27 mei 2024: BOOM! Witte Hoeden in actie

: de ongelooflijke ontsnapping! JFK’s verijdelde moordcomplot en de twist van de militaire getuigenbescherming – American Media Group (amg-news.com)

Het begon allemaal enkele dagen vóór die noodlottige dag in november, toen een uiterst geheim inlichtingenrapport op de bureaus van hoge militaire functionarissen belandde. De huiveringwekkende inhoud van dit rapport beschrijft een uitgebreide samenzwering om president John F. Kennedy te vermoorden tijdens zijn bezoek aan Dallas, Texas.
De samenzweerders waren schimmige figuren, hun motieven onduidelijk, maar hun vastberadenheid om JFK te elimineren was glashelder.
Geconfronteerd met deze onmiddellijke dreiging kwam een groep moedige individuen, genaamd de ‘Witte Hoeden’, in actie. Hun missie was duidelijk: JFK koste wat het kost beschermen.
Hun strategie was echter op zijn zachtst gezegd onconventioneel. In plaats van te vertrouwen op traditionele veiligheidsmaatregelen, besloten ze een geënsceneerd scenario te orkestreren dat de potentiële moordenaars in het ongewisse zou houden.
Op de dag van de geplande moord werd een gedurfd plan in gang gezet. JFK ging over tot militaire getuigenbescherming, een programma dat slechts bij een select groepje bekend was.
Ondertussen werd een aanvalsman, een kloon of een robotoïde (een geavanceerde androïde), ingezet om de aandacht af te leiden van de echte president. Het idee was om de potentiële huurmoordenaars te laten geloven dat ze daarin waren geslaagd, terwijl de veiligheid van JFK werd gewaarborgd.
Terwijl de wereld geschokt en ongelovig toekeek, stond de aanvalspresident centraal. De dramatische gang van zaken die zich die dag voltrok, was niets minder dan verbazingwekkend.
Terwijl de aandacht van de wereld gefixeerd was op de aanvalsman, ontsnapte JFK en verdween in de beschermende plooien van het militaire getuigenbeschermingsprogramma. Het was een zet die alle verwachtingen te boven ging, en de Witte Hoeden voerden deze met precisie uit.