Beste vriend.

Beste Tunahan Kuzu,

Binnen gehaald als PVDA Trojaans paard.

Niet iedereen ziet de juiste waarde van jou en je vrienden hun bestemming, ramkraken van geldautomaten hebben een negatief beeld geschetst.

Een bevooroordeeld mens zou kunnen DENKen dat je onder toezicht staat van de reclassering samen met je goedmoedige vriend en collega de knuffel Marokkaan Farid Azarkan onder de regie van de steen der wijzen uit de Harrie Potter verhalen.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Farid_Azarkan

Niemand die jullie heeft begrepen als nieuwe bijbels figuren..

Niemand heeft door dat jullie de nieuwe versie van MOZES zijn die hun volkeren terug brengen naar hun roods en thuislanden.

Schreeuw het van de daken, Let My People Go, we laten jullie gaan en staan klaar om jullie uit te zwaaien op de reis naar het beloofde land en zonnige oorden.

Om de cultuur bakermat van de beschaving daar te versterken.

Wij de patriottische Barbaren van Europese afkomst laten jullie met liefde gaan en betalen graag voor iedere geïndoctrineerde islam ziel die naar vrijheid en zijn eigen stenentijdperk hunkert.

Het hysterisch gegil van een verwarde man uit de moskee,  tegen de zin van inheemse volkeren die gebukt gaan onder de Barbaarse Europese waarde, en opgedrongen Islam moet verdragen.

Laat de wonden helen die over en weer zijn toegebracht door de achterbakse Bankiers en hun politieke Bilderberg misdadigers.

Gun de Barbaren in bezet Nederland hun Eigen Bataafse Republiek, als toegift gooien we met liefde onze Fake Koning, domme Willy en zijn insect gezin achterna.

Beste Tunahan, mijn ervaring met mensen van Turkse afkomst, ik kan er geen kwaad woord over zeggen.

Met Marokkanen is het net even anders, ze zijn Genetisch er onverdraagzaam in hun gedrag, wat ook te zien is in de statuten van criminaliteit.

Iets wat ons oorspronkelijke bevolking van bezet Nederland is opgedrongen door de Nazi politiek uit de Hitler Kabinetten vanaf 1945.

Als we het zo bekijken zijn we allemaal slachtoffer van de ratten hier verantwoordelijk voor zijn, het politiek kartel, waar jullie als een steenpuist of aambei ervaren worden door buitensluiting van commissie stiekem van Rutte en consorten.

Het zou ontzettend helpen als jullie je aanhang langzaam voorbereiden op hun bevrijding van de achterlijke westerse beschaving die jullie zo verachten, zeker daar jullie niet meer financieel afhankelijk zullen zijn na GESARA van deze barbaren die als opgedrongen Medelander iedere dag moeten ervaren.

Mochten wij de rechtmatige erfgenamen van Europa en onze cultuur, jullie op enigerlei wijzen kunnen steunen voor een mooie toekomst in jullie thuisland, horen we dit graag.

Deze brief is geen Zeurvagina HUMOR.

Zij weet en heeft overleefd dank toeten en BLAZEN, waar menig Rijke blanke Nederlander een bult aan overgehouden heeft.

Heb het besef dat we allemaal het kind van de rekening geworden zijn.

Voor oprechte mensen valt er niets te verwijten als we allemaal blind en naïef geweest zijn.

Samen een vreedzame samenleving bouwen en wonden laten helen, is een noodzaak voor een geweldvrije toekomst van wederzijds begrip.

In de nieuwe wereld is geen plaats voor HAAT, enkel liefde, als we allemaal tot bezinning gekomen zijn van wat ons allen is aangedaan.

Niemand is WIT of Zwart, ook niet transgender van geboorte, het is een agenda die de bevolking opzettelijk zijn entiteit ontneemt om als NWO eenheidsworst op te gaan in de vergetelheid van geslachte loosheid om Agenda 21 te dienen..

Er is een tijd van komen en van gaan, die van gaan is gekomen.

Maak aanspraak op je erfrecht.

Wij een gelukkig Kerst feest en jullie een Diabetes Suikerfeest. Het moet kunnen.

Harte groet je pen vriend Rinus.