BERICHT OVER DE BANKEN

Bericht over het wereldwijde financiële bankensysteem:

In de nacht van 14 naar 15 december 2023 zal zeer waarschijnlijk het oude financiële systeem van de banken gaan vallen. Het fiat geldbedrog stopt dan wereldwijd.

Het is nog maar de vraag of je inkomen van de maand december 2023 nog op jullie rekening wordt gestort.

Tip: Heb genoeg te eten in huis, maak het gezellig met weinig en deel met anderen, want je zult elkaar nodig hebben om de komende tijd te doorstaan. Haal het geld wat je nog hebt van de bank en contant in huis. Je weet niet hoe je het nodig zal hebben als alle Banken gaan omvallen. Banken die ISO20022 en Basel 3 zijn kunnen net zo goed omvallen als ze allemaal vallen. Men is verbonden met de 2000 miljard Derivaten onderling, gespeculeerd met valse beloften, waarvan een heel groot gedeelte bestaat uit mensenhandel middels de geboorteakten.

De miljarden die omgaan in kinderhandel, vrouwen en orgaanhandel vallen dan ook weg, dus is de Cabal per 15 december 2023 failliet en vleugellam. Het is de doodsteek van de cabal.

Hopelijk zijn ze wijs en kiezen zij en de wereldbevolking massaal voor Wereldvrede.

Bron bericht: Rinus Verhagen

https://qofficial.net/password

John McAfee: mogelijk draaiboek van gebeurtenissen die in werking gaan treden.
https://qofficial.net/password
De klok loopt af, naar het grote ontwaken van vrijgave van de Data die John McAfee heeft verzameld van de wereld elite hun E-mail verkeer.
Zaterdag 16 Dec om 4:00 Nederlandse tijd gaat het beginnen.
Denk dat men onder elkaar erg open geweest zijn en hebben overlegd hoe ze de Genocide gecoördineerd kunnen uitvoeren.
Dan de 15 Dec gaan de Banken in een domino effect vallen ook daar zal data over verschijnen hoe de politiek betaald is geworden om hoogverraad tegen de bevolking te plegen.
Het gaat dus allemaal samen komen, mooi gecoördineerd van het Leger de moderne oorlogsvoering tegen de Globalisten.
De informatie die dan vrijkomt zal ze allemaal aan de galg brengen.
Hoe kan men dit voorkomen?
Door het internet uit te schakelen, onder de noemer de zonnestorm, het neven effect zal zijn dat Banken hun levens ader afgesloten krijgen, dus het SWIFT betaalverkeer uitgeschakeld zal worden.
Dit is dus een probleem wat de Globalisten / Satanisten niet zelf opgelost krijgen.
Dan is de vraag wanneer zal het internet er uit gaan, de 15e Dec?
Men wordt dus gedwongen hun eigen ondergang in beweging te zetten.
De lockdown zal er komen, maar wanneer., en voor welke gebieden, op het platteland zal het bijna geen effect hebben, ten zij de on genode gasten van nep vluchtelingen een burgeroorlog willen ontketenen.
Ook dit zal in al het E-mail verkeer onderling bekend zijn.
Zelfs de grootste slapers gaan ruw wakker worden met alle bekendmakingen, de berichtgeving van video opname en bekentenissen zal de berooide bevolking verbijsteren.
We gaan via het Alert systeem te horen krijgen dat de EURO omgeruild zal worden voor een eigen Valuta in ons geval mogelijk de Gulden / Florijn.
Om alle landen een gelijk speelveld te geven worden de meeste valuta 1:1 met elkaar verruild, waar meer grondstoffen zijn zal de koers hoger zijn.
Het omwisselen, het zijn de Walvissen in Tiere 3 die de eerste gewisseld hebben om alles per land in beweging te kunnen zetten als het oude systeem down is.
Direct gevolgd door Tiere 4B om de verspreiding van rijkdom in beweging te zetten en humanitaire projecten te kunnen beginnen, die mogelijk centraal gecoördineerd gaan worden.
Het gaat een periode van wonden likken worden en laten bezinken om dit in de toekomst niet meer de kans te geven om de bevolking in een Matrix te vangen zal er binnen 120 dagen nieuwe verkiezingen komen.
Dit zal in een geheel andere structuur moeten gebeuren als dan het huidige Nazi bestuur systeem van de Rat van Oranje Willy de onnozele.
Iedereen die mee gedaan heeft aan de onderdrukking op bevel van boven af is totaal onbruikbaar om nog een uitvoerende taak in de nieuwe structuur te gaan vervullen zo als Politie en handhavers.
Alle Burgemeesters en wethouders kunnen hun borst nat maken, zij hebben actief hun Gemeentelijke Genocide Dienst ondersteund en mensen die hiertegen in verzet kwamen vervolgd of laten vervolgen.
Ik hoop van harte dat alle beelden van Executies gedwongen vertoond worden, om zelfs de hersenloze schapen te doordringen van het geen waar zij slachtoffer van zijn geworden.
Medische Bedden met frequentie therapie kunnenveel herstellen, hopelijk ook de vaccinatie schade van de bevolking.
Er is zoveel rijkdom te verdelen dat Migranten hun deel in hun eigen land van herkomst gaan ontvangen, en niet in het gastland waar ze dan verblijven.
Het is dan aan ons om een Gouden toekomst vorm te geven.