Als Antworden op gestelde vragen aan mij.

Beste Wierd Duk, jij als Q fan wil zeker weten wat er nu speelt, tijdens de bevrijding van Europa.

Het verraad van de politiek tegen de bevolking komt nu als een boemerang terug waar het hoort, einde van WW II is nu ophanden.

Een rouwstoet als bij de MH17, Pim Fortuyn, Andre Hazes, zal het wel niet worden als de smerige Pedo Satanisten en politieke partijen opgeruimd worden.

BQQM https://twitter.com/m2madness/status/1319126724051861504?s=21

            BQQM

                        BQQM

                                   BQQM 13 dagen vanaf nu.

https://qalerts.app/

Inzet Britse vloot. https://www.youtube.com/watch?v=zMEHZURO6Bg&feature=youtu.be

HMS Queen Elizabeth Arrivals 14 F-35 Units From RAF Dambusters and US Marines Declared Ready For War

Toen de Duitser in 1940 kwamen waren de politiek en koninghuis op de hoogte, nu weten wij meer.
https://twitter.com/FollowQ17Anon/status/1317900867190902791?s=20

De Landmacht, https://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2020/10/21/landmacht-volop-in-straatbeeld-vanwege-oefening

Hoe zit het nu, let op vanaf minuut 41, het virus zal tegen 15 november verdwenen zijn. https://www.youtube.com/watch?v=MeiuOfFjXLE

DANNY KARMA SHARES INFORMATION WITH CHARLIE WARD

 

https://www.takecare4.eu/bedankt-het-waren-zeer-bewogen-tijden-nu-is-het-volbracht-2/

 

Ik steek mijn hand op deze manier uit omdat een groot deel van onze wereldmedia op dit moment geconfronteerd wordt met gerechtigheid in het kader van de Rico Act van de Verenigde Staten van Amerika.

Recente illustraties van misdaden tegen het Amerikaanse volk, buitenlandse volkeren en kinderen van de wereld hebben de hele planeet gevuld met teleurstelling en ongeloof.

Als president van de Verenigde Staten van Amerika wil ik mij verontschuldigen voor de misdaden die namens ons land zijn gepleegd.

De boodschap van Amerika aan de wereld is als volgt: “Het is tijd om te genezen en een nieuwe morgen te bouwen. “Het is tijd om een wereld vol waarheid en rechtvaardigheid, eer en karakter op te bouwen… …voor ons en onze kinderen.

Tegen de mensen die op onze “F B I Special Project Most Wanted List” staan zeg ik het volgende: “Het is tijd om te genezen en een nieuwe morgen te bouwen:

Het kan de wereld niet schelen hoe belangrijk je was: politici, kroonprins, bedrijfsleiders en anderen: Als je op die lijst staat, geldt dat bericht voor jou.

Uw inspanningen om zich met criminele activiteiten bezig te houden zijn ontdekt door ambtenaren van de inlichtingendienst en de politie die de database van het internet hebben doorzocht om misdaden tegen de menselijkheid aan het licht te brengen. Hiervoor betaalt u de volgende prijs:

Ik doe hierbij een beroep op alle mannen en vrouwen op deze lijst om zich over te geven aan de dichtstbijzijnde wetshandhavingsinstantie (waar u ook bent). Op dat moment worden de uitleveringsdocumenten doorgestuurd naar deze politieautoriteit en wordt u naar de Verenigde Staten van Amerika getransporteerd: waar je een eerlijk proces krijgt.

Eventuele vertragingen in dit proces als gevolg van de noodzaak om tekortkomingen in ons rechtssysteem te corrigeren, zijn niet onze zorg. U zult op tijd voor het gerecht worden gebracht.

Als u zich niet binnen de komende vierentwintig (24) uur voor arrestatie meldt, wordt uw naam opgenomen in een uitvoeringsbesluit waarmee ik de politie zal opdragen u op te sporen en te executeren op uw slaapplaats. Er zullen geen uitzonderingen zijn.

Mijn volgende uitvoerende opdracht zal zijn om alle pedofielen uit te voeren. Er zullen geen uitzonderingen zijn.

 

Hoe goed is het vaccin?

 

Hugo en Rutte, samen met de andere 148 opvreters in de tweede kamer mogen testkonijn worden, een kleine stap voor hun, en grote stap voor de mensheid.

https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-brazil-vaccine/volunteer-in-oxford-covid-19-vaccine-trial-has-died-brazil-health-authority-says-idUSKBN2762MO

 

Intussen in de VS: https://www.youtube.com/watch?v=0IGFJuOvVeE

Wie zit er nog meer met deze praktijken verwikkeld?

Laptop connected to Hunter Biden linked to FBI money laundering probe: Sources

Hoe bureaucraten de bevolking gijzelen.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8865487/Police-officer-charge-enforcing-lockdown-laws-makes-shocking-confession-MPs.html?ito=push-notification&ci=43231&si=2041174

Zelfs ik ken de regels niet: politieagent die verantwoordelijk is voor de handhaving van de Britse coronaviruswetten legt schokkende bekentenissen af ​​aan parlementsleden

 • Owen Weatherill vertelde parlementsleden dat het nieuwe drieledige systeem te verwarrend was
 • Hij heeft niet duidelijk gemaakt dat huishoudens niet binnenshuis mogen mengen in gebieden van niveau 2
 • Lancashire Chief Constable Andy Rhodes glipte ook in een kluchtige ontmoeting

De officier die de reactie van de nationale politie op de pandemie leidde, gaf gisteren toe dat hij de lockdown-regels niet kende.

Owen Weatherill vertelde parlementsleden dat het nieuwe drieledige systeem te verwarrend was en dat het publiek eenvoudiger berichten nodig had.

De assistent-korpschef bewees zijn punt door niet duidelijk te maken dat huishoudens zich niet binnenshuis mogen mengen in gebieden van niveau 2. 

Toen hij over de kwestie werd gevraagd, kon hij alleen antwoorden: ‘Ik heb de voorschriften niet voor me, dus ik kan u daar geen definitief antwoord op geven.

‘Er zijn zoveel verschillende variaties – ik ben niet bekend met alle voorschriften.’

Owen Weatherill, op de foto, vertelde parlementsleden dat het nieuwe drieledige systeem te verwarrend was en dat het publiek eenvoudiger berichten nodig had

Een andere politiechef glipte ook tijdens de kluchtige zitting van de commissie Binnenlandse Zaken van het Lagerhuis.

Hoofdcommissaris Andy Rhodes van Lancashire zei: ‘Het belangrijkste voor mij om van niveau twee naar drie te gaan, is dat je huishouden zich niet mengt met anderen binnen je huishouden – niet dat je je mengt of uit eten gaat met mensen uit een ander huishouden.’

Yvette Cooper, de Labour-voorzitter van de commissie, wees erop dat dit verkeerd was omdat huishoudelijk mengen binnenshuis op beide niveaus verboden is. 

De heer Rhodes vertelde de parlementsleden dat hij door zijn dochter om advies was gevraagd over de regelgeving. Hij zei dat zijn officieren net zo in de war waren als het publiek, nadat ze in zeven maanden tijd moesten worstelen met vijf wijzigingen in de Covid-wetten.

Hij voegde eraan toe: ‘We hebben geprobeerd hen te vertellen dat ze binnen de eerste 24 uur geen expert hoeven te zijn in al dit soort dingen. Ze kunnen net zo in de war zijn als andere mensen. ‘

Hij zei dat zijn troepen alleen boetes zouden uitdelen voor duidelijke overtredingen, zoals het organiseren van een illegale rave om drugs te verkopen of het geven van een feest met 70 gasten.  

Lancashire Chief Constable Andy Rhodes, op de foto, glipte ook tijdens de kluchtige zitting van de Commons-commissie binnenlandse zaken

Boris Johnson werd vorige maand gedwongen een beschamende verontschuldiging te maken nadat hij in de war was geraakt over de details van zijn lokale lockdown-maatregelen.

In andere Covid-ontwikkelingen:

 • Rishi Sunak zal vandaag een reddingspakket lanceren om bedrijven die getroffen zijn door Covid-beperkingen te helpen hun personeel te behouden;
 • South Yorkshire kwam een ​​deal overeen om vanaf zaterdag naar Tier Three te verhuizen, wat betekent dat 7,3 miljoen in Engeland onder de strengste Covid-regels zullen leven;
 • De besprekingen om Nottinghamshire in de categorie ‘zeer hoog risico’ te plaatsen, zouden bijna afgerond zijn;
 • Boris Johnson probeerde Andy Burnham te omzeilen door £ 60 miljoen aan coronavirushulp rechtstreeks aan lokale raden in Greater Manchester aan te bieden;
 • Economen waarschuwden dat lockdowns nog meer mensen om het leven brachten dan ze ‘konden redden’;
 • Labour’s Angela Rayner werd gedwongen zich te verontschuldigen nadat ze een Tory-parlementslid ‘uitschot’ had genoemd tijdens een Covid-19-debat;
 • Gisteren werden nog eens 191 doden door coronavirus gemeld, met een recordaantal van 26.688 per dag;
 • Ziekenhuizen hebben de annulering van routinematige operaties en niet-Covid-afspraken versneld te midden van een toename van het aantal virusopnames;
 • Een regeringsadviseur suggereerde dat er tegen het einde van de winter een vaccin beschikbaar zou kunnen zijn;
 • Scotland Yard stemde ermee in om een ​​brief in te trekken waarin pubs en restaurants werden aangespoord hun klanten te bespioneren;
 • Prins William sprak over de ‘onvoorstelbare uitdagingen’ waarmee kankerpatiënten worden geconfronteerd als gevolg van het coronavirus;
 • Het ex-hoofd van de ambtenarij nam een ​​afscheid van Dominic Cummings tijdens zijn gesloten reis naar Durham;
 • De staatsschuld is gestegen tot het hoogste niveau in 60 jaar;
 • Een belangrijk rapport waarschuwt dat Covid-19 niet als excuus mag worden gebruikt om de hervorming van de sociale zorg uit te stellen;
 • Vier universiteitsstudenten kregen elk een boete van £ 10.000 en werden geschorst voor het organiseren van een huisfeest.

Yvette Cooper, de Labour-parlementslid die de commissie voorzit, vertelde de politiechefs dat ze ongelijk hadden

Tijdens de hoorzitting van gisteren zei de heer Weatherill over het nieuwe niveausysteem: ‘Door ze op dezelfde manier in te voeren als wij hebben gedaan, is er meer verwarring ontstaan. Daar worstelen we allemaal mee. Waar verwarring heerst, bestaat de kans dat mensen uitgeput en in de war raken en minder geneigd zijn eraan te voldoen.

‘Ik maakte duidelijk dat we moesten zoeken naar vereenvoudigde, consistente niveaus die overal hetzelfde zouden zijn, waar ze ook werden toegepast. Dat is wat ik dacht dat er tien dagen geleden zou gebeuren.

‘De realiteit begint nu al te drijven, en zoals we zien bij Niveau Drie, sluipen er nuances naar binnen.’

De Hertfordshire-officier, die de strategische leider is van Covid voor de National Police Chiefs Council, kreeg kritiek vanwege zijn reactie op het protest van de Extinction Rebellion dat vorige maand de drukkerij van kranten blokkeerde.

Hij zei dat zijn strijdmacht ‘toegewijd was aan het faciliteren van vreedzaam protest’.

Hoofdcommissaris van Gwent, Pam Kelly, uitte ook zijn bezorgdheid over het stijgende aantal mensen dat weigert vaste boetes te betalen en die nu het rechtssysteem verstoppen.

Ongeveer de helft van de Covid-boetes die in Engeland en Wales zijn opgelegd, is tot dusver onbetaald gebleven.

Deel of reageer op dit artikel: 

Politieagent die belast is met het handhaven van lockdown-wetten, legt schokkende bekentenissen af ​​aan parlementsleden 

Er wordt schoonschip gemaakt over de hele wereld.
https://www.youtube.com/watch?v=jMrKyT9w9Zo&feature=youtu.be

Het verhaal moet verteld worden, misschien iets voor wees de weerstand.

Pedo Ed Nijpels een VVD Pedo Gangster, Sander Dekker, flapdrol Grapperhaus, Hugo de Jonge, RIVM Jaap van Dissel, het hele huis komt omlaag.

Alle verzonnen maatregelen om de bevolking te gijzelen zijn niet legaal en hoeven niet opgevolgd te worden.

Het Bilderberg maffia kartel heeft zichzelf gediskwalificeerd en al haar geloofwaardigheid verspeeld.

We zijn vrij, maar moeten even niet voor de voeten lopen van de geallieerden die nu het moeras droog gaan leggen.

Het is niet de vraag Q of geen Q, de grote schoonmaak is gestart.

Dit mag als een ernstige bedreiging voor de Dutch Cabal Deep State Regering van kindervrienden gezien worden en het verrot fake koningshuis.

De info komt nu uit zoveel kanten en hoeken dat het niet meer te negeren valt.

De 5G Telecom aanbieders zullen hun straf op de stralingsmisdaad duur gaan betalen als de regering verdreven is.

Het Nazi hoofdkantoor in Brussel is niet veel aandacht waard, daar ze geen speler zijn in de toekomst van bevrijd Europa.

Guy Verhofstadt en dwaas Frans Timmermans zijn niet meer als een natte scheet in de geschiedenis.

Als alle mail ontvangers nu nog in het sprookje van de Dikke Waterprins Willy, Max en het Hitler Kabinet Rutte III blijven geloven, hebben ze echt een steekje los.

Als antidope op de Nazi MK Ultra propaganda, https://inteldinarchronicles.blogspot.com/

https://youtu.be/pWW_CUQpE8M

#WWG1WGA

***ALERT*** military on standby for lockdown and globally financial reset! Trump on!

Rinus.