Alles wat we hoeven te doen is op te staan en zeggen we doen niet meer mee…. en hun Monopoly spel is ten einde

Alles wat we hoeven te doen is op te staan en zeggen we doen niet meer mee…. en hun Monopoly spel is ten einde

George Soros werknemer is eigenaar van stem machines…. betrokken bij Switch een stem laatste verkiezingen Biden.
https://canadafreepress.com/article/unbelievable-george-soros-employee-owns-defective-switch-vote-biden-machine

Hoe ons kabinet al jaren werkt aan de ‘Total Control’ Agenda 21 van de Verenigde Naties

https://www.lnnmedia.nl/blog/ministers-die-nevenfuncties-voor-wef-hebben/

Deze video geeft perfect weer hoe onze minister president en Sigrid Kaag ons land verkocht hebben aan de internationale sustainability plannen van globalisten.
De groep elite die heel graag de baas over de wereld willen zijn.
Een einde makend aan de grondwet en mensenrechten door een Covid plan om ons geinjecteerd te krijgen waardoor we controleerbaar worden door 5G.
https://rumble.com/voa2l9-hoe-onze-politiek-voor-de-plannen-van-het-wef-werkt.html

Luister naar Advocaat Arno van Kessel
inzake de per Rechtelijke macht afgedwonge Pfizer documentatie.


het betreffende Pfizer rapport
https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

Op dit moment worden veel landen gedwongen om VOLLEDIGE WETTEN te installeren die verbonden zijn met VOLLEDIGE censuur en wetten die bankrekeningen opschorten, burgers ARRESTEREN/boetes opleggen, activa afnemen voor het naleven van de wetten.

Dit WEF RESET EVENT is vol aan de gang in vele landen…
Ze zullen hun laatste zet(ten) doen en gebruik maken van Wereld wijd Massa media om hun verhaal te blijven pushen om controle te houden.

In deze laatste momenten van de Bijna Dood Beschavings (terug naar Af)… zal het Marshall Recht worden ingezet… Militairen zullen de landen overnemen en via militair recht zal iedereen gearresteerd worden die heeft samengespannen in de PLANdemie.

Wat mogen wij nog meer niet weten?

Luister naar Advocaat Arno van Kessel
inzake de 5G PPP wet

Koop extra voedsel zoals goederen die weken / maanden goedblijven .
De gevolgen zullen merkbaar zijn…je kunt daarbij denken aan een lockdown waarbij het Militair de ruimte heeft zijn acties uit te voeren.

Wereldwijde BLACKOUTS en cyberaanvallen op het Internet wordt verwacht.

Onderwijl doe je onderzoek en help anderen uit te leggen wat er aan de hand is.
Begrijp dat de Overheid je niet per speciale omroep zal inlichten hoe zij hun eigen bevolking hebben verkocht voor een bio wapen injectie die uit het biolab van Chyna afkomstig is.

Dezelfde George Soros die zijn monopoliespel al heel lang speelt tesamen met het Wereld Economic Forum (WEF) met steun van onze overheid….heeft President Zelensky geholpen President van Ukraine te worden…
https://rairfoundation.com/world-economic-forum-and-soros-rally-behind-ukraine-delete-connection-to-putin-video/

en dezelfde Soros is diegene die dit Regime steunt met andere Nato – medeplichtigen en die nu Putin beschrijft als zijnde dat hij het land binnenvalt …..
https://noqreport.com/2022/03/03/george-soros-helped-zelensky-become-president-of-ukraine-through-massive-propaganda-campaign-now-he-backs-puppet-regime-he-installed/

VS Biowapen Labs in Oekraïne, Wat zal Rusland vinden?
https://www.veteranstoday.com/2022/02/24/us-bioweapons-labs-in-ukraine-what-will-russia-find-in-the-labs/

De keiharde onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva bespreekt haar baanbrekende werk bij het blootleggen van diplomatiek beschermd internationaal wapenverkeer van Westerse regeringen naar terroristen en haar ontdekking van door het Pentagon gefinancierde bio-laboratoria verspreid over heel Eurazië. zij bezocht talrijke biolaboratoria en ontdekte dat deze waren gevestigd in woonwijken waar de mensen vervolgens klaagden over vervuiling, dood en ziekte.
Het Pentagon financierde 11 biolaboratoria in Oekraïne en was op zoek naar DNA en bloedmonsters van met name Russische onderdanen en heeft inmiddels alle information op hun eigen overheidspagina weggehaald. Echter vele journalisten hebben deze gedownload en opgeslagen.
https://thejabberwockytimes.com/bio-labs-in-ukraine/

Het militaire programma van de VS is gevoelige informatie.

Oekraïne heeft geen controle over de militaire biolaboratoria op zijn eigen grondgebied. Volgens de overeenkomst van 2005 tussen het Amerikaanse ministerie van Defensie en het ministerie van Volksgezondheid van Oekraïne is het de Oekraïense regering verboden gevoelige informatie over het Amerikaanse programma openbaar te maken en is Oekraïne verplicht gevaarlijke pathogenen voor biologisch onderzoek aan het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD) over te dragen.


De militaire afdeling toont informatie over: Overdracht van biomaterialen van Oekraïense laboratoria naar Australië en Duitsland;
https://t.me/intelslava/21893

Oekraïne: In beslag genomen door Globalisten – Canadese betrokkenheid – CIA, Freeland + meer
https://www.lnnmedia.nl/video/soros-kocht-oekraine-in-1991-en-kreeg-hulp-van-canada/ Rusland wordt nu geboycot door diezelfde landen.

Het Pentagon heeft toegang gekregen tot bepaalde staatsgeheimen van Oekraïne in verband met de projecten in het kader van hun overeenkomst.
https://thejabberwockytimes.com/bio-labs-in-ukraine/

Rusland, die een vergadering van de VN-Veiligheidsraad eist, is een belangrijke zaak.
Bijna elk land ter wereld maakt deel uit van het Verdrag inzake Biologische Wapens.
Artikel 6 zegt: “elke staat die partij is, handelt in strijd met zijn verplichtingen.”
“Een dergelijke klacht moet alle mogelijke bewijzen bevatten die de geldigheid ervan bevestigen.”
https://front.un-arm.org/wp-content/uploads/2020/12/BWC-text-English-1.pdf

BREAKING: Rusland gaf de documenten vrij van de VS Biolabs in Oekraïne vóór de volgende vergadering van de VN-Veiligheidsraad!

Rusland heeft de VS om uitleg gevraagd over de militair-biologische activiteiten van de VS in Oekraïne.

De vergadering 17-03-2022 begint vrijdagochtend om 11 uur EST.
https://thetruedefender.com/breaking-russia-released-the-documents-of-the-us-biolabs-in-ukraine-before-un-security-council-meeting/

Een van de verkregen documenten, waaruit de betrokkenheid van buitenlandse staten bij de werkzaamheden van militaire biologische laboratoria in Oekraïne blijkt.

Eigenlijk is het juist door dergelijke indirecte bewijzen dat de rol van het Westen (en vooral van de Verenigde Staten) bij projecten in verband met de ontwikkeling van biologische wapens wordt opgehelderd. Daarom hebben de Verenigde Staten, die hun betrokkenheid ontkenden, hun commentaar gewisseld en doen zij alsof er natuurlijk wel laboratoria waren, maar dat daar niets ernstigs aan de hand was.
De reeds gevonden documenten bevatten informatie over de systematische interactie van Oekraïne wetenschappelijke centra met het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Amerikaanse ambassade in Oekraïne en het Friedrich Lofleur Instituut in Duitsland.

Tegelijkertijd was het werk van de biolaboratoria in de regel vertrouwelijk en gesloten. In handen van Russische specialisten was er een officiële correspondentie die de werknemers opdroeg informatie over lopend onderzoek geheim te houden.

https://t.me/intelslava/21987

Poetin zal niet stoppen met deze operatie totdat zij de biolabs hebben geëlimineerd; dit niet alleen voor zijn natie maar ook voor de rest van de wereld.

Ook in het naburige land Georgie is een Lab te vinden.
Experimenten met mensen? …. Laboratorium des Doods in Georgie

https://www.youtube.com/watch?v=2ia_l8FLKr8

Putin is de Tweede Wereldoorlog nog niet vergeten… en wat daar allemaal is gebeurd

Wat is er gebeurd in Sovjet Oekraine (Soros ook bij betrokken)

Het is letterlijk leven of dood voor Rusland.
Geen enkele sanctie zal Rusland ervan weerhouden deze operatie tot het einde toe uit te voeren. Ze kunnen alles aan, wat de Nieuwe Wereld Orde hen ook toewerpt….want het enige alternatief is massale dood en slavernij.

Met dank aan alle onderzoekende patriotten die geweldige informatie delen in hun post, in dit geval: https://t.me/intelslava/21432

God zegene Vladimir Poetin en allen die deze Genocide willen stoppen.
God zegene ons allen.

Agatha Christie 2Q

WWG1WGA

Ja m.b.t. Pfizer spreken we over Genocide.
JERUSALEM – Albert Bourla, voorzitter en chief executive van de wereldwijde farmaceutische reus Pfizer Inc., heeft woensdag de prestigieuze Genesis-prijs gekregen voor zijn inspanningen bij het leiden van de ontwikkeling van een COVID-19-vaccin.

https://www.usnews.com/news/health-news/articles/2022-01-19/pfizer-chief-albert-bourla-wins-1-million-genesis-prize

Renz klokkenluiders dmed gegevens onthullen verontrustende pieken in vaccinatie verwondingen over de hele linie
https://renz-law.com/attorney-tom-renz-whistleblowers-dmed-defense-medical-epidemiology-database-reveals-incredibly-disturbing-spikes-in-diseases-infertility-injuries-across-the-board-after-the-military-was-forced-to/