5G is het ultieme gerichte energiewapen-systeem, zegt deeltjesfysicus

0 By Redactie World Unity on aug 2, 2019

Dr. Katherine Horton ziet de huidige uitrol van het 5G-netwerk op een manier die verschilt van de reguliere perceptie. En om een ​​goede reden.

Om te beginnen is ze een deeltjesfysicus met een doctoraat aan de prestigieuze Universiteit van Oxford. Ze werkte als fysicus met hoge energie aan de deeltjesbotser bij de Duitse Electronsynchrotron DESY in Hamburg, Duitsland, en aan de beruchte Grote Hadron-botser bij CERN in Genève, Zwitserland.

In Oxford werkte Dr. Horton als onderzoeker aan het St John’s College, een positie die haar in staat stelde haar onderzoek uit te breiden van deeltjesfysica naar medische fysica en de fysica van complexe menselijke systemen. Als onderdeel van dit laatste deed ze onderzoek naar systeemanalyse van het Engelse rechtssysteem, economieën, het financiële systeem, valuta’s, evenals witteboordencriminaliteit en georganiseerde misdaad.

Met andere woorden, ze heeft de kwalificaties om publieke vijand nummer één te zijn voor een wereldwijde elite die technologie op een misleidende manier probeert te gebruiken als een belangrijk tandwiel in hun plan om de mensheid tot slaaf te maken onder een totalitaire wereldregering.

Een persoon als doelwit

Tijdens haar jeugd in Roemenië beweert Dr. Horton dat zij en haar familie intimidatie en terrorisme hebben meegemaakt omdat ze hoog opgeleid waren en weigerden deel te nemen aan de sluipende en informele criminaliteit die daar door maffia-netwerken werd gepromoot.

Dr. Horton zegt dat stalking en andere dergelijke activiteiten zijn toegenomen in november 2011, toen ze een rechtszaak in Londen bijwoonde als onderdeel van haar systeemanalyse-onderzoek naar het Engelse rechtssysteem. Ze zegt dat ze openlijk werd gestalkt op weg naar huis vanaf de rechtbank en begon een schurk op te merken die elke ochtend buiten haar huis op haar wachtte om haar naar het treinstation te volgen.

Pogingen om deze krachten frontaal onder ogen te zien, via de rechtbanken en door activisme, hebben geleid tot een toename van deze aanvallen op haar, die niet alleen menselijke intimidatie omvatten, maar ook marteling door Directed Energy Weapons. U kunt meer informatie over haar ervaringen lezen op haar Stop 007-website, die onder andere ondersteuning en juridische begeleiding biedt voor individuen die ook doelwit geworden zijn.

Proberen het 5G-netwerk te contextualiseren

In het uitgebreide interview hieronder, georganiseerd door Alfred Lambremont Webre, probeert Dr. Horton haar enorme kennis van de mogelijkheden van energiewapens naar buiten te brengen en ons bewust te maken van het feit dat dit de echte moderne oorlogswapens van vandaag zijn, niet de ballistische wapens die we nog steeds zien afgebeeld in films en waarover gesproken wordt in geopolitieke conflicten.

Ze gebruikt ook haar kennis en persoonlijke ervaring van de fenomenen ‘Targeted Individuals’, evenals haar run-ins met de schaduwregering en hun militaire en geheime tentakels om een ​​brede context te creëren voor wat het 5G-netwerk werkelijk is:

Ik denk dat de gemiddelde persoon zoveel moeite heeft om te begrijpen waar dit allemaal over gaat en dat is waar zij [de Global Elite]op vertrouwen. Dus ze rekenen op het feit dat er bijvoorbeeld een heel simpel probleem verborgen zit in deze marketingtruc die 5G is. Toen ze bijvoorbeeld 3G en 4G brachten, ging iedereen ervan uit dat 5G gewoon een betere 3 en 4G is, dus waar gaat dit allemaal om? Zijn het gewoon ontwikkelingen die gewoon zijn, weet je, ze zijn gewoon bang, en ze zijn boom-knuffelaars, en ze houden er niet echt van om supersnelle kittenvideo’s supersnel te bekijken op hun telefoon? Maar dat is niet wat het is. Dus 5G is een fundamenteel ander systeem.

Ik denk dat wat ik zou willen doen, is om alle mensen die misschien nog meer overweldigd zijn dan ik ben, weet je, ik wil ze oppikken waar ze zijn, misschien, en ze dan op snelheid brengen en ze alles vertellen wat ik weet, dus aan het einde van de show weten ze tenminste wat ik denk en wat ik weet, zodat ze zelf kunnen bepalen wat ze denken. En er zijn verschillende ontdekkingen die ik heb gedaan om het onderwerp te onderzoeken, en ik moet zeggen dat mijn belangrijkste focus niet eens 5G- of de 5G-campagne is. Mijn belangrijkste focus is campagne voeren om alle Directed Energy Weapons-systemen uit te schakelen, inclusief satellietwapens, wapens verborgen in auto’s, wapens gedragen door gangstalkers in rugzakken, en al dit soort dingen en van dat alles, is 5G, als je wilt, het staatssysteem. Het omvat alles. Het kan een beetje van alles doen en het zal overal zijn.

Dus je 5G-systeem is als een gangstalker met een Directed Energy Weapon in zijn rugzak die je in het gezicht schiet terwijl je achter hem loopt, weet je, bijvoorbeeld op de stoep. Maar het zal geen gangstalker zijn, ze kunnen deze wegnemen, als ze deze 5G-antennes om de 50 of 100 meter hebben. Dus het 5G-systeem zal alles doen wat de huidige wereldwijde wapensystemen kunnen doen, en het kan ook, geloof ik sterk, het kan ook meteen doden. OK?

Dus met andere woorden, als je tot de jacht wilt komen, mijn kijk op het 5G-systeem, en ik zal je laten zien waarom ik denk dat dat het geval is, het 5G-systeem kan het best worden voorgesteld als de overheid, of deze schimmige groep die de regering heeft besmet, die elke stad op de planeet en elk dorp en zelfs de kleinste stad en zelfs het bos heeft overgenomen, waar je denkt dat er niets is, en verborgen wapens opzetten die jou en je gezin volgen recht op je af en deze zijn, weet je, scherp ingesteld zodat ze je dood kunnen schieten met de snelheid van het licht als iemand dat wenst. OK? Dus dat is de beste beschrijving van het 5G-systeem dat ik heb.

Een complex systeem met griezelige motieven

De bovenstaande beschrijving en veel van haar uitleg in de video kan voor veel lezers de goedgelovigheid onder druk zetten. Het daagt zeker het gangbare wereldbeeld uit dat onze gekozen leiders de gebrekkige maar uiteindelijk legitieme autoriteiten van onze wereld zijn, dat oorlogen en moorden om gerechtvaardigde redenen worden gevoerd, dat inlichtingendiensten ons beschermen en niet zullen proberen ons te schaden, of dat we niet op de een of andere manier slachtoffers zijn van complexe social engineering die is ontworpen om ons allemaal tot gehoorzame slaven te maken. Maar hier bij World Unity hebben we gaten geschoten in de reguliere perceptie sinds ons begin jaren geleden, en vandaag komen de al lang bestaande verborgen plannen voor massale surveillance, slavernij en ontvolking steeds duidelijker in beeld.

Hoe duidelijk komt de ruimingsagenda in beeld? In het interview verwijst Dr. Horton ons naar de website deagel.com, een website die de verkoop en distributie van militaire wapentechnologie over de hele wereld bewaakt. Ze laat ons zien dat plannen voor genocide feitelijk worden weerspiegeld in gepubliceerde schattingen van ontvolking binnen het volgende decennium. Zoals u kunt zien op de onderstaande pagina, die hier rechtstreeks toegankelijk is, wordt voorspeld dat de bevolking van de Verenigde Staten tegen 2025 100 miljoen zal zijn, tegen 327 miljoen in 2017.

Voor Dr. Horton is deze verraderlijke achteruitgang van de Amerikaanse bevolking in de komende jaren waarschijnlijk afhankelijk van een succesvolle implementatie van het 5G-netwerk in de VS. Maar dit betekent niet dat haar algemene boodschap er een is van doem en somberheid, bedoeld om angst en hopeloosheid op te roepen. Integendeel, als iemand die voor het grootste deel van haar leven tegen deze autoriteit heeft gevochten, gelooft ze dat deze haast om 5G uit te rollen een wanhopige poging is van de kant van de wereldwijde elite, het ‘criminele kartel’ zoals ze het noemt, om vast te houden aan de macht die ze sinds de Bijbelse tijden hebben gehad:

Ik wil laten zien hoe het 5G-systeem er in de praktijk echt uitziet, dan wil ik laten zien, hoe de industrie er eigenlijk mee pronkt, ze weten dat dit een wapen is, ze glunderen, ze jagen op ons, en ze lachen ons uit en dan zal ik je laten zien waarvoor dit wapen is gepland en waar het nu al voor wordt gebruikt.

Dus waar ik het over heb is niet alleen, oh, het is vijf jaar in de toekomst, nee, dit systeem vermoordt nu mensen. En nu is de enige vraag: de tijd die verstrijkt tussen ons ‘realiseren’, het verzamelen van een kritische massa, en het afsluiten van dit systeem en het arresteren van de criminelen.

En dit misdaadkartel … ze weten wat ze doen, en hun doel is om zoveel mogelijk mensen te doden als ze kunnen, en dat is omdat ze zich realiseren dat met de groeiende bevolking en het binnenkomende internet, ze niet hetzelfde type controle over de mensheid kunnen houden – het is wiskundig onmogelijk om dezelfde soort controle over de mensheid te houden – die ze in de jaren 1980, zelfs de jaren 1990 hadden en de controle die ze tot de jaren 1990 hadden, was vrijwel de controle als tijdens bijbelse tijden, en Babylonische tijden en daarvoor.

Dr. Horton bespreekt enkele van de presentaties die de technische bedrijven rond 5G in het publieke domein hebben geplaatst en toont veel gevallen waarin deze bedrijven ons op onze kosten lijken te bespotten, duidelijk zichtbaar, met dun versluierde afbeeldingen en symbolen in hun tekeningen, hun plannen om een ​​wapensysteem uit te rollen dat zich kan richten op elke persoon die ze kiezen.

Het is misschien deze overmoed van de heersende klasse die de belangrijkste oorzaak van hun ondergang zal zijn, omdat ze alleen maar helpen om het menselijk ontwaken te versnellen. Voor Dr. Horton is het belangrijkste dat degenen die haar bericht ontvangen het wijd verspreiden, omdat wij in feite degenen zijn die zullen bepalen hoe lang het tijdvenster duurt voordat we een kritieke massa bereiken en de activiteiten kunnen stoppen van dit criminele kartel. Vanuit haar eigen persoonlijke ervaring als doelgericht individu, haar samenwerkingen met andere slachtoffers en haar onderzoek, gelooft Dr. Horton echt dat hoe sneller we ontwaken voor deze waarheden en onze macht terugnemen, hoe sneller we een einde maken aan het onnodige lijden en vermoorden van onschuldige mensen.

Tot slot

Hoewel sommige dingen in deze tijd onzeker zijn, kan er geen twijfel over bestaan ​​dat de mensheid als collectief begint te ontwaken voor wat er daadwerkelijk in de wereld gebeurd. Zbigniew Brzezinski merkte dit in 2008 op, en het was een wijze waarschuwing voor zijn wereldwijde elite-partners:

Voor het eerst in de menselijke geschiedenis is bijna de hele mensheid politiek geactiveerd, politiek bewust en politiek interactief. Er zijn slechts een paar delen van de mensheid over in de meest afgelegen uithoeken van de wereld die niet politiek alert zijn en zich niet bezighouden met de politieke onrust en opschudding die tegenwoordig overal ter wereld zo wijdverspreid zijn. Het resulterende wereldwijde politieke activisme leidt tot een toename van de zoektocht naar persoonlijke waardigheid, cultureel respect en economische kansen in een wereld die pijnlijk wordt getekend door herinneringen aan eeuwenlange buitenaardse koloniale of imperiale overheersing.

Bron