5G is Elektromagnetische Volkerenmoord

http://finalwakeupcall.info/blog/

Van Eugenetica naar Volkerenmoord

Wi-Fi-golflengte is op hetzelfde menselijk vibratie hersenlevel

Je mobiele telefoon is een massavernietigingswapen

GMO- en EMF-vervuiling maken de planeet onherbergzaam voor de mensheid

Het leven op aarde wordt bedreigd door Global 5G-satellietmicrowaving

Wakker Worden iedereen – 5G Apocalyps – De uitroeiing van ons bestaan

Levende materie veranderen om volledige controle uit te oefenen

Op dit moment denken veel mensen dat 5G onze samenleving meer welvaart zal brengen door snellere en betere gegevensoverdracht en communicatie. Zoals vaak het geval is; wat ons als waar wordt verkocht, is in feite een grote misleiding, wat zeer zeker het geval is bij 5G. Het is in feite een onzichtbare technologie die vrijwel zeker het eindspel voor de mensheid zal blijken te zijn. Deze zal ons o.a. continue zichtbaar maken voor onzichtbare meesters, terwijl we tegelijkertijd onze cellen tot in de kern koken en braden. Het is een uitroeiinggebeurtenis, specifiek ontwikkeld voor eugenetica, vergelijkbaar met de bekendere genetische manipulatie van planten en dieren door het veranderen van DNA via GMO-voedsel. Mensen, dieren, vissen, insecten en planten worden hierdoor kruisbesmet door het verbruik en de opname van genetisch gemodificeerde soorten. Niet voor niets hebben deze technologische producten de titel ‘Frankenstein Voedsel’ gekregen.

In het geval van 5G is op een ander niveau een Frankenstein-product ontwikkeld voor een specifieke reeks verwoestende gevolgen voor het leven op onze planeet: 5G wordt vermeld als onderdeel van de grotere familie van elektromagnetische frequenties (EMF). Deze synthetische vorm van gepulseerde elektriciteit ontstond als een militair geheimwapen, waarbij microgolffrequenties worden gebruikt om gebouwen binnen te dringen om tegenstanders te bespioneren.

Zowel GMO als EMF komen uit dezelfde stal en worden gebruikt als ‘bewuste’ wapens voor biologische destabilisatie en vernietiging. Er is geen enkele twijfel dat EMF-technologieën, in staat zijn een dergelijke drastische verandering in het genoom te veroorzaken en verantwoordelijk is voor de verdelging van het leven op aarde, eenvoudigweg zou worden gecommercialiseerd om mensen te voorzien van handige draadloos communicatiemiddelen in zakformaat.

GMO en 5G delen hetzelfde basisdoel t.w. levende materie te vernietigen, op zo’n manier dat ze 100% controle erover kunnen uitoefenen. In het geval van GMO, geldt bijvoorbeeld het genetisch veranderen van het DNA van maïs, soja, katoen of een tomaat, zodat ze kunnen worden bespoten met het giftige herbicide glyfosaat – beter bekend als Roundup – en zelf onaangetast blijven – terwijl het onkruid eromheen verschrompelt tot in de grond en afsterft.

Genetisch gemodificeerd voedsel is een belangrijk onderdeel van de geheime agenda en degenen in de schaduw erachter demonische biotech cabal is, waarvan de meest beruchte Monsanto is, die precies weten wat ze doen en waarom. Monsanto is het bedrijf dat de wereld vertelt dat Pcb’s, DDT en Agent Orange – allen dodelijk – veilig zijn. De grote biotech werkt verwoestend op de genetische structuur van de natuur en de mensen, en hun doel is dit te doen over de hele planeet. Er is weerstand tegen GMO in de EU, maar desalniettemin heeft de EU in het geheim het groene licht gegeven voor genetisch gemodificeerd voedsel, omdat dezelfde families die Big-Pharma en alle anderen controleren, ook de EU controleren.

Van Eugenetica naar Volkerenmoord

In menselijke termen wordt deze techniek eugenetica genoemd. EMF bekend als 5G, vertrekt vanuit hetzelfde uitgangspunt, maar gaat van eugenetica over in volkerenmoord. De microgolfpulsen uitgezonden door EMF vormden reeds de basis van 2G, 3G, 4G telecommunicatie en van Wi-Fi. Wetenschappers hebben nu onweerlegbaar bewijs dat deze pulsen – resonanties – de cellulaire samenstelling en het DNA van levende wezens veranderen en vervormen.

Maar 5G verschilt van zijn voorgangers en is veel dodelijker, omdat het de resonantie intervallen aanzienlijk verkleint tot millimetrische pulsen en de output met een factor van minstens honderd verhoogt; staande binnen het bereik ervan kan worden vergeleken te vertoeven in een geactiveerde magnetronoven.

Wi-Fi-golflengtes is bijna gelijk aan het menselijk vibratieniveau in de hersenen

Wi-Fi en mobiele telefoontorenmicrogolftransmissies zijn random, ze worden uitgestraald in een ‘breedspectrum’; net zoals de agrochemische herbiciden die elk levende plant die ze raken en de meeste bodemorganismen doden. Dit zijn omnivalente aanvallen op de natuur en de mens. De Wi-Fi is afgestemd op golflengtes die bijna identiek zijn aan het natuurlijk trillingsniveau van het menselijk brein.

De operators kunnen een direct controlerende invloed uitoefenen op denk- en gedragspatronen van degenen in de vuurlinie; en tegenwoordig zijn we dat allemaal. En natuurlijk weten mensen niet dat dit met hen gebeurt.

Wi-Fi en elektromagnetische microgolven werden in de jaren vijftig ontwikkeld als geheime oorlogswapens. ‘Stille wapens voor stille oorlogen‘, zoals hun promotors ze beschreven, tijdens militaire defensieprogramma’s die in het geheim waren uitgerold tijdens de periode van de koude oorlog tussen Rusland en de VS.

Je mobiele telefoon is een massavernietigingswapen

Wetenschappelijke denkers die zich bezighouden met het precies richten van een wapensysteem, houden zich niet bezig met het effect dat hun producten hebben op het leven van mensen, dieren en het milieu. Ze accepteren lucratieve contracten die ontworpen zijn om hun mond dicht te houden, terwijl supermachtige defensieagentschappen steeds meer ‘effectieve’ technologieën eisen om hun overwicht op wereldgebeuren te behouden.

Dus de volgende keer je je mobiele telefoon tegen je oor aan drukt, onthoud dan dat het een massavernietigingswapen is en geen onschadelijk speelgoed of gemakkelijk gebruiksvoorwerp.

Net als genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen en alle mono-cultureel geteelde in massa geproduceerde voedingsmiddelen die o.a. voor fastfood en in supermarkten worden verwerkt, worden consequent behandeld met agrochemische pesticiden die bekend staan ​​om hun toxisch biologische effecten; inclusief kwaadaardige neurodegeneratieve, reproductieve, carcinogene, respiratoire en metabolische aandoeningen bij mensen.

En als dat niet erg genoeg is, steriliseren ze ook nog de bodem van alle levende materie, waardoor deze grotendeels levenloos is geworden. Wi-Fi en 5G doen hun leven verminderende werking door sterilisatie van bovenaf.

“Tijdens de komende twee jaar (2019/2020) zal de voorgestelde installatie van 5G bestaan ​​uit de lancering van 20.000 satellieten waarvan de multi-doelende-antennes – bekend als ‘gefaseerde stralingen’ – elke vierkante cm van de planeet continue bestralen’, met elektromagnetische microgolven uitgestraald vanaf de rand van de ruimte. Teneinde industrielanden een probleemloos internet te bieden.”

Slechts 27 minuten per dag blootstelling aan mobiele telefoons leidt tot een kans vergroting van 40% om kanker te ontwikkelen. Kinderen absorberen 60% meer straling dan volwassenen, omdat de bloed-hersenbarrière pas na 20 jaar verhardt, zijn de hersenen van kinderen zeer gevoelig.

Het effect van 2 minuten op een mobiele telefoon duurt 2 uur. Door de neurologische verstoringen kan het 6 weken duren voordat hersenpatronen weer normaal worden voor mensen die regelmatig een mobiele telefoon gebruiken. Er zijn 64 peer-reviewed rapporten die het gebruik van mobiele telefoons koppelen aan kanker. Russisch onderzoek heeft hoge aantallen miskramen en doodgeboren baby’s aan het licht gebracht dat het gevolg is van moeders die tijdens de zwangerschap mobiele telefoons gebruikten. Dr. Sharon Goldberg, een internist, arts & professor, geeft haar getuigenis over de gevaren van 5G-technologie die specifiek elektromagnetische straling met zich meebrengt. Ze zegt: “Draadloze straling heeft biologische effecten Punt Uit.

5G is een nieuwe technologie die momenteel wordt geïmplementeerd en die doorlopend verder zalvworden aangewend in processen op velerlei gebied. Het brengt draadloze data- en internetverbindingen over de hele wereld. Maar recent onderzoek heeft grote bezorgdheid geuit met betrekking tot onze blootstelling aan elektromagnetische straling, niet alleen 5G, maar alle bronnen van deze straling die ons omringen, van onze draadloze apparaten, onze draadloze routers, mobiele telefoontorens, Bluetooth en meer.

Onderzoek heeft ook aangetoond dat dezelfde frequenties door het Ministerie van Defensie worden gebruikt in wapens voor het controleren van mensenmenigten feitelijk de basis vormen van het 5G-netwerk. Niet alleen dat we een sterk verband zien met kanker, hersenafwijkingen maar ook een aantal andere gezondheidskwesties die verband houden met deze nieuwe technologieën.

En om het 5G-misleiding te onderstrepen, hier het verhaal uit Denville, Californië: tijdens een recente gemeenteraadsvergadering zei de burgemeester van Danville dat de raad de controle over de 5G-uitrol aan de federale overheid en Big Wireless had verloren.

Op 6 maart stemde de gemeenteraad van Danville met vier tegen één om een vergunning te weigeren voor een kleine draadloze cel-toren installatie van Verizon. Tijdens de vergadering verklaarde Danville burgemeester Robert Storer dat de stemming een poging was om op te komen tegen de federale overheid en telecommunicatiebedrijven, zoals o.a. Verizon.

Het besluit van de gemeenteraad om de vergunning voor het gebruik van grond voor de 5G-celtoren te weigeren, opent de mogelijkheid voor rechtszaken door Verizon. Volgens de FCC-voorschriften mogen lokale bestuursinstanties geen rekening houden met gezondheidsrisico’s bij beslissingen over 5G-installaties. Met andere woorden; federale overheid en haar partners in Big Wireless hebben de lokale controle overgenomen van gemeenschappen. Het is tijd voor de lokale bevolking een Gele Vest actie te beginnen.

Deze gezondheidskwesties zijn precies de reden waarom dit type technologie volledig is verboden in ziekenhuizen, kinderopvang en basisscholen in verschillende Europese landen, zoals o.a. Frankrijk, Duitsland en Spanje.

Wi-Fi is een oorlogswapen. Het had nooit uitgevonden mogen worden, laat staan ​​gebruikt, zelfs niet voor militaire doeleinden. Het is nu bijna onmogelijk om ergens heen te gaan waar Wi-Fi niet actief is. De frequenties die bij de huidige 5G-uitrol moeten worden gebruikt, veroorzaken een verder drastische verhoging van transmissieniveaus. 5G gebruikt een frequentie die bijna identiek is aan die van de Amerikaanse militaire politie voor intensieve publiekcontrole.

Een groep Franse veehouders daagt de staat voor het gerecht over de mysterieuze dood van honderden koeien, waarvan zij geloven dat ze het slachtoffer zijn van schadelijke elektromagnetische velden.

Plaatselijke dierenartsen weten niets over de oorzaak van deze sterfgevallen. Stéphane Le Béchec, 51, een Bretonse boer in Allneuc, heeft 200 koeien verloren die in de afgelopen drie jaar aan onbekende oorzaken zijn gestorven en moet nu zijn bedrijf sluiten.

Hij heeft verschillende potentieel schadelijke bronnen geïdentificeerd, waaronder een transformator, mobiele zendmasten en windparken waarvan de elektrische straling volgens hem zijn land aantast. “Ik merkte op dat de voltmeter sterk reageerde toen ik hem in de grond of in het water stak”, vertelde hij Le Parisien

Hij heeft een juridische klacht ingediend tegen “personen onbekend” bij de lokale officier van justitie.

GMO- en EMF- maken de planeet Aarde onbewoonbaar voor de mensheid

Zowel GMO als 5G zijn eugenetisch terwijl GMO de praktijk is van corporate landbouw onder auspiciën van bedrijven als Monsanto, Bayer, en Cargill, is 5G het domein van alle mobiele telefoon- en internetproviders. Veel van deze ontwikkelingen hebben een militaire oorsprong en aan oorlog gerelateerde agenda’s. Bedenk; de oorlog tegen de natuur is minstens zo ingrijpend voor de toekomst van de planeet als de oorlog tegen de mensheid.

Zowel GMO als EMF zijn hulpmiddelen om de planeet onbewoonbaar te maken voor de mensheid en dan verstoken is van natuurlijke diversiteit van flora en fauna, essentieel voor de gezondheid en het welzijn van ons allemaal. Uiteindelijk maakt het van de planeet een plaats die alleen geschikt is voor diegenen die geen empathie voelen, geen mededogen en geen gevoel hebben erbij betrokken te zijn.

De psychopathische Deep State-spelers houden zich bezig met een psychologische oorlog tegen onze geest, met als doel de mensheid te belemmeren onze creatieve essentie en spirituele aspiraties te ontwikkelen. Als deze unieke geschenken met succes zouden worden geblokkeerd, kan hun robot de AI geïnfecteerde mens vervangen, dat de planeet bevolkt met ultieme slaven.

Het is belangrijk te erkennen dat onmenselijke geesten achter deze gewetenloze technologieën staan. Denk bijvoorbeeld aan de tienduizenden die een wreed lot hebben ondergaan onder het commercieel kwaadaardig gedrag van Monsanto in de afgelopen decennia. Met zijn asbest, agent oranje en aspartaam ​​- lang voordat giftige GM-sojabonen ooit het levenslicht zagen.

Het huwelijk van Monsanto met ex-Nazi Bayer onthult omnivalente fascistische ideologieën. Diezelfde ideologieën voeden de ambities van politici, mediamagnaten, bankiers, multinationale CEOs, technocraten en de cabal marionetten die de wereld van nu besturen.

Het leven op aarde wordt bedreigd door global 5G-satellietmicrowaving

De voorgestelde 20.000 global microwave satelliet-magnetron zal het leven op aarde bedreigen, en gaat nog verder dan dat. Het is een vertoon van koud, berekend totalitarisme van de kant van de Deep State volgelingen. Het toont in veel opzichten ambities aan, die een spiegelbeeld zijn van de verklaarde bedoeling van GMO-gen splitter om de planetaire landbouw te domineren.

Terwijl, 5G – Wi-Fi-exponenten hun ogen hebben gericht op het controleren van de in- en uitvoer van ‘internetaangelegenheden’ – t.w. het ontwerpen en controleren van de matrix van het dagelijks leven.

Google, Facebook en andere sociale mediaondernemingen werken mee aan deze agenda. Tot nu toe hebben velen gevochten om de duistere agenda die aan dergelijke acties ten grondslag ligt te belichten. Maar de tijd komt snel dat een kritieke massa van individuen zich zal realiseren dat de sinistere manipulatie tegen planeet Aarde en haar bewoners, door een kleine Archon-bloedlijn groep collectief werkende cabal, nooit mogelijk zou zijn geweest zonder de onuitgesproken medeplichtigheid van ongeveer 95% van de mensheid. Denk eens diep na, je zult daar ook je eigen bijdrage in terugvinden.

De effecten van menselijke blootstelling aan het elektromagnetisch veld is geen nieuw probleem. De snelle en ongecontroleerde toename van het gebruik van elektrische energie in de 20e eeuw in combinatie met de groei op het gebied van elektronica, telecommunicatie, IT en satellietnavigatie, alsmede diagnostische en industriële apparaten, motiveerden ons niet alleen de gevaren voor de beschaving te analyseren, maar ook om te komen met methoden de elektromagnetische straling te screenen.

Een verontrustende Amerikaanse publicatie van S. Milham, getiteld Medische Hypotheses, impliceert dat de ‘elektromagnetische smog’ een oorzaak is van vele beschavingsziekten zoals circulatiestoornissen, kanker en diabetes en aanverwante stoornissen.

Historie bewijst dat elektrificatie in de 20e-eeuw epidemieën van zgn. beschavingsziektes heeft veroorzaakt. De negatieve impact die de elektromagnetische straling (EMR) heeft op het menselijk lichaam, komt vooral door het feit dat het interfereert met fundamenteel vitale orgaanfuncties.

Elektrische stromen in het menselijk lichaam is o.a. een van de normaal vitale functies. Zenuwsignalen zijn gebaseerd op elektrische impulsen; veel biochemische reacties zoals de spijsvertering of hersenactiviteit zijn het resultaat van elektrische processen. Het is geen verrassing dat langdurige blootstelling aan elektrische velden, zelfs van geringe potentie, ons onwel kan maken.

Gedurende de laatste drie decennia is de belangstelling voor de negatief biologische impact van elektrisch, magnetisch en elektromagnetische velden toegenomen onder wetenschappers en internationale organisaties, zoals de Wereldgezondheidsorganisatie en de Internationale Commissie voor niet-Ioniserende Stralingsbescherming, dat is het signaal dat onderzoek naar bescherming geboden is.

Maar dat is waarschijnlijk schijn, want de ‘verzorgingsstaat’ is duidelijk niet langer duurzaam. Als de massa langer mag blijven leven, komen steeds meer Gele Vesten-bewegingen die uiteindelijk de overheden die hun beloften niet nakomen omverwerpen.

Het antwoord op dit alles? – Is de introductie van 5G als massavernietigingswapen dat 90% van de bevolking doodt. Al met al ontvangen dode mensen, niet langer meer de z.g. voordelen van de overheid. En, zo wordt genocide een kwestie van openbaarbeleid om de overleving van de Deep State veilig te stellen.

Velen onder ons beseffen nog niet dat overheden te veel beloftes hebben gemaakt die simpelweg financieel niet haalbaar zijn als mensen blijven leven. Uitroeiing van 90% van de bevolking wordt nu beschouwd als een noodzakelijke stap om het systeem financieel solvent te houden door biljarden aan financiële verplichtingen teniet te doen zoals, pensioenen, gezondheidszorg en sociale zekerheid.

EMF is ook een Mind Control-wapen

De gevaarlijkste vorm van dictatuur en controle wordt uitgevoerd door degenen die je niet kunt zien en waarvan je je niet bewust bent. Mensen krijgen de illusie van vrijheid door elke vier jaar of zo te mogen stemmen, maar achter de schermen hebben diezelfde weinigen de touwtjes in handen, ongeacht welke partij officieel de regering vormt. Het doel van de weinigen – Deep State – is om ​​wereldwijd fascistisch/communistische dictatuur in te voeren. Terwijl de massa wordt verteld dat zij de regering controleren, wat een leugen is.

Elektromagnetische frequentie – EMF – is een Mind Control-wapen zoals Dr. Patrick Flanagan uitlegt. Mind Control door mobiele telefoon, Massa Mind Control via netwerktelevisie ~ Vraag je af; Zijn je gedachten van jezelf?

“Als we de mechanismen en motieven van de groepsgeest begrijpen, is het nu mogelijk om de massa te besturen en te reguleren volgens onze wil zonder hun medeweten. In bijna elke handeling van ons dagelijks leven, of het politiek of zakelijk betreft, ons sociale gedrag of ons ethisch denken, we worden gedomineerd door het relatief kleine groepje individuen, die de mentale processen en sociale patronen van de massa begrijpen. Zij zijn het die aan de hefbomen trekken en de publieke opinie vormen.”

Iedereen moet wakker worden – 5G Apocalyps – Uitroeiing van de mens

Agenda 21 met een drastisch verminderde wereldbevolking een wereldwijd feodaal-fascistische staat opleggen met één Wereldregering, één Wereld Religie, één Wereld Leger, één Wereld Bank, één wereldmunt en een micro-chipped bevolking. In het kort, ze willen 90% van de wereldbevolking doden t.b.v. volledige controle van de menselijke conditie van iedereen die overblijft, en deze naar believen sturen en stellen van de wieg tot hun graf.

Onderzoek alle facetten zolang het nu nog mogelijk is, en bundel krachten om gezamenlijk deze sinistere cabal Maffioso omver te werpen. Die bijna elke overheid in de wereld controleren en vormen d.m.v. omgekochte corrupte politici in regeringen waarvan de meesten, zo niet alle, hun ziel aan de Deep State t.w. de satan-duivel hebben verkocht en moeten functioneren als hun marionetten. De meeste regeringsleiders weten dat ze niet zullen overleven als ze de gegeven bevelen niet opvolgen.

Niet alleen is het monetaire systeem, maar ook de hele wereldstructuur corrupt. Spoedig zullen we onze vrijheid kwijt zijn; we zijn slaaf door het schuldgeld, en door middel van het belastingstelsel en via onze op de beurs verhandelbare geboorteakte, worden we financieel volledig leeggezogen. Alle mensen zijn door de cabal omgezet in ‘activa’ voor ‘opbrengsten’ via betaling van belastinggeld dat wordt gestort op de Deep State gecontroleerde rekeningen bij de Vaticaanbank. Het zal met de dag ellendiger worden. Het ‘point of no return’ nadert met snelle schreden en binnenkort is dit punt gepasseerd, en zal er geen weg terug meer zijn. We hebben nog maar weinig tijd over om te handelen in het belang van onze verdediging om te overleven. Wordt wakker en verenig!

Als je niets doet verdien je wat op je afkomt.

De global fascistisch/communistische structuur zal wereldwijd voor iedereen beslissen wat je eet en of je eet; en wat je eet zit vol met chemische cocktails, nog meer dan wat tot nu wordt geconsumeerd, om de massa te controleren, zowel mentaal, emotioneel als lichamelijk. De watertoevoer zal worden gedrogeerd, zodat mensen hun dienstbaarheid zullen appreciëren zoals Aldous Huxley in zijn boek schreef de ‘Brave New World’.

Of je eet zal afhangen van het feit of je een goede kleine hersenloze slaaf bent of niet. Geen lijdzaamheid, geen eten en geen water; de levering en distributie van levensmiddelen zal worden gecontroleerd, zodat niemand voedsel kan geven aan een buitenstaander van het systeem, zoals Dr. Day dit in zijn lezing in 1969 aankondigde.

Een afschuwelijke toekomst voor ons allemaal, maar – voor niet lang meer – is de macht nog steeds bij het volk als we tenminste willen wakker worden, en samenwerken in wederzijdse ondersteuning, internationale publiciteit en reacties hierop zullen leiden tot verwerping van deze afschuwelijke wetten met betrekking tot het groeien van onze eigen voedsel en mogelijkheden van communicatie.

In je eigen belang deel deze informatie zo wijd als je zinvol vindt; gebruik het om lokale bureaucraten, technocraten, gezondheidswerkers, en overheidsinstanties te informeren, en meer dan dat je eigen familie en vrienden.

Nu, je weet wat deze 5G-technologie werkelijk is en hoe en waarom deze werd bedacht t.w. de mensheid en de planeet te vernietigen. Trek hier de lijn; met volledig vuur en vlam van je bewustzijn. Wakker worden iedereen!

Deze video is een must-See

Een volledige documentaire van Sacha Stone die de 5G-existentiële bedreiging voor de mensheid blootlegt, een bedreiging die we nooit voor mogelijk hadden gehouden! In deze film geven: wapenontwikkelingsdeskundigen, biologen, moleculaire en cellulaire biologen, bloed-microscopists, activisten, maar ook goede leiders in de frontlinies, hun visie.