Aliens en Acteurs

Hallo lieve bezoekers,

Ik kom nu met deze vergelijking ,ik was wat aan het speuren en afstruinen. Tot mijn verbazing en dat al zo vroeg in de ochtend werd ik mee gezogen naar dit.

Ik hou van mijn eigen analysestijl (hahaha) en zag deze vergelijking en ging verder zoeken wat ik aansluitend genoeg vond om dit samen te delen en je te triggeren om een eigen onderzoek te gaan doen. Of misschien heb je net aanvullende info die erbij past plaats maar hieronder erbij is leuk o en mag geheel anoniem hoor,heb je meer dan neem contact op via contact hahaha en dan plaatsen wij het ook anoniem is geen probleem.

Ik wil met deze beginnen loop je even mee?

Deze is op 2 feb 2015 geplaatst.

Kijk en zie op 8:39 eens naar het wezen HERKEN JE HET ??!!!.(Jammer dat ze altijd van dei vreemde muziek erbij doen, gelukkig kun je het geluid uit zetten.)

Zo ga NU naar onze al bekende en geliefde JACK

ZIE EN LUISTER GOED NAAR DE TEKST ??!!

Je kunt veel er over terug vinden, ufo’s enzo veel tegen – strijdigheden hebben hier de overhand in dat weten we allemaal. Mensen die erover praten worden in het belachelijke getrokken en voor gek versleten waar of waar. WAT ALS ZIJ NU EENS GELIJK HEBBEN ??!! ja, DAN KOMT ALLES IN EEN HEEL ANDER PERSPECTIEF HÉ.Het krijgt een heel andere wending en gezicht. Jee ,alles wat in de geschiedenis staat is een deel niet compleet en klopt niet dan?! OEPS EN SLIK.

Dit is van een tijdje geleden vorig jaar ergens;
Uiting/Delen van wetenschap.

Ik wens je veel plezier met deze Reis.
White love for You All.

INFO voor jouw ;
http://www.facebook.com/mixmasterxl

Robbert van den Broeke
wij zelf