Aan de Hoge Raad van de rechtspraak

Heerlen 2 Dec 2023
Aan de Hoge Raad van de rechtspraak.

Korte Voorhout 8
2511 EK Den Haag
Zuid-Holland

Postbus 20303
2500 EH ’s-Gravenhage

Afzender: Rob Brekel Testament executeur van mijn kunstmatige Rechtspersoon.
Wij de bevolking zijn geen burgers van een corrupte Nep Koning en staan niet borg voor jullie misdaden.
Hoge Raad bezorgd over ´autonomen´: ´Kwetsbare burgers die verder wegzakken´
Bron: Nazi Opportunisten Service | Binnenland 2 december 2023, 09:37

De president van de Hoge Raad slaat alarm over het groeiend aantal Nederlanders dat zich ´autonoom´ of ´soeverein´ verklaart. De Hoge Raad, de hoogste rechter in straf-, civiele en belastingzaken, laat zich zelden in het openbaar uit over maatschappelijke problemen.

Ik ben het met u eens dat er een probleem is, wat goed onderbouwd uitgelegd moet worden in ieders belang.
Denk dat we kunnen stellen dat we in een impasse zitten, dit verlangt opheldering om de verschillende percepties gelijk te krijgen van de realiteit.
Mogelijk dat u bij u buurman te rade kunt gaan Ministerie van financiën, gelegen aan de Korte Voorhout 7 te Den Haag die uitgeschreven is in de KVK.
U als de Hoge Raad van 11 rechtbank districten met presidenten heeft begin 2022 een brief van mij ontvangen.
U allen heeft door geen actie te nemen als kennisdrager volgens artikel 162 van misdaden waar u over bent geïnformeerd, niet gereageerd wat u zelf medeplichtig maakt in de misdaad tegen de bevolking.
Daar de belastingdienst aangeeft dat we geen contract met hun hebben, maar ook Mr. H.P.A. (Hilbrand) Nawijn
Die bekend dat we geen contract hebben met de staat om een claim te ontlopen die aan de staat was gericht.
Maxima die in 2007 op haar zoektocht naar de Nederlander, deze niet kon vinden, wat neer komt dat we niet bestaan.
Jullie fop koning die bij de dodenherdenking in 2020 zijn excuus aanbied voor het vluchten van Wilhelmina op 13 mei 1940.
Per 18 mei 1940 is het Nazi bestuur geïnstalleerd tot heden ten dagen.
5 mei is de dag dat het Duitse leger heeft gecapituleerd, naar dat ze eerst Nederland hebben geannexeerd.
Er is nimmer een vredesverdrag met Nazi Duitsland tot staand gekomen.
Dus zijn we nog een provincie van Duitsland, die door een schaduw regering uit de VS geregeerd wordt.
Dit was en is ook de rede waarom Nederland als Konikrijk in Washington DC als bedrijf stond ingeschreven.
Inmiddels is de VS Failliet en valt Nederland BV mee in de boedel om het faillissement af te handelen.
Dit is de rede waarom het koninkrijk der Nederlanden Nederland BV nu in de City of London weer als bedrijf is ingeschreven, een doorstart zonder de gedupeerde bevolking op de hoogte te stellen.
Daar Rutte de wapenstilstand met Rusland heeft verbroken, bevinden we ons weer actief in oorlog met Rusland, sorry niet de bevolking maar de Corrupte elite uit de politiek en banken, gesteund door de Rechtspraak, van list en bedrog.
U eigen handen zijn dan ook doordrenkt met het bloed van de Covid 19 gevaccineerde bevolking want u had het na kennisname gelijk kunnen stoppen wat u nagelaten heeft.
Als we geen soevereine staat zijn maar een bedrijf als Provincie van Duitsland zijn u wetten in zijn geheel niet rechtsgeldig.
Duitsland valt onder de SHAEF wetten, die tot nu toe alles oogluikend hebben toegelaten om de misdaden van de politiek, rechtbanken en de corrupte EU zichtbaar te maken voor iedereen.
Dat u dan zorgen heeft lijkt me nog onder dreven als medeplichtige op de genocide tegen de goedgelovige bevolking gepleegd.
Zij die het door hadden en het zien willen er niets mee te maken hebben, de misdaad van het millennium tegen eigen bevolking door staats terreur vanuit het Hitler kabinet.
De zakkenwasser van Volksgezondheid Ernst Kuipers heeft bekend dat het vaccineren een medisch experiment was, en de gevolgen pas op langer termijn zichtbaar zijn.
Denk aan de conventie van Genève met de Neurenberg Code, dit kan niemand ontlopen en zeggen ich habe es nicht gewust zal niet helpen, er zal gerechtigheid komen, eerder als u lief is..

Het gevolg een gigantische oversterfte van mensen die door het corrupte misdaad regiem zijn vermoord met een Bio Wapen wat me in de Oekraïne is geproduceerd.
Bezorg is dan niet het juiste woord als het om u medeplichtigheid gaat door plichtsverzuim en historisch besef.
Hoe denkt u dit te gaan uitleggen, want de bevolking die afkeer van jullie hebben wil wel een eerlijk antwoord met omgekeerde bewijslast.
Hartelijke groet Rob Brekel