2,5 uur durende programma op NPO 1

Hallo Lezers,

Ben je erbij of weet je al de verbindingen en blijf je bij je eigen waarheid of neem je toch een kijkje en heb je een aanvulling op je weten ?

https://maudoortwijn.wordpress.com/2015/01/21/100159/

Citeer een stukje van wat Marcel schrijft in de Telegraaf ; ” Ik vraag me alleen maar af waarom. De aanslagen (heus) zijn (nog) niet in Nederland gepleegd. Waarom was er na de aanslagen in Spanje (2004) of de UK (2005) geen noodzaak om een breed gedragen programma SAMEN te brengen, en staat het nu wel op het programma? Alles wijst erop dat dit agenda is. Iedereen moet ervan overtuigd worden, dat er iets fundamenteels MOET veranderen in ons land. Hoe anders kan je tot een politiestaat onder wereldregering komend? Allemaal nep. Alles is nep. Het is allemaal volksmennerij. Een schone taak voor de NPO. Ongetwijfeld is het antwoord: SAMEN.”

Ben benieuwd of we nog  horen waar en welke radio zender en tv zender het zal zijn. MOCHT JE HET WETEN LAAT HIERONDER EFF EEN BERICHT ACHTER DAN WETEN ANDEREN HET OOK THANKS ALVAST.

ER BESTAAT GEEN RELIGIE , HONGER, OORLOG, HEBZUCHT, ZELFMACHT, ENZ. Dat is een CREATIE van de mens zelf.

Het is goed en positief om eens te luisteren laat je niet MIND CONTROLE of SPOELEN van je hersenen als je het luistert. Ben objectief en doe het in liefde. Samen en alleen kunnen we de verandering door voeren. Kijk bij je zelf wat er momenteel in de wereld gebeurt wat er IN JOUW gebeurt ; hoe reageer JIJ zelf hierop, Ben je Allert en neem je niet iets zomaar aan?, Ben je wakker geschud!

Geeft je deze info het lef om verder te zoeken en al dat wat onder gedolven PUIN dat verborgen gehouden is, mag dat NU daglicht gaan krijgen . GA JIJ PUIN RUIMEN ? Eerst bij JEZELF HÉ. HEEL BELANGRIJK, dan kun je dat ook voor en bij een ander doen. Dan herhaalt zich het KARMA niet meer, dat wist je al hé !? Wat Karma is – was !!

In ieder geval, het geeft gespreksstof dat een mooie beweging in een wervelwind maakt en zich vormt.

Net zoals dit gegeven.

 

 

Toch horen deze 2 er ook bij waarom weet ik niet ik laat me leiden als ik de artikelen maak, ik zal het zelf ook wel ontdekken net zoals jij als de tijd daar is om te weten.

Have fun today