Als je weet wat je weet

De puzzel wordt meer compleet.

Wees daarom niet verbaasd ton je het over de Uil van Minerva had, dat was een uitlating als of je bij de club hoort.

Het enige wat muteert zijn de leugens van de politiek en MSM

Over het volgende heb ik twijfel over de exacte datum, 1848 zal 1948 moeten zijn. Maar voor de rest klopt het wel.

Bedenk ook dat Bernhard vo Lippen in 1954 de Bilderberg heeft opgericht met hulp van de CIA, die is ontstaan uit de Gestapo en OSS van de VS.

Gepost op Telegram door Jacqueline Ubert, [29.06.21 08:19]

[In reply to Anja T]

Het private bedrijf : “staat der Nederlanden”is bij Dun &Bradstreet geregistreerd onder D-U-N-S nummer 40-200-0004 De startdatum van dit bedrijf is 1848 Het directielid is : Mark Rutte. De handelsnamen zijn ; de staat der Nederlanden en ‘Nederlandse Regering”.  Dit bedrijf heeft 424 dochtermaatschappijen. Er zijn 3 100% dochterondernemingen : min Binnenlandse zaken en koninkrijksrelaties, programma ministerie voor Jeugd en Gezin !!!! en min Buitenlandse zaken. De Nederlandse bank is een 100% dochtermaatschappij.  Het ministerie van belastingen is seperaat geregistreerd: Duns&Bradstreet D-U-N-S nummer 41-169-5539 Het hoofdkantoor is Movares Nederland BV in Utrecht. . Dit bedrijf heeft niets van doen met de moedermaatschappij “staat der Nederlanden”.  Het min van Finacien komt terug als ondernaam van het 2e bedrijf: “staat der Nederlanden”geregistreerd bij Dun& D-U-N-S nummer 40-679-3781dit zijn ministriele diensten en instellingen. Dit 2e bedrijf heeft als bevoegd functionaris Willem-Alexander . Deze moedermaatschappij heeft 545 bedrijven. Hiermee zijn er 2 bedrijven genaamd Staat der nederlanden met ieder een eigen regering!!!!De staat der Nederlanden van het 2e bedrijf is gevestigd in Washington DC genaamd STATE OF THE NETHERLANDS onder cik nummer 0001008288 en is gevestigd, jawel, op het adres van het min van Financien. Hierdoor is het een vreemde mogendheid geworden en is de UCC=uniform commercial code van toepassing. State of the netherlands TNT (de postzone) valt niet onder de jurisdictie van een van de bedrijven, maar onder het postkantoor op de havenkade; TNT BV Het leger, politie en justitie en veiligheid en de GEHELE RECHTSSPRAAK zijn allemaal vreemde mogendheden door de registratie in dit district van Colombia. Ze ‘varen’onder een valse vlag. NEDERLAND IS DERHALVE GEEN DEMOCRATISCH GEORGANISEERDE RECHTSSTAAT, MAAR EEN POSTZONE VAN HET POSTKANTOOR OP DE HAVENKADE.

Het mag ook duidelijk zijn dat mensen die het Vaccin (genocide injectie hebben genomen) nu een chip hebben met GPS en Bluetooth, dit is makkelijk te controleren hoeveen kamerleden een Bluetooth verbinding hebben als je in de zaal zit.

Zij die zeggen een vaccin te hebben genomen zou je dan op je mobiel moeten kunnen zien.

Het lijkt me niet verkeerd over de bovenstaande info vragen te stellen.

Mocht je hier weer als een complot denker weg gezet worden vraag naar het vredesverdrag van de tweede Wereldoorlog.

Een bewijs dat Nederland weer soeverein geworden is, door het terug geven van het bestuur aan Wilhelmina.

Waarom Shell het Nazi leger gratis brandstof gegeven heeft, dat was om de olievelden die de Fake koninklijke familie van Rusland waren beloofd.

Rothschild hadden deze verkocht een de Fake Oranje’s.

Bij blijvende ontkenning van de Misdadigers in de Kamer kun je deze info aan de bevolking bevestigen.

https://t.me/fragunsdoch_WWG1WGA/8511

Info over Dr No (Klaus Schab)  https://www.youtube.com/watch?v=tmKLpqimpf8

Denk nu niet, dat dit met een blauwoog voor de politiek afgelopen is.

Het zal duidelijk zijn dat de EU zo goed als DOOD is.

Judy Opmerking: De uitrol van de Global Currency Reset was een militaire operatie, wat inhoudt dat niemand de exacte timing zou weten van een Gebeurtenis die enorme chaos zou veroorzaken, de krijgswet wereldwijd zou activeren en de reset. Het leger zou beslissingen nemen op basis van onze algehele veiligheid. Wat zou het voor zin zijn om een ​​nieuwe generatie financieel machtige mensen te hebben, als er nog genoeg macht van de cabal over is om deze mensen kwaad te doen? (ons)

Hoewel we alles als gissing moeten beschouwen, op Mon. 28 juni Fleming’s Military Intel Contact meldde dat hij uitkeek naar woensdag 30 juni voor Tier 4B om op de hoogte te worden gesteld. De frauduleuze Biden-administratie en het oude Amerikaanse ministerie van Financiën waren betrapt met hun broek naar beneden en werden nu gedwongen om de camper deze week vrij te geven .

L ast vrijdag 25 juni , de Biden Administratie en Financiën had een Zoom video conference call met Mexico, Brazilië en Colombia. Ze vroegen deze landen om gehoor te geven aan het verzoek van de VS om hun aankondigingen en uitrol van GESARA stop te zetten, zodat de VS voorop konden gaan met NESARA.

Dat beloofden ze voor de wo. 30 juni start van de werkdag, zouden ze doorgaan met de uitrol van GESARA, schuldkwijtschelding en herwaardering van valuta.

Het zou een Nieuw Systeem zijn, met veel geld voor infrastructuur, onderwijs, nieuwe technologieën, enz.

Daaropvolgende gesprekken vonden plaats met elk deelnemend Zuid-Amerikaans land. Allen voldeden.

De VS heeft tot wo. 30 juni voor de lancering van Tier 4B.

De geherwaardeerde valutakoers voor 23 landen was op dit moment NIET beschikbaar in geen van deze landen. Woensdag zou een ander verhaal zijn.

Herstelde Republiek, wereldwijde staat van beleg:

We moeten dicht bij de reset zijn. Een vlaag van militaire vliegtuigen vloog nog regelmatig over. De LA-havens, scheepvaartroutes, vrachtbewegingen waren nog relatief gesloten. De poorten konden niet voor onbepaalde tijd op slot blijven! Truckers werden buitenspel gezet en de nieuwsmedia heeft met geen woord gerept over de ongelooflijk duidelijke snelwegen. In Zuid-Californië zagen de snelwegen er zo leeg uit alsof we vorig jaar op het hoogtepunt van de scan-demic waren … maar geen piep van onze lokale [MSM]. Dat is gek!

Hoge militaire DEFCON-gereedheid werd gehandhaafd in afwachting van het evenement dat zou voorafgaan aan onze Shotgun Tier 4B-start.

Vanaf donderdag. 24 juni werden de valutakoersen van alle 23 landen in het eerste RV-mandje verhandeld op FOREX, hoewel ze het grote publiek ervan weerhielden die nieuwe koersen te zien.

Laat op de avond vr. 25 juni was de Global Currency Reset, waarbij de RV van 23 landen afgelopen weekend werd uitgerold . Ook op vr. 25 juni werd de grens tussen de VS en Mexico gesloten voor alle niet-essentiële reizen (een geleidelijke sluiting tot The Event).

Onze militaire Intel-contactpersoon zei dat op zondag 27 juni om 13.36 uur EST een DoD/UST-vrijgave werd gegeven om fondsen voor NESARA/GESARA wereldwijd live te laten gaan.

Portugal, Spanje, El Salvador, Mexico, Brazilië, Irak en mogelijk tot 22 andere landen hebben GESARA en de RV al aangekondigd aan hun landen, maar zijn overeengekomen de implementatie uit te stellen tot woensdag. 30 juni.

Dat betekende dat die landen niet langer gekoppeld waren aan de fiat Amerikaanse dollar, maar aan de Chinese Yuan, die deze week een grote negatieve invloed zou moeten hebben op de wereldeconomie.

De Event: Of de Event nu plaatsvond vanwege de White of Black Hats, het zou een schok van enorme proporties zijn met wereldwijde implicaties. Het kan een beurscrash zijn, Trump Clone Fake Assassination, Trump Arrestation, Massive Cyber ​​Attacks, Nuclear Holocaust False Flag of een van de, of al het bovenstaande.

De Event zou worden gevolgd door een enorme wereldwijde chaos, de RV Rollout, een overname van [MSM], gevolgd door educatie van de massa.

Wat konden we verwachten:

Grote ontmoedigende valse vlag

De beurs crasht. Bitcoin, enz

Het leger / de Alliantie slaat toe! 

staat van beleg

EBS / Internet overname 

24/7 “Onderwijs”/ Alliance-kanaal

Resterende arrestaties / FEMA-kampen lopen vol

Publieke shock en ongeloof = Pijn!

Er zou activering zijn van het Emergency Broadcast System Star Link Satellites om massamediakanalen over te nemen. (Er werd verwacht dat het internet slechts korte onderbrekingen zou ervaren). Zeven presidentiële berichten zouden over Three Days worden uitgezonden Onthulling van wereldwijde gebeurtenissen uit het verleden en heden zou ook plaatsvinden door middel van drie documentaires van acht uur die in verschillende talen 24/7 wereldwijd op de tv worden afgespeeld tijdens Ten Days of Darkness.

De General Public Tier 5 zou beginnen 10 dagen nadat Tier 4B hun afspraken begon te maken.

https://benjaminfulford.net/2021/06/28/as-victory-nears-white-hats-plan-yalta-type-conference/

Terwijl de overwinning nadert White Hats Plan Yalta Type Conference

Door  Benjamin Fulford Wekelijkse rapporten  267 Reacties

De overwinning in de strijd om Planeet Aarde is nu binnen handbereik van de Witte Hoeden. 

Om die reden wordt voor dit najaar een conferentie van het type Yalta gepland om te bepalen hoe de overgang naar een nieuw tijdperk precies moet worden beheerd, volgens meerdere betrokken bronnen. 

Deelnemers aan de conferentie zijn onder meer vertegenwoordigers van de Dragon Family, van de Hongmen, van het Britse Gemenebest, van Rusland en van de P3-vrijmetselaars die het Vaticaan controleren. 

Mossad en het Pentagon zijn volgens de bronnen ook welkom om vertegenwoordigers te sturen als ze dat willen.

Tijdens de zomer zullen overheidsinstanties worden aangemoedigd om simulaties uit te voeren van een jubileumachtig evenement dat zou worden gebruikt om het nieuwe tijdperk te beginnen. 

Het doel zou zijn om ervoor te zorgen dat mensen als gevolg van het jubileum eigendomsrechten krijgen op hun huidige verblijfplaats. 

Verhuurders zouden ook een vergoeding krijgen die gelijk is aan hun huidige huurinkomsten. 

Er zou ook een herverdeling zijn van activa die van de mensen zijn gestolen via fiatfraude van de centrale bank, vooral sinds de goudstandaard in het begin van de jaren zeventig werd geschrapt. 

Dit is bedoeld als een eenmalige reboot en niet als een nieuwe vorm van socialisme.

Er zal ook worden gesproken over een volledige hervorming van de bestaande instellingen, waaronder het IMF, de Wereldbank, de BIS, de VN, het Internationaal Strafhof, enz.

Er is ook overeenstemming bereikt over de financiering van de oprichting van een wereldwijde organisatie voor toekomstplanning met een jaarlijks budget dat in de biljoenen dollars loopt.

Via de VN-Veiligheidsraad werd een ultimatum gesteld aan de WHO, de Rockefellers en Rothschilds om hun ontvolkingsvaccinatiecampagne te stoppen, anders zou hun hoofdkwartier in Genève in een flits worden verdampt. 

De wereld is ontwaakt voor hun satanische genocideplan.

Een ander doelwit is het Pirbright Institute in Woking, Engeland onder leiding van Alex Younger en Richard Moore. 

Bovendien zullen de schietlocaties van Biden Residency in Palo Alto Californië, Atlanta Georgia, New York City en het hoofdkantoor van Amazon allemaal worden vernietigd als dit satanische politieke theater niet wordt geannuleerd.

Naast het doodvonnis dat is uitgevaardigd tegen David Rockefeller Jr., is er ook nog een uitgevaardigd voor …

De rest van dit artikel of de audio is alleen beschikbaar voor leden van BenjaminFulford.net met het respectieve abonnementsniveau
Log in of registreer om een ​​account aan te maken

Groet R