31= Boodschappentas = Boodschap- Assertiviteit – Subassertiviteit- Agressiviteit.(Deel 2)

Hallo een hele Harte Groet voor jullie,

We hebben gister het gehad over de Boodschappentas en gaan nu verder met de aansluiting hiervan zodat je het tot je kan nemen en je kan ondersteunen in je inzichten in het dagelijks leven,Het is een Bewust zijn groei die je door maakt en ondersteuning een helpende hand is altijd welkom toch !

ALs je hulp  in wat voor vorm dan ook Accepteert doe het in Eerbied. Eigenlijk doe je een beroep op je intuïtieve vaardigheden die je aansterkt, je kunt nu je talent in gaan zetten. Door dat je dit proces doorloopt heb je de kracht van Agressief nodig om je moedig te houden.Als deze Kracht in balans is kan het zijn werk voor je doen, je bent onafhankelijk geworden in deze face, Het maakt je Sterk.

We kennen het allemaal wel ; je lette niet op en de Boodschappentas ging kapot ?? hoe voelde je je toen?? alles over de grond ,kapot een chaos,en toch na dat gebeuren waar de gevoelens ze zich hebben laten voelen ,komt er een lachje weles waar een zuur maar het is een lachje,of er lukt iets niet en je wordt geïrriteerd,gefrustreerd,kwader ,rood hoofd, zweet en een een gil en poef het is gelukt .Dan heeft de Agressieve Kracht je geholpen, het kost even een energie maar dan is het gelukt ,kijk en ga eens naar dat moment opzoek waar dit gebeurde.Je voelt dan de Kracht weer, nu die heb je nodig ,zo kun je het in beweging te zetten, om de Verantwoordings- gevoel te geven over het overzicht en inzicht wat dan naar je toe komt.(je stopt met rond lummelen) Zo versterkt je Eigenwaarde.

Als je het gaat verdraaien dan kom je in On-Balans ; Assertiviteit en Subassersiviteit staat voorop en welke van de 2 ?!!

Stop met rond Lummelen, je eigen te saboteren en jezelf te PESTEN !!!!! en gebruik de Kracht om nieuwe uitdrukkingen aan je leven toe te voegen en je Groei te laten groeien dat verbeterd allen maar je Levenskwaliteit waar jij recht op hebt. JE GEBOORTE RECHT.

De tegenstelling van Agressiviteit = Humor met Passie Liefde.(Tijl UIlenspiegel,Pipie langkous aan deze denk ik dan als ik in beeldvorm denk)

Ik wens je een fijn lang weekend toe en met deze info kun je lekker aan de slag

Warme Hart Groet