Alle centrale banken over de hele wereld zijn nu failliet

Alle centrale banken over de hele wereld zijn nu failliet – het is alleen nog niet aan het publiek onthuld, en misschien is het maar goed ook. Dit is de ‘Softest Landing’-benadering van de Alliantie om maximale tragedies, lijden en slachtoffers voor alle burgers te voorkomen.

Er is al chaos met mensen, in meerdere landen, die hun geld niet van de banken kunnen krijgen. Als alle mensen erachter komen dat banken insolvent zijn en geen liquiditeit hebben, dan zal iedereen zich naar de bank haasten om hun geld op te halen en dat zou de grootste wereldwijde paniek en crash veroorzaken in ALLE grote landen. Het zou een totale chaos worden die zelfs de Militaire Alliantie niet aankan.

De onthulling van het faillissement zal publiekelijk in fasen worden gedaan om ervoor te zorgen dat er niet in één keer een volledige ineenstorting van burgers over de hele wereld ontstaat. Naarmate het oude financiële systeem overgaat in het nieuwe QFS, kunnen burgers hun ‘oude’ geld overmaken naar het nieuwe systeem. Dit klinkt echter een stuk eenvoudiger en soepeler dan de werkelijkheid.

In werkelijkheid kunnen we niet zonder pijn en lijden overstappen van het oude slavenschuldgeldsysteem naar een nieuw systeem. Zuurverdiend geld en waardevolle bezittingen gaan verloren. Daarom heb ik mijn mening gedeeld over hoe en waar u uw activa kunt opslaan tijdens deze grootste overgang van financiële systemen. We staan ​​niet meer aan de rand. Het is allang geen ‘stilte voor de storm’ meer. De storm is hier nu.

Naarmate meer en meer mensen erachter komen wat er echt aan de hand is binnen de financiële matrixsystemen en de overheid, wordt het niet leuk. Het zal intenser zijn dan de afgelopen 3 jaar van omgaan met de CONvid-agenda.

Er zit een ZILVEREN voering in dit alles. Er is een MASSIEVE ZILVEREN VOERING die na deze storm komt – maar zoek nu dekking.

We varen in zeer woelig vaarwater. We gaan getuige zijn van onvoorstelbare, adembenemende wereldwijde gebeurtenissen. Het zal verwoestend zijn voor degenen die er niet klaar voor zijn. Voor sommigen zal het spannend zijn. Het zal de Grootste Show & Evenementen zijn die zich zullen ontvouwen voor degenen in hun Hartruimte, die hun Hoogste LIEFDE Frequentie vasthouden en goed voorbereid zijn. Bescherm uzelf, bescherm uw huis en houd uw bezittingen fysiek in bezit. GOD ZEGENE! 🙏🏽💜🔥

Reserve Bank onthult een verlies van $ 37 miljard, het grootste in haar geschiedenis
https://www.smh.com.au/politics/federal/reserve-bank-s-bond-program-helped-save-jobs-and-economy-20220921-p5bjpg.html

DE DOODSLAG AAN HET CENTRALE BANKSSYSTEEM ZAL DE DEEP STATE DODELIJK MAKEN. 💀💀💀

@DavidWilcock