Benjamin Fulford: “Chinezen zeggen goud alleen via White Dragon,

Benjamin Fulford: “Chinezen zeggen goud alleen via White Dragon, Japanse verzetsbeweging zegt Obama zal geraakt worden door “Kamikaze” in Hiroshima.”

Donderdag 19 mei 2016, 11:39 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

– 16 mei 2016 –
De strijd om de planeet aarde raast voort op vele fronten. De financiële oorlog blijft het meest belangrijke van deze fronten. Hier staan het Chinese leger, en achter hen de Dragon familie, er nu op dat het goud alleen beschikbaar is om wereldvrede te vestigen, zeggen bronnen bij de Chinese regering. We zullen hierover meer vertellen hieronder maar de andere grote ontwikkeling is dat een handgeschreven briefje werd afgeleverd bij deze schrijver waarin stond dat “De Kamikaze zal proberen een moordaanslag met bom te plegen in Hiroshima.” De betekenis hiervan is dat door middel van een zelfmoord bomaanslag geprobeerd zal worden VS President Barack Obama te vermoorden wanneer hij een bezoek brengt aan Japan tegen het einde van de maand.

Een andere intrigerende en mogelijk gerelateerde gebeurtenis is dat het nationale uitzendingnetwerk NHK van Japan, een documentaire uitbrengt waarin beweerd wordt dat in 1944 een Japanse militaire vliegtuigfabriek geraakt werd door een precieze aardbeving. Hierop volgend dropten VS B29 bommenwerpers foldertjes waarin stond “wat zullen we jullie na deze aardbeving nog meer aan doen?” De seismograaf van de 1944 aardbeving vertoont een identiek patroon met de reeks aardbevingen die gecentreerd waren in de Japanse militaire bases in Kyushu vorige maand. Hier is een link naar de documentaire in het Japans over de aardbeving aanval.

https://www.youtube.com/watch?v=AKeH9lRIG4M

De meest waarschijnlijk gebruikte technologie voor zulke aanvallen zou gebaseerd zijn op Nikola Tesla’s Oscillator.

https://en.wikipedia.org/wiki/Tesla’s_oscillator

Welke veranderde in een militair geheim door toedoen van de regering van de VS in het jaar 1930. De Japanse ondergrondse bracht deze documentaire onder onze aandacht en ze zeggen dat ze hun wraak zullen krijgen voor de laatste aardbevingsaanvallen.

Russische bronnen, op hun beurt, hebben gedetailleerd bewijs naar voren gebracht over systematische moorden op burgers door de Khazariaanse maffia in de Oekraïne en elders met als doel het oogsten van organen voor transplantatie. Wat van dit bewijs is te vinden aan het einde van het verslag van deze week. Je kunt er zeker van zijn dat er jacht gemaakt wordt op de daders van deze misdaden.

De Khazariaanse maffia, wanhopig op zoek naar een vluchtplaats voor de gaande zuivering, is er tijdelijk in geslaagd om de populair gekozen Braziliaanse President Dilma Roussef af te zetten. De nieuwe regering van criminelen is al begonnen met het “privatiseren”(plunderen) van grote delen van de economie. Je kunt er zeker van zijn dat de strijd om Brazilië nog niet voorbij is en dat de nieuwe kleptocratische regering niet stabiel zal zijn of lang aan zal blijven.

Khazariaanse Nazi factie en senior politiek leider Henry Kissinger, die niet gedood werd zoals Alexander Romanov van de illuminatie foutief heeft beweerd, werd gesommeerd naar het Pentagon op 9 mei, de datum van de Russische zege over Duitsland in de Tweede Wereldoorlog, zeggen Pentagon bronnen. Kissinger werd daar opgedragen om zijn mede Khazariaanse maffioos te informeren dat ze banken failliet moeten laten gaan, moeten stoppen met het stelen van spaargelden en pensioenen, moeten ophouden met het gebruiken van negatieve rentetarieven en dat ze de VS dollar moeten ondersteunen met goud. De datum 9 mei werd gekozen om de VS/Russische militaire samenwerking te symboliseren als een boodschap gericht aan de beheerders van het goud in Hongkong, zeggen de Pentagon bronnen.

De Chinezen hebben gereageerd door, zoals hierboven beschreven, het aanbieden van minstens 20.000 ton goud tegen een 13% discount onder de voorwaarden zoals voorheen werden beschreven, 10% gaat naar het opzetten van een bureau voor toekomstplanning terwijl de andere 3% voor commissies is. De beheerders van het goud zijn het Chinese leger die zeggen dat ze het niet zullen overhandigen aan ofwel de Chinese communistische regering ofwel aan de Chinese bedrijven. Ze zeggen dat naast de 20.000 ton, dat gezuiverd is in 99.99 % pure staven van 12.5 kilogram, er nog een hoop meer goud beschikbaar is maar dat is in staven van 60% goud en 40% koper en moet nog gezuiverd worden. Het Chinese leger brengt verslag uit aan de Dragon familie zijn bronnen bij zowel de Chinese regering als de CIA het over eens.

Er zijn nog steeds mensen in het industriële militaire complex van de VS die denken dat de Verenigde Staten het niet nodig hebben om dit aanbod te accepteren en dat ze nu ze de Federale Reserve Raad hebben overgenomen dollars kunnen drukken om de problemen van de VS op te lossen. Republikeins Presidentieel Kandidaat Donald Trump is blijkbaar een van hen. Op 9 mei zei Trump het volgende op CNN:

“Mensen zeiden dat ik schuld en default op schuld wil gaan kopen – deze mensen zijn gek. Dit is de regering van de Verenigde Staten van Amerika. Ten eerste, je hoeft nooit in gebreke te blijven omdat je zelf het geld drukt, ik vind het vervelend je dit te zeggen, oké? Dus er zal nooit een default zijn.”

Wat Trump niet begrijpt is dat terwijl de Verenigde Staten alle geld kan drukken dat het wil om thuis te gebruiken, buitenlanders niet onbeperkt dollars zullen accepteren gesteund door niets in ruil voor hun goederen. De VS is al in gebreke gebleven wat betreft zijn buitenlandse crediteuren. De recente mislukking op 2 mei van de VS kolonie Porto Rico om een betaling van 422 miljoen dollar te doen op zijn obligaties was een de facto VS regering schulden default. In tegenstelling tot de regering van Japan, dat leent van zijn eigen burgers, is de VS afhankelijk van buitenlanders om het drijvende te houden. Deze buitenlanders, vertrouwen om een goede reden niet langer VS papier. Dit is waarom het noodzakelijk is voor de VS om het erg genereuze Chinese aanbod van goud om hun dollars te ondersteunen te accepteren. Alles wat ze vragen in ruil is wereldvrede.

Sinds het steeds waarschijnlijker lijkt dat Trump de volgende president van de VS zal worden, zal hij achter dit aanbod moeten staan als de VS een catastrofale economische instorting wil vermijden. De VS kan niet zijn weg uit zijn internationale verplichtingen printen.

In ieder geval, het militaire industriële complex van de VS beweegt zich in toenemende mate richting Trump. Vorige week brak Bush consigliere (eerste raadgever) Jim Baker met de Bushes en had een ontmoeting met Trump,” zeggen Pentagon bronnen. Hij sluit zich aan bij Dick Cheney bij het groepje ratten dat het zinkende Khazariaanse Nazi schip verlaat.

Het is waarschijnlijk te laat voor deze ratten om volledige immuniteit te krijgen voor hun misdaden uit het verleden. Vorige week kwam voormalig CIA directeur George Tenet in het openbaar met de informatie dat zowel George Bush Jr. en Cheney herhaalde waarschuwingen negeerden voor 11 september 2001 dat de VS aangevallen zouden worden.

http://www.blacklistednews.com

De rol van de Bush familie strooplikkers, d.w.z. Saudi regeringsambtenaren, in die aanval wordt nu ook openbaar gemaakt in kranten overall in de wereld. De Saudis, vrezen serieuze straffen voor hun rol in 911 en voor het financieren van het z.g. islamitische terrorisme, ze haasten zich naar China in de hoop dat ze een nieuwe grote broer vinden die ze zal beschermen. Dat is waarom de Saudis hebben aangeboden het Saudische staats olie bedrijf te verkopen aan de Chinezen. Ze zouden het liever aan de Chinezen verkopen dan dat het door de Amerikanen in beslag wordt genomen. Dat is ook waarom de Golf petromonarchieën hebben gezegd dat ze partij kiezen voor China tegen de VS in elk geschil over de Zuid Chinese Zee Eilanden.

http://sputniknews.com/asia/20160513/1039583944/arab-states-china.html

De Chinezen, echter, zijn ook slachtoffers geweest van Saudisch onheil en zijn niet van plan te vechten tegen het leger van de VS om een clan van kameeldrijvers te beschermen die veranderd zijn in petromiljardairs. Dit is vooral waar omdat ze weten dat de Saudis geen echte Moslims zijn maar in plaats daarvan Satanaanbiddende Khazarianen. De Saudis zullen moeten gaan betalen voor hun misdaden tegen de bevolking van de wereld, er rest hun geen andere keuze.

De Satanaanbiddende Khazarianen in de VS en Europa zijn ook in diepe problemen nu hun TTIP handelsovereenkomst met Europa gedoemd is. De TTIP werd verondersteld om ze te beschermen voor vervolgingen en voor het betalen van bedrogen investeerders dus, zonder dit zijn de Khazariaanse banken de klos,” zeggen de Pentagon bronnen.

De schaduw bankierende wereld hedgefondsen lijden ook enorme verliezen omdat ze niet langer vertrouwelijke informatie krijgen van de Federale Reserve Raad. De niet functionerende staat waarin de aandelenmarkt en buitenlandse wisselmarkten zich bevinden hebben er ook voor gezorgd dat investeerders met echt geld deze markten mijden. “Investeerders zijn beheerders van het geld van andere mensen en ze willen niet kapitaal toewijzen aan een piramide zwendel,” dat is hoe Russ Certo van Breans Kapitaal het nieuwgevonden gevoel voor moraal beschreef (angst voor vergelding) binnen de financiële markten.

http://www.zerohedge.com/news/2016-05-15/global-negative-feedback-loop-why-investors-are-fleeing-capital-markets

De piramide zwendel waar hij naar verwijst is dat centrale banken geld van de fiat gebruiken om aandelen en obligatiemarkten van de ondergang te redden. Met andere woorden meer en meer mensen in de financiële markten realiseren zich dat de kans inderdaad erg groot is dat ze misschien gevangen gezet worden wegens zwendel als ze doorgaan met zaken doen als gewoonlijk.
———————————————————————————–
TOEVOEGING (Engels):

To conclude this week’s report, please find attached below raw intelligence from the Russians that illustrates just how evil the Khazarian mafia is and why we need to destroy this scourge once and for all.

Benjamin! Dear Benjamin. Friends, Urgent information!!! Ukrainian Genocide! Mikheil Saakashvili, and his wife Sandra Roelofs are leading this genocide…

Nina Sidorova

Кто и для чего организовал войну на Украине. Признание сотрудника СБУ. Размножить!

https://i.ytimg.com/vi/JFVkLkFi0IY/mqdefault.jpg

СМОТРИТЕ САМОЕ СВЕЖЕЕ ВИДЕО Подписывайтесь на наш канал новости, новости1, новости крыма, украинские новости, новости одессы, новости молдовы, российские новости, новости 24, novosti, политика
00:09:39

https://a.gfx.ms/youtube_logo.png

Benjamin, Dear,

Below is more detailed information. Thank you, Dear, for your wonderful service to humanity.
You know how much people love You.

Nina,
Your Friend!

We The People! Friends! Americans!
Please, watch a video and read below a transcript of the testimony of a SBU agent of Ukraine (SBU– Security Service of Ukraine) who describes genocide of murdering people in Ukraine and Donbass by harvesting human organs from alive people, including children and women, by a group of criminal doctors, politicians and SBU agents.
Who and Why organized a War in Ukraine
The Recognition of the SBU Agent
Кто и для чего организовал войну на Украине. Признание сотрудника СБУ.

https://www.youtube.com/watch?v=JFVkLkFi0IY
The SBU agent explained that the criminal gang that commits genocide by harvesting human organs from alive people, including children, and by selling these human organs to Israel and other Western counties, led by Mikheil Saakashvili, and his Dutch wife, Sandra Roelofs.

Mikheil Saakashvili is the current Governor of Ukraine’s Odessa Oblast (region), and he was the third President of Georgia for two consecutive terms from 25 January 2004 to 17 November 2013.

https://keithrkenney.files.wordpress.com/2011/10/sandra21.jpg

Please, watch in this video mass graves of the murdered civilians and soldiers, photos of the organs that were taken from them, the rooms where human bodies of murdered people were dumped, and the photos of the criminals who have participated in genocide of the people of Ukraine and Donbass (Novorossya).

Below of the transcript, I placed:

1. Benjamin Fulford – Full Report – May 9, 2016

http://www.stage2omega.com/benjamin-fulford-full-report-may-9-2016/Major movement on multiple fronts including US regime change and serious political turmoil in China

Benjamin explains in his report about “…a joint US/Russian operation against the Satanic Khazarian mafia, Pentagon and other sources say. The realization that hundreds of thousands of children are being butchered by the Khazarians in the US, the Ukraine and elsewhere.”

The testimony of the SBU agent that I offer to you to watch on the video and to read is one more evidence of the crimes committed against children by The World’s largest Crime Syndicate, also, known in the USA as

· Khazarian Mafia (KM)
· Rothschild’s Jewish Mafia
· The World’s largest anti-Human Parasite

2. Benjamin Fulford provides in his report a link to the article, Spare Parts, which is an additional evidence that supports a testimony of a SBU agent about the genocide of Ukrainian people.

http://82.221.129.208/ifyouareinamericayouprobablycantseethisw9.html

“Here is the reason why: BUSTED: 25,000 Ukranian children were used for spare parts in the Israeli organ harvesting program.

From MX22

“An international Israeli conspiracy to kidnap children and harvest their organs is gathering momentum as another shocking story divulges Tel Aviv’s plot to import Ukrainian children and harvest their organs.

The story brings to light the fact that Israel has brought some 25,000 Ukrainian children into the occupied entity over the past two years in order to harvest their organs. It cites a Ukrainian man’s fruitless search for 15 children who had been adopted in Israel. The children had clearly been taken by Israeli medical centers, where they were used for ’spare parts’.”

Dear Friends, please, forgive me for possible grammar mistakes. I am under attack of the Khazarian Mafia, whose mercenaries commit regularly cyber-attacks on my laptops, and I will explain to you later that only three weeks ago the seventh attempt to murder me was committed by Israeli criminals…

I still feel weak, but I survived. God saved me again… Some of my friends know that these Khazarian criminals, its mercenaries, and corrupted agents of the Fusion Centers of Northern California committed against me more than 128 criminal offenses since 2010. These criminal offenses were registered in police and the FBI. This is what I faced from Khazarian Mafia because of my assistance and help to low-income tenants of California.

With my blessings to each of you,
Nina Sidorova,
President of the Northern California Tenant Association

The Transcript of the testimony of a SBU agent of Ukraine translated into English on the best of my ability.

Who and Why organized a War in Ukraine
The Recognition of the SBU Agent

https://www.youtube.com/watch?v=JFVkLkFi0IY

0:22, The person in this video states that he is a SBU agent of Ukraine (SBU– Security Service of Ukraine). In December 2014, he was sent to Donbass (Novorossya), zona ATO (ЗонаАТО) with a medical group. The medical group called, The Group of Emergency and Intensive Care.

He states that they were trained for two weeks in the city of Kramatosrk (Краматорск), after which they were connected to a group of medical doctors. They received new Western medical equipment and new weapons. He explains that Col. Michenko of SBU explained to them that many soldiers want to donate their organs after their death, and the relatives of these soldiers would receive money for the organs that would be taken from the dead soldiers. However, he witnessed later that the organs were taken from alive people, including civilians–children and women.

For each person from whom the organs were taken, this SBU agent received $170.
The SBU agent states a few times during his testimony that not only internal organs such as kidneys, liver or spleens were taken from alive children, women and soldiers, but also people’s eyes, skin, bones, etc.

2:24, The professional transplantologist, Elisabeth Debruk, a citizen of Holland, required other criminals, working with her, to take organs from alive people without their permissions. Very often, she took organs from civilians, including children. For 5 or 7 minutes, Elisabeth Debruk could take couple of kidneys or other kinds of organs from an easy wounded soldier who was not heavily wounded, or from civilians. Elisabeth Debruk packed these organs in special containers and gave to SBU agents these organs to send these organs to a wife of Mikheil Saakashvili, (Гражданин Грузии и Украины М. Сукашвилли), Sandra Roelofs.

The SBU agent mentioned in his testimony City of Kramatorsk and City of Debalchevo (Donbass). He said that many organs were taken from people from sector С (Сектор Ц) near these cities.

The SBU agent explains that only for one day in February 2015 from one place where he worked with Elisabeth Debruk, they took and sent 23 (twenty three) pairs of human kidneys, livers and spleens.

3:13, The agent said that corps of the people from whom organs were taken were put on tracks and brought to the City of Artemovsk where other people of this group already prepared mass graves for murdered people.

He said our Generals and we earned a lot of money, working in Debalchevo and harvesting human organs.

4:17, The SBU agent said that he knows English well, and he witnessed how Elisabeth Debruk was talking with a wife of Mikheil Saakashvili– Sandra Roelofs who called her from Europe and who asked her to increase the number of removed organs and the quality of the organs. Sandra Roelofs was a real boss who guided this group and who ordered taking human organs from alive people of Ukraine and Donbass.
Sandra Roelofs told to this SBU agent that if he would face any problems with harvesting human organs, he need to contact Col. Vladimir Michenko, and if he would face serious problems, he should contact Vice Director of Ukrainian SBU General Alexander. (SBU– Security Service of Ukraine).

4:41, This agent testifies that everything was changed after Mikheil Saakashvili (Гражданин Грузии и Украины М. Сукашвилли), visited this place in Ukraine (Donbass) where the criminal group of medical doctors and SBU agents committed crimes of murdering people and taking from them their organs. Col. Michenko required this SBU agent to accompany Saakashvili on April 22, 2015.

Elisabeth Debruk attended all of the meetings with Saakashvili in the City of Kramatosrk and City of Lisichansk (Donbass).

Mikheil Saakashvili praised the doctors and SBU agents for harvesting human organs, and he told them that their salaries will be increased. Saakashvili called human organs “products”, and he required increasing delivery of the “products”.

5:40, “After Mikheil Saakashvili left, everything went by the devil way”, said a SBU agent. He said that murderings of people have increased dramatically. The victims, from whom organs were taken, were buried in mass graves, and he witnessed that these murdered people were declared in SBU’s documents as missing people. The relatives of these soldiers did not receive any money, and they were told that their sons and husbands were missing.

5:50, When fighting was stopped (during truce), Sandra Roelofs, a wife of Mikheil Saakashvili, started calling almost each day, requiring to increase organs’ deliveries.
The SBU agent said that Elisabeth Debruk, Roman and Svetlana took organs from Ukrainian civilians, including children.

6:00, The SBU agent explains what happened near City Opasnoe (Опасное) in Ukraine (Donbass). He provided an example of the murders of civilians, including children. He explains that Elisabeth Debruk murdered a 12 years old girl who just lost her consciousness for a few minutes from the blast occurring near. Criminal Debruck (a citizen of Holland) took kidney and spleen from this 12 years old alive child. (Look at photos at 6:12). Debruk cut organs from a father of this girl, who was NOT wounded. The agent remember a name of a father of this girl (his name was Vladimir Layshevsky). The SBU agent remembered this name because he took his passport and gave to other agents. The mother of the girl was wounded, and she was sent to a hospital for complete removal of all of her organs.

When this SBU agent checked medical documents, he saw that these three people, including a 12 years old girl, were declared dead from a blast.

As I mention above, this SBU agent said a few times during his testimony that not only kidneys, livers, and spleens were taken from alive Ukrainians and Russians, but also people’s eyes, skin, bones, etc.

6:40, The SBU agent stated that he witnessed wild genocide of civilians that took place in Ukraine and Donbass. He was shocked even he participated in it. He would not be able to participate in this genocide anymore.

On June 4, 2015, he wrote a report of a resignation. He reported to his commander that wild genocide of the civilians and soldiers is taking place in Ukraine and Donbass. Col. Michenko asked him again why he signed his resignation. The SBU agent explained again that the wild genocide of civilians and soldiers is going on… He provided supporting evidence.

7:02, He was told that he should show the mass graves of the murdered civilians and soldiers from whom their organs were taken. Please, look at the photos of these graves and watch this part of the video.

This SBU agent was told to take a vacation and relax, after which he would be promoted.

7:08, The video shows how the mass graves of civilians and soldiers in the City of Artemovsk were opened. The professional doctors— eksgumators were sent to this place.

Only in one particular place, 132 (one hundred thirty two) corps of the murdered people were found. The people were murdered because their organs were taken from them. Four people in each gave. The SBU agent does not know where they brought the corps of the people after eksgumators took them from mass graves.
7:24, The SBU agent states that on June 11, 2015, he met General Alexander Radechky in Kiev. (Nina: Radechky is a Khazarian Jew).

General Radechky told him that this agent should take a vacation and relax, after which he would be promoted and become a major. However, when this agent left a general’s office, he was immediately attacked and arrested, after which SBU agents brought him to the basement of the SBU’s building.

Those who arrested this SBU agent showed him an order for his arrest for the falsification of the documents, and they requested him to sign an agreement to go to a mental hospital. They told that if he would not agree with a mental hospital, he would be in jail or would be murdered.

The SBU agent said, “Okay, I will go to a mental hospital.” He asked just to allow him to go to his house for one night, and he gave those who arrested him $300. It was all of the money he has with him.

7:52, He asked to bring him to his home for one night. The SBU agent promised to pay to those who arrested him $1000 to each of them if they would bring him home for one night before he would go to a mental hospital… When they brought him home, he gave $1000 to each of those who arrested him.

He testifies, “I am a professional intelligence officer, and this was not a problem for me to run away even somebody watched my house…”

8:18, The former Ukrainian SBU agent appeal to all of us… He shows videos and photos of mass graves and organs that were taken from alive people who were murdered. He showed video of criminals who have participated in genocide of civilians and soldiers in Ukraine and Donbass.

8:25, You can see on his videos the corps of people from whom their organs were taken. You can see the rooms where human bodies were dumped after the organs were taken from alive people and they were murdered.

8:33,The SBU agent said that he can show other mass graves of the people who were murdered because their organs were taken from them. He explains about mass graves near a village Chassovya (Часовья), in which were buried more than 97 (ninety-seven) people, from whom their organs were taken.

He stated that more than 20 (twenty) of these murdered people were civilians, children and women.

8:50, The SBU agent explains about a mass grave near City of Uglegorsk (Углегорск) where more than 30 (thirty) people were buried. He states that these people were murdered because their organs were taken from them.

9:01, He contacted WikiLeaks describing genocide of people of Ukraine and Donbass.

The SBU agent states one more time that criminal Mikheil Saakashvili (Гражданин Грузии и Украины М. Сукашвилли) and his Dutch wife, Sandra Roelofs, are those who are leading this genocidal business of murdering civilians, including children and women, and soldiers in order to take their organs, skin, eyes and bones and to sell.

9:00, The SBU agent said that he knows that he is guilty because he participated in this wild genocide. He says that he deserves severe punishment.
However, he would not give up, and he will do everything that he can in order to expose this Genocide and harvesting of organs from alive and healthy people of Ukraine and Donbass, including of harvesting of organs from children and women.

The SBU agent states that this Genocide did not stopped. The Genocide of people of Donbas (Novorossya) and Ukraine continues…

9:13, The SBU agent said his former coworker, Gennady Getman, was promoted, and he is now a leader of the medical group that murders alive people, including children by taking organs from alive people. He stated that Gennady Getman falsifies documents, declaring alive and healthy people as being dead, after which the criminal doctors take organs from these people, and the murdered people were buried in mass graves.

He said that any of the Ukrainians or people from Donbass could become victims of these murderers.

9:35, This repentant SBU agent appeals to all of us, asking to help him to stop this Genocide of People of Ukraine and people of Donbass!
Translated to the best of my ability,

Nina Sidorova,

President of the Northern California Tenant Association

Ukrainian kids, new victims of Israeli ‘organ theft’

https://mx22.wordpress.com/2009/12/03/25000-ukrainian-children-organs-havested-in-israel/

https://mx22.files.wordpress.com/2009/12/pirhayati20091203173709140-11.jpg?w=300&h=202

An international Israeli conspiracy to kidnap children and harvest their organs is gathering momentum as another shocking story divulges Tel Aviv’s plot to import Ukrainian children and harvest their organs.

The story brings to light the fact that Israel has brought some 25,000 Ukrainian children into the occupied entity over the past two years in order to harvest their organs. It cites a Ukrainian man’s fruitless search for 15 children who had been adopted in Israel. The children had clearly been taken by Israeli medical centers, where they were used for ‘spare parts’.

The account was unveiled five days ago by a Ukrainian philosophy professor and author, Vyacheslav Gudin, at a pseudo-academic conference in the Ukrainian capital, Kiev. Gudin told an estimated 300 attendees of the Kiev conference that it was essential that all Ukrainians be made aware of the genocide Israel was perpetrating.
The conference also featured two professors who presented a book blaming “the Zionists” for the Ukrainian famine of the 1930s, as well as the country’s current condition.

Meanwhile, Ukrainians demonstrated outside the Israeli Embassy in Kiev on Tuesday to protest a letter signed by 26 Knesset members (MKs) condemning what they described as anti-Semitic remarks by presidential candidate Sergey Ratushnyak. Protesters chanted ‘Ukraine isn’t the Gaza Strip,’ suggesting that they consider the effort by the Israeli MKs as an intervention in their country.

A story, published in the Arabic-language Algerian daily al-Khabar in September, reported that Interpol, the international police organization, has revealed the existence of ‘a Jewish gang’ that was ‘involved in the abduction of children from Algeria and trafficking of their organs.’

According to the story, bands of Moroccans and Algerians had been roaming the streets of Algerian cities in an attempt to hunt around for young children. They then trafficked the kids across the border into the neighboring Morocco.

The children were then sold to Israelis and American Jews in Oujda, the capital of eastern Morocco, for the purpose of organ harvest in Israel and the United States.

The story is based on statements made by Mustafa Khayatti, head of the Algerian National Committee for the Development of Health Research. Khayatti maintains that the abduction of children in Algeria is linked to arrests made in New York and New Jersey at the end of July, in which several Jewish men were among the 44 arrested in connection to an investigation into illegal organ trafficking and political corruption.

The story comes in line with the article published last month in Aftonbladet, Sweden’s largest circulation daily, suggesting that the Israeli army kidnapped and killed young Palestinians to harvest their organs. It shed light on the case of Bilal Ahmed Ghanem, a 19-year-old Palestinian man, who was shot dead in 1992 by Israeli forces in the West Bank village of Imatin.

Bostrom, who witnessed the man’s killing, said Ghanem’s body was abducted following the shooting and was returned at midnight, during an imposed curfew, several days later by the Israeli military with a cut from the stomach to the neck that had been stitched up.

Bostrom argued that an autopsy would be required if the cause of death was not apparent, while in this case it was clear that Bilal was shot dead.

 

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Lia.