Beste Patriotten, Bataafse Vlag

Beste Patriotten er komt steeds meer duidelijkheid over de Vlag.

Ik vraag deze info goed te lezen, wat onnodige vragen spaart, daar nog niet alles bekend is.

Ik zal jullie op de hoogte houden over het verloop, en informeren als ik alle info heb van prijzen en levering, ben blij met de spontane draagkracht, wat ons als eenheid verbindt.

Ik ben blij dat ik een stemming heb laten doen om te kijken welke wensen er leven.

Van de 587 stemmen hebben en 57 vlag 1 gekozen, de oude Bataafse Republiek vlag.

Deze mensen staat het vrij om deze vlag te bestellen, voor de prijs van 43,96 euro, incl. verzendkosten. https://wereldvlaggen.nl/en/product/batavian-republic-flag/

De rest 91% heeft voor 2 de duiven, 3 de levensbloem of het alternatief voor de levensbloem gekozen. Jullie kunnen weer gaan kiezen op Telegram https://t.me/QNewsOfficialTV

Het nieuwe ontwerp wat een combinatie van 2,3,4, is, maar dan in een fris jasje, hier ga ik prijzen voor opvragen bij verschillende vlagfabrikanten, het gaat immer over grote aantallen, meer als 700 stuks tot nu toe, ze gaan met de tientallen de aanvragen.

Dus nog even geduld, de prijs zal spoedig bekend zijn, dan maken we een keuze welke fabrikant onder welke voorwaarden de vlag gaat leveren.

Als de fabrikant in Nederland meewerkt, daar het ook in zijn belang is, en we een deal hebben, kan hij veel bijproducten mee verkopen.

Is echter de prijs in het buitenland veel beter, zal ik een voorbestelling accepteren, en jullie een banknummer bekend maken waar de betaling per vlag op gedaan kan worden.

Op het moment dat het meeste geld binnen is zal ik de vlaggen in het buitenland bestellen, en gaan halen.

Ik kan geen grote bedragen voorfinancieren, tenzij de investeerders van fondsen me deze gelden ter beschikking stellen, ook kan ik nu niet zeggen hoe het met de toegang van landen is, i.v.m. de Lock Down.

Gerard Cox, had geen interesse om Groep Chef te worden we gaan ons dus zelf een zingen, LOL, hij is nog niet zover als ons.

Natuurlijk kunnen alle mensen eens kijken of er zangverenigingen zijn die hier aan mee willen werken, van zingen worden we blij.

Zoveel mensen, zoveel meningen, door de massa is heel bewust een keuze gemaakt.

Een enkeling had extra wensen die ze zelf vrij staat om zelf te regelen, ik kan nooit 100% van de mensen het naar hun zin maken, ik ben wel erg goed, bijna perfect, maar ook hier schiet ik te kort, neem het met een knipoog.

De spontane medewerking van patriotten ben ik heel blij mee.

De snelheid van leveren hangt van jullie betalingen af, als de fondsen vrij komen krijgen jullie de eerste twee vlaggen terug betaald via een declaratie mogelijkheid.

Heb er begrip voor dat ik alles tot nu toe bijna alleen doe, vanuit een uiterste benarde situatie als ex ondernemer die voor ruim 600.000 euro is bedrogen, als gevolg diefstal door mijn ex compagnon van mijn bedrijven en verraad, ontrouw van ex Loco Liesje Nack in privé omstandigheden.

De toekomst van voorspoed ligt voor ons, we gaan het zelf doen, om ook dat resultaat te krijgen wat we zelf willen.

Het is juist het vechten en doorzettingsvermogen wat ons kracht geeft, de NWO ratten uit de Hitler regering gaan ons nooit onder krijgen.