BELANGRIJK NIEUWS : ITALIË -COVID-19-DOKTERS-LEUGENS !!!!

https://dutchdiggernews.wordpress.com/2021/02/12/belangrijk-nieuws-italie-covid-19-dokters-leugens/

[Doorgestuurd door Iwona Harmsen]
Gedeeld:

BELANGRIJK NIEUWS

Geweldig nieuws uit de hele wereld,
Italië deed postmortem van overleden coronapatiënt, grote onthulling gebeurde
Italië is het eerste land ter wereld geworden dat een autopsie (post-mortem) verricht op een lijk van een Covid-19 en heeft na uitgebreid onderzoek ontdekt dat de Covid-19 niet als virus bestaat, maar een zeer grote een. Is een wereldwijde zwendel. Mensen gaan feitelijk dood als gevolg van “Amplified Global 5G Electromagnetic Radiation (Poison)”.
* Artsen in Italië hebben de wet van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) geschonden, die autopsies (post-mortem) niet toestaat op de lichamen van mensen die zijn overleden aan het coronavirus om erachter te komen na enige wetenschappelijke ontdekking. Het kan niet worden aangenomen dat het geen virus is maar een bacterie die de dood veroorzaakt, die bloedstolsels in de aderen veroorzaakt, dwz bloedstolsels in de aderen en zenuwen als gevolg van deze bacterie en dit is de patiënt die de dood veroorzaakt.
* Italië heeft het virus verslagen en verklaard dat “er niets anders is dan phelia intravasculaire coagulatie (trombose) en de manier om ermee om te gaan is om het te genezen.”
Antibiotica tabletten
Ontstekingsremmend en
Het nemen van anticoagulantia (aspirine) geneest het.
* En wat aangeeft dat genezing van de ziekte mogelijk is, wordt dit sensationele nieuws aan de wereld voorbereid door Italiaanse artsen door middel van postmortale autopsie van Covid-19-viruslichamen *. Volgens sommige andere Italiaanse wetenschappers waren ventilatoren en de Intensive Care (ICU) nooit nodig. Hiervoor zijn inmiddels in Italië protocollen opgesteld.
* CHINA wist er al van, maar maakte zijn rapport nooit openbaar *.
Deel deze informatie alstublieft met al uw familie, buren, kennissen, vrienden, collega’s zodat ze uit de angst voor Covid-19 kunnen komen en begrijpen dat dit helemaal geen virus is, maar een bacterie die wordt blootgesteld aan 5G-straling . De oorzaak is schadelijk voor mensen met een zeer lage immuniteit. Deze straling veroorzaakt ook ontstekingen en hypoxie. Degenen die ten prooi vallen, moeten Asprin-100 mg en Apronix of Paracetamol 650 mg gebruiken. Waarom… ??? Omdat is aangetoond dat covid-19 bloedstolsels veroorzaakt, die trombose bij de persoon veroorzaken en ervoor zorgen dat bloedstolsels de aderen binnendringen, waardoor wordt voorkomen dat de hersenen, het hart en de longen zuurstof krijgen, waardoor het moeilijk wordt voor de persoon om te ademen en een persoon snel sterft als gevolg van kortademigheid.
* Artsen in Italië waren ongehoorzaam aan het WHO-protocol en voerden autopsies uit op lijken die waren gestorven aan Covid-19. Artsen openden de armen, benen en andere delen van het lichaam en na zorgvuldig onderzoek en onderzoek ontdekten ze dat de bloedvaten verwijd waren en dat de aderen vol trombi zaten, wat de bloedstroom meestal verhinderde. En vermindert ook de zuurstoftoevoer naar het lichaam waardoor de patiënt overlijdt. Na kennis genomen te hebben van deze studie, veranderde het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid onmiddellijk het Covid-19 behandelingsprotocol en gaf aspirine aan zijn positieve patiënten. 100 mg en begon Empromax te geven. Als gevolg hiervan begonnen de patiënten te herstellen en begon hun gezondheid te verbeteren. Het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid heeft op één dag * meer dan 14.000 patiënten ontslagen en naar huis gestuurd.
* Bron: Italiaans Ministerie van Volksgezondheid *

VOLG MIJ OOK OP MIJN TELEGRAM KANAAL

https://t.me/maddogholland

Gods rijke zegen

Wim