2021 de aanval op de politie is geopend ze waren de laatste schakel terug naar normaal.

De regering zijn bezig een marxistische systeem op te zetten met een globale regering. Daar past de politie niet in want die hebben trouw aan de bevolking belooft.
De speciale veiligheid dienst en het Europeese Eurofor / ME die van binnen uit is geïnfiltreerd en zich al voordoen als politie agenten moeten nu de oude garde van de politie er uit werken.

politie - 2021 de aanval op de politie is geopend ze waren de laatste schakel terug naar normaal. Vwe10
Vandaar dat de politie in 2021 geen loons verhoging zal krijgen, en zal de politie worden uitgelokt en beschuldigd worden van wangedrag. Dit zal gepaard gaan met allerlei propaganda op tv, bijvoorbeeld dat de politie te losse handjes heeft, de inzet van honden op een ongeoorloofde manier etc etc. Ze hebben genoeg beeld matriaal om de politie zwart te maken! Maar dit is voor opgezet!

De agenda uitgelegt

https://www.youtube.com/embed/EGA18p_XerE

Een nieuw Europese leger CQ new wereld orde macht zal de politie in Europa en Amerika vervangen en dan kan het allemaal te laat voor U zijn.

Ze beginnen zo als in agenda 21 staat en gaan ze rond maart 2021 beginnen de politie zwart maken en te beschuldigen. En dan is er ook plotseling een enorme besmetting onder de politie en moeten velen langzaam in quarantaine. (plan de verzwakking)

Alles start bij Macron in Frankrijk en dan spreiden de zogenaamde beschuldigingen zich over de incompetente politie uit over Europa en Amerika. In de hoop het Volk te kunnen misleiden en dat ze de politie gaan misachten.

De Politie kan de burger niet meer goed beveiligen zal er gezegd gaan worden.

De voorzet is al gegeven door BLM Black Lives matters.
Link: https://www.ad.nl/buitenland/macron-wil-effectievere-bestrijding-discriminatie-door-politie-na-beschamend-geweld-tegen-zwarte-man~a44caf8b/

De Politie top zal gedwongen worden zich aan te sluiten bij George Sores en Bill gates, Klaus Schwab, Bildenberg, Rockenfellers hun prive legers van ”geheime” agenten en de nieuwe Sociale politie is geboren.
Massa ontslagen bij de politie zijn dan het gevolg. En u zit onder een Europese marxistiche dictatuur wat zich nu al razend snel wereldwijd aan het verspreiden is.

Daarom zijn wij overal om te waarschuwen dit wereldwijd omdat bijna elk land ter wereld heeft te maken met de Grote Reset om het marxisme in te voeren.

Dan volgt deze agend want scholen gaan nooit weer open. Ja straks onder een nieuw systeem

Link: https://www.weforum.org/agenda/2020/11/higher-education-online-change-cost-covid-19/

“Spoedwet in strijd met de eed”, stelt Marechaussee Melchior Verbon; met Flavio Pasquino.

https://www.youtube.com/embed/PUnuybaRbGw

Er heel veel nepnieuws over Qanon.
Maar er zijn ook veel echte berichten verwijdert die geplaats zijn door Qanon.

Begrijp goed de echte Qanon leden zijn een kleine groep van leden die niet op het internet onzin uit blaken Qanon drops bestaan niet dat zijn drops van Linkse extremen om Qanon ongeloof waardig te maken.

De aanval op Qanon zal heviger worden na dat Biden als president is in gezworen.
Op 9 september leverde een zoekopdracht naar “QAnon” op Facebook 111000 groepen op met 90.000 of meer leden dat zijn geen leden maar aanhangers die groepen zijn allemaal verwijderd door faceboek, Twitter, Google enzovoorts.

Er was zelfs een privégroep genaamd QAnon en hadden meer dan 2139000 likes en dateert van vóór de eerste QAnon-post

Ondertussen zijn er vele gesloten QAnon-groepen Die groepen hebben een reeks tactieken in gebruikt om op het platform te blijven en hun boodschap te blijven verspreiden. Die boodschappen krijgen zij via mails.

Dus nimmer zo als je leest ”dropt” Qanon berichten op een of ander Qanon website

Van de echte Qanon leden zijn sommigen zijn naar andere gebieden gemigreerd

Daar richten ze zich op verwante gemeenschappen om die netwerken / platforms te bevoorraden van echte info..

Q is overal. En is Q verwijdert  dan duikt Q spoedig weer op. Q vecht voor de vrijheid van de Mens.

Ieder Anon lid doet dat op zijn eigen manier.