35 = De Rugzak = Succes= Spontaniteit en Hartstocht.

Hallo Jij  daar een Goedemorgen voor jou,

Zo er staat weer een fijn lang weekend voor de deur ,ik heb het al binnen gelaten, heerlijk dat vakantie gevoel,vrij, geen druk van moeten , heerlijk weer wat wil je nog meer geweldig toch. De activiteiten die geplant staan hebben Goddelijk weer.

35 = De Rugzak = Succes= Spontaniteit en Hartstocht.
(www.bsbuizerd.nl daar is de foto van een leuke site neem eens een kijkje. De moeite is het waard .)

De Rugzak heeft net als de Medaille 2 kanten; 2 verschillende (of meer ) bestemmingen, we zullen zeggen de 2 hoofd Emoties LIEFDE en ANGST en deze 2 heb je nodig ze kunnen niet zonder elkaar.Het is de dualiteit het zelfde als de Dan- Nacht enz.
Ze zijn allebei even belangrijk.

Je hebt nu tegenwoordig de Rugzak verzorging noem ik het die een ondersteuning kan zijn voor het KIND in het Onderwijs,wat belangrijk is om te ontwikkelen op zijn /haar niveau en zo toch met de andere kinderen vertoeven kan,want vergeet niet ze LEREN van elkaar.
Maar het staat ook nog ergens anders voor namelijk;

Naamloos-1

Het kan zijn dat je zoveel OUD ZEER er in gedaan hebt dat je ervan krom loopt,je kunt de Rugzak niet Leeg maken je komt er niet toe,allemaal op proppen en erin proppen om niet de Confrontatie, Waarheid, Onvrede verbergen, Angst toegeven,Onnodige Verdediging iedere keer, Uit te weg van….
Relevatie omzetten tot Medeplichtigheid en Samenwerking, verantwoording dragen over de situatie die zich voor doet.
Het verwerken van een Situatie bijvoorbeeld ; Pesten heeft grote Gevolgen,het ligt aan de mate waarop het gebeurd, maar ook een Beschuldiging die onterecht is, Eenzaamheid, enz.

Als je de rugzak Leeg Gaat maken op Je eigen Ritme,je eigen Tempo kijk of je Hulp mag aanvaarden dan is de 1 ste stap ondersteunt en dan volgt de rest van zelf na gelang het duurt om het te verwerken en het op te lossen, een nieuwe plaats geven misschien ?! wat nog niet aan los laten toe is ! Dat is bij ieder individu weer anders. En het mag er zijn Weet dat je ** het ene kent door het andere !!** Helaas wordt dat vaak vergeten,Wijsheid Ervaring heet dat ,en dit staat niet in de Boeken.
Dit Ervaar je  ,Beleef je, je neemt er KENNIS van.

En als je het met SPONTANITEIT en HARTSTOCHT deze tocht onderneemt dan krijg de Sprankeling van het Innerlijk Kind erin en dan weegt het veelllllll minder zwaar.
Het Vuur  = Innerlijk kracht en niet meer van uit het Hoofd maar vanuit het Hart dan Verbrandt het ; jij alleen kan dat doen en niemand anders.Het ondersteunt je Leven,te Er-kennen en te Verbinden.
Als de Angst vertrekt en de Rugzak lichter wordt ,zal de kou ook weg gaan !!

Ik wens je een Fijn Feest Weekend,(kijk wat je inpakt) geniet en SPRANKEL .
Warme Hart Groet