Beste Lezers van mijn Kanaal.

https://t.me/RinusVerhagen

Beste Lezers van mijn Kanaal.
Gisteren heb ik bericht ontvangen van Systeem Autist Inkassier & incasso Gerechtsdeurwaarder te Arnhem.
De illegale rechtbank van Maastricht heeft mij veroordeeld tot het betalen van de VGZ zorgverzekering, de gerechtskosten en incasso kosten.
Samen voor Ruim €2600 te betalen binnen 14 dagen, wat ik natuurlijk nooit zal doen.
Ook het CJIB en de liefdadigheidsinstelling de Belastingdienst hadden graag dat ik vrijwillige bijdragen doe die hun me opleggen, ook dat ga ik nooit doen.
Feit is dat hun misdaad is gepleegd samen met de niet geldige rechtspraak die wetten hanteert die niet geldig zijn na 13 Mei 1940.
Door het ontbreken van een vredesverdrag met Duitsland zijn we nog steeds een provincie van Duitsland, dan kunnen verzonnen wetten of verdragen vanaf 5 Mei 1945 nooit rechtsgeldig zijn als men het vredesverdrag en onze soevereiniteit kan aantonen.
De Rechtspraak is een bedrijf dat is aangesteld door Nederland NV wat in de VS staat ingeschreven.
Wij de bevolking hebben geen contract met dit bedrijf, en kunnen niet langer accepteren dat een criminele Fake overheid ons dagelijks een misdaad tegen ons pleegt.
De Globalisten zijn een Criminele organisatie en schenden ons geboorterecht dagelijks.
Ik beschuldig Ilse van Garrel de natuurlijk persoon die verantwoordelijk is voor de rechtspersoon van het bedrijf Inkassier & Incasso van mede plechtigheid in de misdaad: Mensenhandel, Oplichting, Valsheid in geschrifte en onbevoegd als bedrijf een onteigening uitvoeren in samenspanning met de onbevoegden oplichters uit de Rechtspraak die als poortwachter optreden voor met Nazi Regiem van Nederland NV.
Geen van alle is bevoegd om ons de bevolking te dwingen iets te doen waar we bewust niet aan willen deelnemen, men hanteert Maffia praktijken in de waan dat wij de bevolking ons nog langer laten behandelen als of we het bezit van Nazi Koning Willy de overbodige zijn.
Alle hebben ze meegewerkt aan het stelselmatig onderdrukken van ons de bevolking.
Het fijne van dit is dat men het zelf vastlegt en archiveert, om hun misdaad legitiem te laten lijken.
Dat de overheid een NGO mensenhandel organisatie is blijkt dat onder anderen dat van de 1675 uit huis ( gekidnapte Kinderen van het Toeslagen affaire, waar van er 413 kinderen door geregisterd staan bij het ministerie van Financieren.
De Adrenochrom junkies van het Pedo Hitler Kabinet zijn allen schuldig aan deze misdaden, ze hebben het geweten en gedaan, net als de GENOCIDE met de Gen Therapie met het Bio-Wapen wat duizenden doden heeft geëist.
Daar WEF Nazi en Pedo Rutte heeft verklaart dat we in oorlog zijn met Rusland, is de Wapenstilstand van na de tweede wereldoorlog verbroken.
Rutte en zijn mede Globalisten hadden gedacht dat de Nazi Atlantische Terreur Organisatie (NATO) Rusland kon verslaan in de Oekraïne.
Feit is dat de NATO en westerse Nazi sekte de oorlog heeft verloren, ongeacht wat ze aan wapens hebben geleverd aan Zelensky en het Nazi Regiem in Oekraïne.
De Misdaden die de Overheid, Rechtspraak, Deurwaarders tegen eigen bevolking in bezet Nederland NV als Provincie heeft gepleegd, is aangetoond, en valt nu onder het oorlogsrecht van SHAEF de bezettingsmacht van de VS.
Allen zullen ze voor een tribunaal komen onder oorlogsrecht, en veroordeeld gaan worden voor hun misdaden en samenzwering tegen de bevolking.
Op veel overtredingen staat de DOODSTRAF.
Mijn vraag aan jullie is, doe aangifte bij het leger over alle zaken die je als mens door dit corrupte systeem is aangedaan, noem de namen en bedrijven die verantwoordelijk zijn voor hun rol in de misdaad.
Laat ook je eigen Deurwaarder weten dat het spel over is.
Per 1 Juni is het Fiat geld systeem Failliet, en heeft de QFS het geld systeem overgenomen.
De QFS draait al veel langer mee, en heeft exact in beeld wie welke transacties heeft gedaan.
Dan is de Executive Order van Donald J Trump van kracht om alle mensen handelaren te onteigenen, over de hele wereld.