1e weekmarkt op de Donderberg

Zo, de voorbereidingen voor de 1e weekmarkt op de Donderberg is in volle gang. Alles is gepakt en gezakt  De auto laden doen we na het ontbijt. Ik geloof dat ik alles wel heb. Had nooit gedacht dat ik er NU al sta en dan met dit mooi weer geweldig toch.
Ja, iedere vrijdag van 13:00 – 17:00 voor het winkelcentrum Donderberg sta ik met de producten van INA MAKOCE. Het fijne is dat er dan ook bestellingen afgehaald kunnen worden ( spaar je verzendkosten) en de leuke Gadgets die er bij zijn. De Harte collectie krijgt meer vorm en worden gevuld met de kruiden en theesoorten die ik zelf samenstel. De GMB coffee laat zich goed met de Reishi en Chaga mengen.

Ja, ja we gaan ook proeven , daar gaan we volgende week mee van start. Zoek je een origineel kado loop de markt eens op zou ik zeggen.
Hé misschien mag ik je daar begroeten ; SEE YOU & have a nice day

www.inamakoce.com.