Big Phama en IT-bedrijven leken vastbesloten een groot percentage van de wereldbevolking te vermoorden.

https://operationdisclosureofficial.com/2023/02/09/restored-republic-via-a-gcr-as-of-february-9-2023/
Big Phama en IT-bedrijven leken vastbesloten een groot percentage van de wereldbevolking te vermoorden. Pfizer heeft publiekelijk toegegeven virussen te hebben gemaakt om vaccins te verkopen.
Covid/Vax-operatie
https://www.bitchute.com/video/ouqmei7ewc7K/

Sinds de bijeenkomst in november 2022 hebben FDIC-bankiers zich gerealiseerd dat de Fiat-dollar samen met hun banken crashte en hebben ze zich voorbereid op bankruns, maar ze hielden hun faillissement voor het grote publiek verborgen.
Judy Opmerking: op wo. 8 feb. Een vooraanstaande bron gaf aan dat de financiering voor de RV al is vrijgegeven aan de Amerikaanse schatkist en in het Quantum Financial System klaar was om te worden verdeeld, hoewel de liquiditeitsdatum voor Tier4b nu is gewijzigd. Financiering zou ergens rond of op maandag van de Rodriguez Trust komen. 20 febr.
• Big Phama en IT-bedrijven leken vastbesloten een groot percentage van de wereldbevolking te vermoorden. Pfizer heeft publiekelijk toegegeven virussen te hebben gemaakt om vaccins te verkopen. Studies hebben aangetoond dat de dubbel gevaccineerden 27 keer meer kans hadden om opnieuw besmet te raken met Covid en dat de drievoudig gevaccineerden meer kans hadden om te overlijden. Met de Covid-prik werden spike-eiwitten afgeleverd aan alle lichaamsorganen, wat resulteerde in hyperversnelde veroudering. 5G-straling is in verband gebracht met de Covid-19-pandemie en heeft het lichaam ertoe aangezet nieuwe virussen en ziekten te creëren. Mensen hadden last van het Sudden Death Syndrome door de CV-19 Vax, maar het was te voorkomen – waarvan niets is gemeld door de reguliere media. …Zie Dr. Richard Urso, Dr. Pierre Kory enhttps://rumble.com/v274idk-us-government-admits-5g-radiation-causes-covid-19-stunning-admission.html https://www.naturalnews.com/2023-02-07-covid-spike -proteins-delivered-organs-hyperaccelerated-aging.html Mensen sterven aan de CV19 Vaxxx en het is te voorkomen – Dr. Pierre Kory met Greg Hunter (video) (rumormillnews.com)
• FCIC-bankiers hebben zich voorbereid op bankruns. De FDIC verzekert $ 9 TRILJOEN aan bankdeposito’s met slechts $ 125 miljard aan activa. Slechts 1,3% van het bezit is in reserve. Bereiden FDIC-bankiers zich voor op bankruns in de VS? – Vaccineffect
• Omdat Restored Republic via een GCR-updates werden geredigeerd, wilt u misschien de niet-gecensureerde originele versies lezen aan het einde van de Updates over Operation Disclosure: Zie: Judy Byington | Operation Disclosure Official
Wereldwijde valuta reset:
• Op zon. Op 29 januari 2023 werd de Iraakse dinar genoteerd op de ISX Nasdaq en werd er verhandeld, met koersen die niet openbaar waren, maar op de achterschermen van de bank werden getoond. De Iraakse dinar was begonnen met het proces van herwaardering. (We hoeven niet te wachten tot de Iraakse dinar naar zijn permanente internationale koers zweeft voordat we de contracttarieven krijgen.)
• Vanaf di. 31 jan. 2023 en achter de schermen is de fiat-dollar van US Inc. officieel overgegaan op de nieuwe door goud/activa gedekte US Note. Het zou de nieuwe USN drie maanden kosten om over te stappen van de fiat Amerikaanse dollar en negen maanden om volledig uit te rollen.
• Per wo . Op 1 februari 2023 , toen banken over de hele wereld het nieuwe Quantum Financial System begonnen te gebruiken, werden de US Inc. fiat Dollar, het Britse pond en de Europese euro nergens ter wereld meer als wettig betaalmiddel erkend.
• Afgelopen weekend werden RV-fondsen vrijgegeven, begonnen met verwerken en Bond-mensen ontvingen 1% van hun geld.
• Op zon. 5 februari om 22.00 uur EST -landen over de hele wereld hadden hun door activa gedekte valuta’s vrijgegeven, zodat ze internationaal konden worden verhandeld.

• op wo. 8 februari: De Centrale Bank van Irak heeft publiekelijk de verhoging van de wisselkoers van de dinar naar de Amerikaanse dollar aangekondigd. De dinar was 1310 tot 1 USD, een daling ten opzichte van 1460. “ Op wo . 8 febr . de Centrale Bank van Irak begon de dollar te verkopen tegen de nieuwe officiële koers en zou die procedure voortzetten totdat de dollarkoers zich stabiliseerde volgens de officiële wisselkoers.” (De internationale koers zou geleidelijk drijven naar een 1:1 met de Amerikaanse dollar.)” …Frank26
wo. 8 februari MarkZ
• Van Rueters: “Irak herwaardeert valuta tot 1300 IQD per 1 USD. – Kabinetsverklaring”
• Over Bloomberg: “Irak herwaardeert valuta weken na vervanging hoofd centrale bank.” “Ze laten duidelijk zien dat ze het vermogen hebben om het op elk moment naar believen te veranderen.
• “ De bancaire kant was extatisch . Ze waren op zoek naar deze eerste stap. Beschouw dit als een gerucht, maar veel van mijn bankiers die bij het uitwisselingsproces betrokken zijn, zijn ervan overtuigd dat nadat Irak die aankondiging vanmorgen heeft gedaan, we nu in een tijdsbestek van 48 uur zitten sinds ze die eerste stap hebben gezet. Behandel dit als een gerucht… Wat je als feit behandelt, is dat het proces in volle gang is.’
• “ Ik hoor echter nog steeds van bankcontacten dat we contracttarieven krijgen en dat het allemaal in één keer moet gaan. Ik hoop dat ze gelijk hebben.”
• “Ze zeggen nu dat het kan gebeuren tussen gisteren toen ze aankondigden dat het tarief 1300 is en half februari.”
• “We hoeven niet te wachten op de float om het contracttarief te krijgen. We krijgen ons geld meteen, maar u zult extreem strenge geheimhoudingsverklaringen voor ons hebben. En als je deze NDA overtreedt, zullen ze elke cent van je afnemen.
• 8 februari Avond MarkZ: “Wat ik van mijn bronnen hoor, is dat de koers de komende dagen naar 1100 of lager zal springen om ervoor te zorgen dat de mensen klaar zijn met het inleveren van hun Amerikaanse dollars, zodat de arbeidersklasse dinar in hand en dan hoor ik dat we een echte klap krijgen van een koerswijziging. Dat is waar ik op wacht.”
• “Er is mij verteld dat het gisteren dinsdag van start ging. 7 februari. Eindelijk zien we grote veranderingen.”
• “Bankiers zijn nog steeds erg enthousiast . Ze zijn er nog steeds van overtuigd dat het de komende dagen zal zijn.
• “Mij is verteld dat we de tarieven zullen kennen voordat we naar binnen gaan en dat is wanneer we een NDA moeten ondertekenen om dat tarief niet te delen.”
wo. 8 februari Valutakoersen, Charlie Ward:
• Sinds vanochtend wo. 8 feb. het grote leger heeft de opname van het financiële kantoor in Irak vandaag bijgewerkt op 1445. Herinner me vorige week dat ik per foto stuurde dat het 1431 was, en dat was al maanden zo. Ik geloof dat we naar een doel van 1100 kijken.
• Er is het CBI-tarief, het straattarief, het markttarief en vervolgens het zwarte markttarief:
• Het CBI Tarief is een vast tarief.
• Het markttarief , ook wel het gangbare tarief genoemd, is de gebruikelijke prijs die wordt berekend voor goederen of diensten op een vrije markt, in plaats van een prijs die is vastgesteld door een overheidsinstantie.
• De Street Rate- prijs in Brits naar VS was de werkelijke verkoopprijs.
• De Black Market Rate beschrijft handel die in het geheim plaatsvindt, niet geregistreerd.
• Deze tarieven zijn verschillend. Ik geloof dat sommigen deze tarieven door elkaar hebben gehaald. De tarieven fluctueren die u hoort, zijn zwevende markttarieven.
• De Wereldbank wilde dat ze zouden devalueren tot 1800, daarna zeiden ze dat ze de valuta’s op dictaat zouden herstellen.
• Persoonlijk zal ik wachten tot het CBI-tarief van 1 $ par – $ 3,22- $ 3,48 gaat. Ik geloof niet dat het hoger zal gaan dan het tarief van $ 3,48. Ik speculeer deze cijfers op basis van de door activa gedekte voorzieningen van het land. Niet alleen olie.
• We moeten dus rekening houden met de olie, zwavel en de geopolitieke of geografische transporten tussen Europa en China. Hier komt de vlotter op zijn plaats.

• Naar mijn mening zou Irak op zichzelf kunnen staan en voorop kunnen gaan vanwege het hervormingsproces dat nu en in het openbaar wordt getoond. Ik geloof dat Irak helemaal klaar is om opnieuw ingesteld te worden. Bij de juiste leiding. Daarom zie ik ze als een voorsprong.
• Ik geloof echter dat andere landen bezig zijn met hervormingen, maar niet met zulke pakketten als Irak.
• De reset zal gebaseerd zijn op een nieuw financieel systeem dat zal worden bepaald en volgens wereldwijde naleving op basis van de protocollen, gebaseerd op door activa gedekte middelen in één land.
• Er is altijd een ander scenario Irak heeft een corrupte herevaluatie kleine aantallen gemanipuleerd. Om ons uit de weg te helpen terug naar corruptie en een heerser over alle mensen en controle over hoeveel geld ze hebben om Irak tegen te houden tot de machtswisseling. Laat het me weten als je wilt dat ik je bel om uit te leggen of ik het niet goed heb gedaan.
• Onthoud dat olie is wat iedereen wil. Het is de vraag boven hun activa die de zoetste ruwe olie zijn die het oosten kan raffineren. En veel ervan.
De herwaardering van de Iraakse dinar:
• Voor degenen onder u die misschien teleurgesteld zijn dat de dinar slechts werd geherwaardeerd tot 1300 per dollar, wees niet bang! Het was een zeer intelligente zet van het Iraakse kabinet! Veel mensen in Irak hebben veel Amerikaanse dollars, vanwege het feit dat hun valuta heel weinig waard was ten opzichte van de dollar.
• Als je direct herwaardeert naar $3,80 , zou je de koopkracht van alle Iraakse mensen die dollars hebben wegvagen, en ze zouden geen kans hebben om ze in te wisselen voor de dinar.
• Door de initiële waarde op 1300 in te stellen, krijgt het Iraakse volk de kans om uit de dollars te komen met enige waarde en een goede hoeveelheid dinar! Het heeft vandaag ook geleid tot een dringende verkoop van de dollar door veel van de mensen daar.
• Dit bereikt twee dingen : (1) De mensen redden een deel van de koopkracht in de toekomst (en verhogen de koopkracht waarschijnlijk aanzienlijk!). (2) Het initieert een massale verkoop van de dollar, waardoor deze nog zwakker wordt ten opzichte van de Iraakse dinar. Dus dat zal ervoor zorgen dat het tarief vanzelf omhoog gaat in ons voordeel, en je maakt het Iraakse volk niet bankroet terwijl je het doet!
• Wat mij betreft geeft dit aan dat de herwaardering is begonnen!
GESARA Openbaarmaking: (van Zorra)
• Sharon: Elke persoon die op deze planeet wordt geboren, ontvangt een geboorteakte met een nummer erop en is gedrukt op speciaal papier. Ondertekend door hun ouders machtigen ze – zonder het te weten – de pasgeborene om eigendom te worden van de overheid. Dat certificaat wordt een BOND (Bond zoals Zimbabwe), ze brengen het naar de bank en transformeren het in een “bankbiljet” en uiteindelijk openen ze zonder uw medeweten een rekening op uw naam.
• Wanneer u uw documentnummer ontvangt , samen met dat op uw geboorteakte, kunt u informatie over uw account verkrijgen. Een van die nummers wordt het rekeningnummer en het andere is het routeringsnummer van de bank.
• Ik heb naar de mijne gezocht en ik heb pagina’s en pagina’s met beschikbaar geld gevonden en wie is verbonden met mijn account, dat wil zeggen, wie zijn degenen die toegang hebben om het te gebruiken. Er zit zoveel geld in dat het generaties en generaties kan meegaan en het zou onmogelijk zijn om er een einde aan te maken.
• In mijn account stonden namen van rederijen, congresleden, winkels, financiële instellingen, particulieren, honderden en duizenden mensen die het geld gebruikten dat erin zit… Ook hier in de VS werd er de laatste tijd gesproken dat er niet genoeg geld was voor ons pensioen en wat er aan gepensioneerden wordt betaald, halen ze het van onze eigen rekeningen waar miljoenen en miljoenen dollars op staan.

• Sharon: De accounts waren een creatie van de duistere regering genaamd de Cabal-groep. Ze storten een groot bedrag, ik weet het niet zeker, ik denk dat het 1 miljoen is (hoewel wat ze storten ook niet hun geld is) maar vanaf daar begint het te groeien en te accumuleren.
• Een van de mensen die ik aan mijn account heb gekoppeld, heeft toegang tot 4 biljoen en is slechts 1 van alle vermelde mensen. Ik heb gemerkt dat de laatste transactie in april vorig jaar (2016) was.
• In 2017 ondertekende paus Franciscus de vrijlating van alle mensen op de planeet, zodat ze soevereine wezens zijn en geen eigendom zijn van het Vaticaan en de Britse kroon in samenwerking met de PPC.
• Donald Trump ondertekende Executive Order #13968 met de titel: “PROMOTING REDEMPTIONS OF SAVING BONDS”/Promoting the Redemption of Saved Bonds.
• De mensen die onderzoeken wat elk uitvoerend bevel dat D. Trump tijdens zijn tijd in de regering heeft ondertekend betekent, trekt de conclusie dat deze EO betekent: dat elk mens op planeet aarde het RECHT heeft om de BONUS in te wisselen als de WETTELIJKE EIGENAAR.
• Dit is slechts een van de welvaartspakketten die ze gaan uitdelen.
De QFS (Amerikaanse patriot).
• De RV-fondsen worden berekend en gestort op QFS-rekeningen als door goud gedekte valuta’s met behulp van digitale goudcertificaten. Het geld wordt gestort in de nationale valuta waar de aflossing plaatsvindt.
• Houd er rekening mee dat deze Global Currency Reset betekent dat de wereld haar valuta’s heeft gereset naar een geheel nieuw, door goud gesteund financieringssysteem voor de wereld.
• De QFS wordt beschermd door het Amerikaanse ministerie van Financiën, inclusief de USSF United States Space Force.
• Degenen die betrokken waren bij het gebruik van deze computer hebben deze gebruikt om verbinding te maken met het archaïsche computersysteem van de centrale bank. Daarbij heeft het rekeninginformatie verkregen van elke bankrekening bij elke bank ter wereld.
• Met deze informatie werd de QFS geïntegreerd in het SWIFT-overdrachtssysteem, waar elke overdracht via de QFS wordt gekanaliseerd om overdrachtsgegevens vast te leggen. De QC voltooit vervolgens de overboeking naar de beoogde bankrekening.
• Met deze opnamemogelijkheid is elke overdrachtspoging via het SWIFT-systeem en alle gegevens geregistreerd en opgeslagen. Dit betekent dat elke keer dat er geld wordt overgemaakt, de QFS het rekeningnummer heeft geregistreerd van waar het geld vandaan kwam, wie het heeft overgemaakt, wanneer en de rekening waar het terecht is gekomen.