Begin de dag met een lach

Begin de dag met een lach, Hier een verslag dat MSM niet zal vertellen.

Charlie Ward:

“Heel eenvoudig … als je betrokken bent bij pedofilie komt het automatisch tot de doodstraf … tenzij je samenwerkt met Trump … als je samenwerkt met Trump, krijg je een minimum van een levenslange gevangenisstraf … als je buiten de lijn gaat, gaat het terug naar de doodstraf … En hij is zich bewust van Every. Single. Een. Van. Hen. En elk van hen zal worden gearresteerd … en ze zullen de keuze krijgen. ” Als je je wilt aansluiten bij het redden van kinderen van internationale sekshandel, neem dan contact op met Tim Ballard van Operation Underground Railroad: https://ourrescue.org/ https://www.youtube.com/watch?v=FT4tmI8YxCU&feature=emb_rel_end

De Malloot in de tweede kamer die met zijn lapje de microfoon schoon maakt naar iedere spreekbeurt, zou hij meer schoonmaken, want hij heeft er wel handigheid in.

Ik sta nergens meer van te kijken, zie het al voor me, in vak K iedereen met de broek op de enkels. J

Van minachting van mijn kant is geen sprake, het is pure grenzeloze verachting van Bilderberg Nazi Volksmenners die nu gaan verdwijnen.

https://twitter.com/3_code3/status/1298655399961341952?s=09

Intussen in Duitsland:

https://www.youtube.com/watch?v=m9K4rllqC0I

Robert Kennedy zal 22.000 man ter bescherming hebben.

Mooie politie groepsfoto zonder masker.

https://www.youtube.com/watch?v=ROkXqAasMKI&feature=youtu.be

De Politie is zich bewust wat Gates en de DNA / RNA vaccinatie gaat aanrichten.

Het leger heeft ontslag genomen en zal zich hebben aangesloten bij het US leger, want ze hadden een eed afgelegd om de bevolking te beschermen, niet de Nazi pedo Satanisten uit de politiek.

Als Duitsland is bevrijd, zal Nederland aan de beurt zijn.

De buurman van Poetin in Griekenland zal geen kans hebben om te ontkomen, de stadhouder van Nederland zal ook voor zijn wandaden hangen.

Jullie hebben kunnen lezen wat met pedofielen gebeurd.

Transgender neutrale viespeuk Rutte zijn leven en dat van vele anderen van het Pedo kartel is geen fluit meer waard.

Is wel knullig te zien hoe jullie zich zelf ontmaskerd hebben, deze domheid is door niets te overtreffen.

De door FVD gesteunde boef betrapt op fraude..

Hoe dan ook we leven in een spannende tijd en zijn getuigen van DER UNTERGANG

https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/graaiende-oppervirustokkie-willem-engel-onder-vuur-sluist-geld-van-anti-coronadonateurs-weg-naar-zn-danstoko/

Terwijl Viruswaarheid-voorman Willem Engel de hele tijd iedereen beschuldigt van het verspreiden van onwaarheden, blijkt hijzelf nogal een opmerkelijke financiële huishouding te hebben. Op de website van z’n anti-coronamaatregelenstichting vraagt hij om donaties. Maar die blijkt hij echter stilletjes door te sluizen naar een heel andere instelling – die niets met de pandemie, maar juist met Latijnse dansen te maken heeft.

De EU-Titanic | eunmask

Rinus