A Blessed Day.

Hallo Lieve vrienden en Site bezoekers,

De Activering van de Merkada Ster is nu in volle gang. Je voelde gister heel duidelijk voelbaar. De lichamelijke activering is nu opgestart, en voor de Hooggevoelige onder ons kan het geen prettige rit worden om het zo maar eens uit te drukken. Maar weet dat je de activering geaccepteerd hebt en zelf weer aan het opladen bent. Het kan een Wervelwind van  duizeligheid met zich mee brengen die je leegzuigt en een leeg gevoel geeft zodat je veel slaapt ,laat het gebeuren en slaap ,neem rust zodat het kan intrigeren bij je. Het kan ook zijn dat je eet gewoonte gaat veranderen dat heb ik ook al gehoord en weet dat zelf heel goed dat heb ik zelf ook ondergaan en ondervonden. (het scheelt in de portemonnee hahahah)Wat dacht je van de Emotionele sneltrein die nu gaande is in je Geest ,Ziel en uiting in het lichamelijke ,je wordt van hot naar haar geslingerd; verdrietig, blij, stress/deprie/leeg, rust , te vrede -on te vrede.enz.

Misschien herken je dit ,dit is mijn beleving ;  Ik heb me eerder in de verloop van deze dagen nog nooit zo KWETSBAAR en gelijk HAPPY EN TE VREDE gevoeld van binnen uit. Maar nu is het blijvend,geen schommelingen meer ,een gelukzaligheid mag ik wel zeggen een gevoel dat me krachtig en sterk maakt .Maar ook ben ik heel dankbaar dat ik het zo mag beleven , de innerlijke verschuiving van mij en de samensmelting die er mee gepaard gaat tot ik weer bij mijn ËENHEID -INNERLIJKE BRON kom. De inzichten die ik verkrijgen mag en de handelingen die ik ten uitvoer mag brengen geven een gevoel van 1-heid zoals het altijd al was en zal zijn.

Je zult nieuwe mensen ontmoeten die op jouw level zitten en niveau, je vind dat de anderen maar wat wauwelen en je volgt het niet meer omdat het je geen interesse meer hebt. Je begint haar fijn aan te voelen wat voor jouw goed is en bedoelt is; wat de Waarheid is of een leugen en je keert je ervan af. Dat merk je al tijdens tv kijken en nieuws lezen of horen dat er iets niet klopt ; binnen in jouw geeft het aan: HET GEWETEN is nu ook geactiveerd. Hou op met overal wat achter te zoeken ,ga op je gevoel vertrouwen en geloof jezelf. als je jezelf voor de gek houd dan is dat jouw probleem en drijf je alleen maar af . Wat een ander doet is niet zo belangrijk.

*Je komt dan in de Illusie-web terecht het web van bedrog- leugens- machtsmisbruik enz. En dat doe je toch echt zelf *

Moeder Aarde is ook in beweging ; kijk maar eens naar het Weer zo noemen jullie het. Zij is in  verschuiving omdat het nodig is om schoon te maken de vervuiling op alle vlakken die haar aan gedaan is te verwijderen en tot de oorspronkelijke staat van zijn terug te keren; net als wat er bij jouw zelf gebeurt gebeurt ook bij Haar. Er is zoveel overvloed dat jullie het gewoon verbrassen !!!!

Jij bent een Sterren kind , en weet dat veranderingen verschuivingen zijn ,verschuivingen in alle vormen,  IN ALLES -DOOR ALLES- MET ALLES. Zodat de evolutie door groeien kan en mag , maar jij hebt en krijgt  de keuze om mee te gaan . De beweging is en zal je de dualiteit laten zien-voelen en ervaren ; zo kom je weer bij je GEWETEN uit.

We hebben het al verschillende keren besproken dat JIJ CREËERT, dus …………………… waar wacht je op ??!!

Laat het gebeuren en sta voor jezelf als je dat kunt kun je ook voor anderen staan lief mens.

Ik wens je een ;belssed

Warme Hart Groet

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd