Alles wat de farmaceutische industrie zegt is het TEGENOVERGESTELDE

Alles wat de farmaceutische industrie zegt is het TEGENOVERGESTELDE. 20 FABELS die de farma industrie de mensen wijsmaakt zodat ze hun producten kunnen verkopen.

De farma industrie bezit alle medische scholen. Zij houden wetenschap achter en vertellen leugens over wetenschap aan artsen en burgers, zodat ze hun producten kunnen verkopen. Alles wat gezond is, dan zeggen ze dat het ongezond is. En alles wat ongezond is dan zeggen ze dat het gezond is. Daarom zijn zoveel mensen ziek, omdat mensen hun reguliere arts vertrouwen. Deze reguliere arts geeft hun verkeerde informatie over werkelijke genezen en die dan nog chemische pillen geeft. De kennis om gezond te worden, dat wordt ons niet geleerd. Het is echt misdadig.

Professor Peter C. Gøtzsche (Denemarken) schreef een boek met de titel: ’’Dodelijke medicijnen’’, met als ondertitel ‘’’De farmaceutische industrie is een georganiseerd misdaad’’.

Ik heb 20 leugens en fabels opgenoemd in deze video. Dit zijn de meest voorkomende leugens. Ik hoop dat dit je alert maakt. Het is een simpele manier om de waarheid over wetenschap te leren kennen.

Deel zoveel mogelijk onze post. Hoe meer bewustwording, hoe meer gezondheid. https://t.me/GEZONDwereldnieuws_telegram