com/fact-check/denver-airport-masked/

Een afbeelding toont een muurschildering die in 1994 op Denver International Airport is geschilderd en waarop burgers van de wereld maskers dragen.

Zoals veel geruchten op sociale media over ‘voorspellingen’, toont deze afbeelding geen decennia-oude muurschildering die toekomstige gebeurtenissen voorspelde. Dit kunstwerk is eerder een moderne creatie die een weerspiegeling is van COVID-19 en de aanhoudende pandemie. 

Als de eerste slachtoffers vallen van de Genocide Vaccinatie, zal dit een dambreuk zijn, die de corrupte politiek niet meer kan stoppen.

De plannen van 1952,

Voor alle duidelijkheid, Donald J Trump en het US Leger gaan dit nooit toelaten en komen nu in actie na jaren tegengewerkt te zijn.

Dit was een lijdensweg die nodig was om de wereldbevolking te laten zien hoever de corruptie en moordlust van de Cabal reikte, maar ook hoe ze het hebben gedaan.

Naar mijn bescheiden mening hebben de in het binnenhof en koningshuis de meeste boterhammen op.

De dreiging die er nu is voor deze politieke schoften hebben ze zelf gecreëerd, de bevolking is het gaan zien, van lege ziekenhuizen en opzettelijke moord op de ouderen met de valse Lock Down, een Lock Down die nooit meer zal stoppen tot er 90% van de bevolking voor de Elite is vermoord.

https://twitter.com/Markus_Krall/status/1344559937171689474?s=20

Het was Bernhard von Lippe die PVDA Hans Alders in 1992 het Agenda 21 voorstel liet doen bij de UN in Rio de Janeiro, direct na een eerder belegde Bilderberg ontmoeting in 1992.

Net als in de VS is de hele overheid geïnfiltreerd met verraders die uit winstbejag de bevolking mee wenst te vermoorden en onderdrukken.

Daar echter het Swift betaal systeem compleet losgekoppeld is van de QFS en banken, kan de Great Reset niet doorgaan, GOUD vernietigd de FED, ECB en overige centrale banken van de Rothschild.

De politiek is doorspekt van talentloze creaturen die niet in staat zijn zelf iets te creëren als enkel loze beloften die gebroken worden en leugens die opgedekt worden.

Men is vergeten dat WW2 nog steeds aan de gang is, en de geallieerden nu een einde aan alle bezetting en onderdrukking gaan maken.

Het niet bestaande Nederland zal weer een republiek worden, waar de bevolking de dienst uitmaakt en nooit meer de orders van smeerlappen uit de politiek zal accepteren.

Het geklier en getreiter van de Bilderberg schoften zal niet lang meer duren, zij hebben alle autoriteit door list en bedrog verspeeld.

De anti campagne voor de verkiezingen maken ze gek genoeg zelf, we hoeven er alleen maar op te wijzen en antwoorden te eisen, ze vallen als een totaal kartel door de mand, mochten de verkiezingen nog plaats gaan vinden, wat ik zelf als optimist niet geloof.

Men mag en kan ons niets verwijten dat we nu de waarheid zien en de misdaden die zij hebben gepleegd, staatsterreur en hoogverraad waar de Doodstraf op staat volgends de krijgswet.

Het valt m op dat de politiek extra druk is in de kamer, en blijft hun kunsttukje van volkstoneel opvoeren en zelfs intensiveren, normaal hebben ze een lang kerstreces, nu weten ze geen antwoorden te vinden of willen geven op de stelling dat we geen legale wetgeving hebben vanaf 13 mei 1940, en het Hitler kabinet actief is vanaf 18 mei 1940 tot heden.

Praten over lasten verlichting door belasting verlaging door W. Van Haga, ook hier hebben we geen contract mee als bevolking, niet met de belastingdienst on een terreur staat die niet bestaat volgens Maxima.

Donald J Trump kan en zal de NWO geheel vernietigen, want enkel in de VS is geen optie, daar de Globalisten en onderdrukkers nu de samenwerking mat China intensiveren om het Communisme ook in Europa in te voeren.

De Europese legers zijn ondergeschikt en onderworpen aan de VS strijdkrachten, zij die niet mee willen werken om hun eigen land van de NWO tirannie te bevrijden plegen hoogverraad tegen de bevolking, en krijgen de Doodstraf.

Beste mensen breng het geduld op en blijf nog even veilig binnen, loop niet in de vuurlinie van het leger en de US commando’s voor je eigen bestwil.

Voor 2 maart zal alles achter de rug zijn, en zal GESARA voor de hele wereld gelden, zonder de Globalisten en verraders uit eigen gelederen.

Op 2 November had Trump immers het vormen van een nieuwe regering aangekondigd om GESARA in te kunnen voeren, binnen 120 dagen zou dus een nieuwe verkiezing moeten plaatsvinden in de VS.

De verkiezingen gaan online gehouden worden via de PC of mobiele telefoon, alleen stemgerechtigden kunnen maar 1 keer hun stem uitbrengen, waarbij de uitslag direct te volgen is, een nachtmerrie voor de politieke hoofdrol spelers die niet meer kunnen bedriegen.

Daar GESARA voor de hele wereld geld zal ook hier in Europa net als de rest van de wereld allen Deep State verraders verwijderd zijn.

De bevrijding van de mensheid is aanstaande, met de openbaring en confrontatie op 6 Januari in de VS zal de aftrap zijn van de wereldschoonmaak, als niet al van te voren reeds enkele hoofdrolspelers verwijderd zijn.

Rutte en zijn Nazi Kabinet met Willy de overbodige gaan we echt niet missen, een ziekte wil je laten genezen niet koesteren, dus we kunnen ze met onze vlag naar keuze uitzwaaien.

Rutte en zijn Nazi kabinet blijven ISIS financieren in het midden oosten om GESARA tegen te houden.

Net als in de VS gaat er veel geld naar ontwikkelingsprojecten, die wit gewassen worden en bij de corrupte politici weer terecht komen als smeergeld, a la Joe Binden.

Ik denk dat we hun bekentenissen te zien krijgen als ook hun executies voor hun misdaden tegen de menselijkheid.

Een mondmasker dragen is een teken van onderwerping, dus stop met deze shit en laat de onnozele BOA en politie maar bekeuringen uitschrijven die we nooit hoeven of gaan  betalen, vertel ze dat hun opdracht niet legaal is en zij zich moeten verdiepen in de geschiedenis dat we geen geldige wetten meer hebben vanaf 13 mei 1940, zij daarom ook geen autoriteit over ons hebben als we deze niet willen geven, de meeste zijn zo dom dat ze het waarschijnlijk niet eens begrijpen.

Winkels zijn geen openbare ruimte, maar panden waar de ondernemer de huur betaald, hij kan en mag je niet verplichten een masker te dragen of toegang van zijn zaak opleggen, dat is discriminatie en strafbaar volgens de rechten van de mens.

Nederland is de proeftuin van de NWO, waarbij we stelselmatig zijn uitgebuit door de fascisten overheid, om ons in de armoede te houden, en ons afhankelijk te maken van de overheid.

Deze bekentenissen hebben Bush, Obama en Rutte afgelegd in hun onstuitbare arrogantie.  https://www.bitchute.com/video/NrBrRr3OYxaA/

Wanneer dring het tot hun door dat het spel gespeeld is en de bevolking een gigantische afkeer van deze ratten heeft, want het echte virus is de politiek die ons hebben verraden.

Ik verheug me om straks 20.000 vlaggen van de Bataafse Republiek te kunnen weggeven met een opzienbarende stunt, door alle huidige Bataafse vlag eigenaren.

Heb het besef dan niemand je een leven of regels kan opdringen dat je niet wil en ongeldig zijn, welke leugen ze ook meer willen vertellen, ga in je eigen kracht staan, kijk geen leugen propaganda meer op TV, maar zet je verstand aan.

Hoe je vlaggen nu kunt bestellen en er 2 per persoon vergoed kunt krijgen,

Trotse Bataafse vlag bestellers / eigenaren.

De vergoeding voor de gekochte vlaggen van de Nieuwe Bataafse Vlag.

Deze vergoeding is alleen geldig bij Wereldvlaggen.nl  

https://wereldvlaggen.nl/product/batavia-vlag-nieuwe/ 

De vergoeding zal betaald worden als de investeerder de fondsen voor GESARA ter beschikking gesteld heeft, wat binnen 1 a 3 maanden een feit zal zijn.

Via het E-mail adres Bataafse.Vlag@gmail.com kunnen jullie maximaal 2 vlaggen declareren tot Maximaal € 60 incl, verzendkosten per besteller.

Zend per e-mail je aankoop factuur en bewijs van betaling via je bankrekening.

heb geduld met het terug ontvangen van de eerste 2 vlaggen, we zijn afhankelijk van fondsen en het opzetten van een nieuwe organisatie voor meerdere werkgelegenheid projecten.

Voor de, https://www.bataafse-republiek.shop/ bestel hier.

Beste patriotten, steun de daadkracht om de plannen te realiseren.

De ten naamstelling van de crowdfunding is Crystal Solutions.

Bankrekening nummer : IBAN: NL59BUNQ2051029180

                                             BIC: BUNQNL2AXXX

Van jullie inleg gaat 10% rendement opleveren bij de terug betaling.

Er gaan ook aanvullende producten komen, om de transitie te ondersteunen, hier over meer op een later tijdstip. waar de link van de webshop bekend gemaakt gaat worden.

Voordat de politiek met vragen komt, waarom, hier het antwoord en vragen aan hun adres. 

verder:

De emancipatie heeft veel kapotgemaakt, gezinnen en samenleving ontwricht. 

Een aanrader om het boek te lezen of te bestellen de zachte weg terug: 

Titel:                    De zachte weg terug………

Ondertitel:          Een fluweelzachte revolutie naar een samenleving die beter, menselijker en beschaafder zal zijn.

                              Een antwoord op de neerwaartse spiraal van verharding, verpaupering en verloedering.

Geschreven door: VicToria

Het boek is verkrijgbaar via boekhandel en internet.

ISBNnr.  978909032728

Dit boek is een ‘must’ voor iedereen die de waarde wil kennen van waar het in het leven nu echt om gaat. Er gaat zoveel mis in onze samenleving, dat je je moedeloos en machteloos zou kunnen voelen. Maar het tegenovergestelde dient te gebeuren. Als je alles legt langs de meetlat van de Wetten van het Leven (niet de wetten die door mensen gemaakt zijn) dan leer je de waarheid kennen. Dan krijg je weer inzicht en kracht en moed om alles aan te pakken. Het boek geeft dus een stevige boost naar bewustwording. Het eerste gedeelte is dan ook maatschappij kritisch, en je leest het ook niet in één adem uit. 

Het boek behandelt vele facetten van het leven. Zoals het klimaat, de financiële crisis, de bezuinigingen, de vluchtelingenstroom, enz.. Maar ook de vrouwenemancipatie. Die was uiteraard heel hard nodig, maar kent helaas ook een schaduwzijde. De harde en zachte krachten van mannen en vrouwen horen in harmonie samen te gaan. Ze horen elkaar aan te vullen, en niet aan te vallen. Ze zijn evenveel waard. Mannen mogen man zijn en vrouwen mogen vrouw zijn. En het gezin is nog steeds de hoeksteen van de samenleving. Als het in de gezinnen niet goed gaat, gaat het in de samenleving ook niet goed.

Het boek gaat naar de basis van het Leven. Dat zijn de vijf menselijke basiswaarden. M.n.: Waarheid, Rechtschapenheid, Vrede, Liefde en Geweldloosheid. Dat is dus een spirituele oplossing die het hele Leven draagt en waar geen enkele boosaardige kracht tegenop kan. We kunnen allemaal leren om vanuit deze waarden te leven.

Laat je dus inspireren en bemoedigen. En twijfel niet, want een fijne en vredige wereld is echt wel mogelijk! 

www.dezachtewegterug.nl

Rinus, misschien dat je iets hebt aan deze info.

Heel veel succes met je prachtige werk.

En van mijn kant doe ik ook alles wat ik kan om de wereld mooier te maken.

Bedankt voor alles wat je doet.

Met Patriotten-groet, Victoria.

Bedenk, je bent een gevangenen tot het moment dat je het niet meer toelaat, het is je eigen keuze om de laaghartige en verraders uit de politiek niet meer als je heersers toe te laten.

Zij zijn minder als het vuil onder onze schoenen.

Dwang zal enkel meer tegenreacties voor hun opleveren, ze hebben het leugenverhaal verloren ik alle opzichten.

We kunnen ons gelukkig prijzen als we de lelijke gezichten van de Cabal politiek nooit meer hoeven te zien.

Rutte de mislukte NWO tovenaarsleerling met zijn assistent Lijpe Hugo de spuiter.

Het is geen misdaad om deze smeerlappen niet meer te volgen te erkennen of geloven, want ze zijn compleet wetteloos met een vals mandaat tegen ons, in een valse illusie van bedrog vanaf 5 mei 1945.

Laat hun maar zien dat er een vredesverdrag van WW2 is met de geallieerden en dat we vrij zijn, dat de wetten na 5 mei 1945 legaal zijn, na het vervallen van het Koninkrijk en de Grondwet artikel 21 van toe.

Dat we met hun contracten hebben, die er niet zijn, we dus ook geen enkele verplichting aan dit gespuis hebben.

Hoe simpel kan het zijn, daar moet je veel voor liegen om deze illusie in stand te houden.

Zelfs aardsleugenaar en gestoorde psychopaat Mark Rutte krijgt dit niet meer voor elkaar gelogen.

Nu zijn er meer verrassingen op komst, laat ze dit maar gaan ervaren, ook wij als onderdrukte en belogen bevolking hebben dit aan den lijven moeten ervaren.

De gestoorde klootzakken hebben geen bestaansrecht als wij ze niet meer erkennen als onze volksmenners onder valse voorwendselen.

Door eigen toedoen is de bevolking gaan zoeken en heeft gevonden, dat wat men niet wilde dat we zouden vinden, de WAARHEID en het verraad.

De Rechtsspraak is een politieke agenda geworden van het Partijkartel.

Hou er rekening mee dat er veel mensen verdwijnen, want de naar schatting 10.000 mededaders zullen geen leven hebben als de bevolking zijn zelfbeschikking opeist.

Voor on-getalenteerde nietsnutten met valse agenda en bedoelingen zal er geen plaats meer zijn.

Door de komst van Med Bedden, gaan ziekenhuizen overbodig worden, geen pillendraaier die dit overleefd.

Gratis gezondheidszorg en risicoverzekeringen is een mensenrecht en plicht van de samenleving als collectief, waarbij geen overheid meer aan te pas zal komen.

Gratis energie apparaten die ons zelf voorziend maken, geen verspilling van energie meer door een netwerk waar 50% van de opgewekte energie verloren gaat door transport.

Deurwaarders is een uitstervend beroep, daar de systeemaasgieren geen wettige basis meer hebben.

Dus de uitspraak van NWO Lakei Mark Rutte, het nieuwe normaal, dat het oude normaal weg is, klopt helemaal, ook al had hij het anders bedoelt ons met zijn makkers door hun Genocide programma willen vermoorden en met de klimaat leugen willen kort houden.

De in paniek geraakte Hugo de J. voelt de bestraffing alleen al door zijn gijzelnemers, die merken dat hun genocideplan in Nederland hinder ondervindt, naderen.

Dat bedoelen journalisten als hun persvoorlichters verdekt door hun reclamecampagne voor het doodspuiten van de bevolking te melden met hun propagandabericht https://www.nu.nl/algemeen/6100155/de-jonge-we-hadden-eerder-kunnen-beginnen-met-vaccineren.html

Het is niet een vaccinatie maar een blijvende vaccinatie reeks die de bevolking zou moeten ondergaan van deze satanisten,  hij weet hoe het in vrijmetselaarskringen afloopt met hen die niet slagen in het uitvoeren van de opdracht, in deze tot de rechtstreekse genocide van de bevolking.

Als de GGD’s in een eerder stadium waren gewaarschuwd klaar te staan voor de vaccinatiecampagne, dan had Nederland een paar dagen eerder kunnen beginnen met vaccineren. Dat schrijft minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid maandag in een Kamerbrief. “Ik had de GGD’s eerder kunnen vragen berekend te zijn op eventualiteiten. Daar had versnelling in kunnen zitten”, zei de minister in een persbriefing.

“We hebben altijd gezegd dat je wendbaar moet zijn in de uitvoering, maar we zijn onvoldoende wendbaar gebleken”, aldus De Jonge.

De minister zegt dat lange tijd niet voorzien was dat het vaccin van Pfizer/BioNTech als eerste zou worden goedgekeurd.

Toen duidelijk werd dat dit vaccin sneller op de markt zou komen dan het vaccin van AstraZeneca, waarop gerekend werd, bleek dat de infrastructuur om het Pfizer-vaccin zorgvuldig te plaatsen niet gereed was.

Dat heeft voor een groot deel te maken met de lage temperatuur waarop het vaccin bewaard moet worden. Dat vraagt om een andere strategie dan voorzien was.

Coronavirus

Zie ook: RIVM: ‘De door ons voorbereide strategie past niet goed bij eerste vaccin’

‘Iedere prik telt’ zeker om ons kapot te krijgen.

Dutch Digger (Wim Visser) belt met RIVM meer al 140.000 keer bekeken. RIVM medewerker die zelf twijfel heeft aan de vaccinatie en de ingrediënten.  

https://www.youtube.com/watch?v=aDa6pQnQtDE&t=7s

De Jonge zegt dat hij zich in de kerstperiode heeft zitten te verbijten bij beelden vanuit heel Europa, waar de eerste prikken uitgedeeld werden. Nederland is een van de laatste landen in Europa die nog moet beginnen met de coronavaccinaties.

De minister liet eerst nog weten dat andere landen, die eind december al begonnen met prikken, vooral een symbolische prik zetten. Nu zegt hij dat die symboliek wel belangrijk is. “Iedere prik telt.”

Met de kennis van nu denkt De Jonge dat hij de GGD’s eerder had kunnen vragen om de ICT-systemen voor te bereiden op goedkeuring van andere vaccins. Hij benadrukt dat hij de GGD geen verwijten maakt. “Als ik zelf de GGD eerder had gevraagd klaar te staan, dan had dat gescheeld.” Hoeveel tijdwinst er geboekt zou zijn, is volgens De Jonge niet te zeggen.

De Jonge wacht zwaar Kamerdebat

Eerder op de dag werd bekend dat de vaccinatie tegen het coronavirus woensdag van start gaat. Dat is twee dagen eerder dan gepland. De eerste prikken zullen gaan naar verpleeghuismedewerkers en naar ziekenhuispersoneel dat direct te maken heeft met COVID-19-zorg: medewerkers op de ambulance, spoedeisende hulp, intensive care en verpleegafdelingen.

Dinsdag debatteert de Tweede Kamer met minister De Jonge over de vaccinatieaanpak. Meerdere partijen uitten de afgelopen weken kritiek op de aanpak van het kabinet. De Jonge zegt niet op de kritiek en het debat vooruit te willen lopen, maar snapt wel dat er behoefte is aan uitleg. “Uiteraard vind ik het terecht dat de Kamer vraagt om reflectie.”

Het wordt tijd dat wij gaan debatteren hoe we hun gaan straffen, dat het geel  spannend gaat worden, of gaan zij zich vrijwillig door de US laten afvoeren om beschermd te zijn van de woedende bevolking, of collectief zelfmoord plegen zo als sekten wel meer doen.

Natuurlijk is het ongewenst dat we wakker worden en het hele spel doorzien, dit maakt ze machteloos als niemand hen nog erkend als een vertegenwoordigers die onze belangen zouden dienen, wat duidelijk niet het geval is.

Waarom ik ongedwongen spreek of schrijf, ik heb geen leugenaars nodig die mij zeggen hoe ik zou moeten leven of wat ik mag denken.

Ik heb grote verachting voor dit schorem, door toedoen van hun minachting jegens ons, als ze al indruk willen maken moeten ze echt direct opstappen of collectief zelfmoord plegen.

Dit tuig heeft NUL empathie, talent, of geweten maar enkel hun eigen belangen te waarborgen door hoogverraad te plegen tegen de onderdrukte bevolking.

Het is een belediging om hun fratsen nog langer te moeten verdragen als zouden we onderdanen zijn van deze Satanisten.

Ze hebben geen controle meer over hun verhaal en leugens, waardoor hun onterechte toegeëigende macht als sneeuw voor de zon verdwijnt., men ken enkel macht hebben als we die geven, en dat doen we niet meer.

We kunnen dus stellen dat over en weer de messen geslepen worden voor het volgende eindspel, waarbij 10.000 tegen 17.000.000 een ongelijke strijd is voor de armzalige 10.000, waarbij de 17.000.000 ondersteund worden door het US leger.

Dit is hoe Angst terug gereflecteerd wordt naar onze kwelgeesten, vandaar dat het Binnenhof nu dicht is.

Geen partij voor een AC130 Gun-Ship. https://www.youtube.com/watch?v=7lrfdzU8k4k

Voel jullie lekker schijnveilig op het binnenhof, een oorlogsverklaring zal er niet zijn, daar WW2 nooit is gestopt.

Daar jullie graag oorlog hebben, geniet ervan, nu zijn jullie het doel dat voorgoed uitgeschakeld moet worden, 6 Januari maakt het verschil en ommekeer voor de mensheid.

Wij de bevolking kunnen heel goed zonder jullie Spertie-Boys.

Actuele info over de transitie voortgang.

https://operationdisclosure.blogspot.com/2021/01/restored-republic-via-gcr-as-of-jan-5.html