1= De kruik = leeg = vrijheid. vol = overvloed.

Hallo trouwe en lieve mensen , site bezoekers.

Een tijdje terug ik meende 20 Juli hebben we het over de kruik gehad en dat er nog een vervolg zou komen ,nu mag ik deze aanreiken aan jullie en met jullie delen.

De Kruik is eeuwen oud – een oudheid van eeuwigheid dus.

Je kunt de geschiedenis ervan op zoeken en geeft je een ware zoektocht langs mooie gebieden en wetenswaardigheden, maar ook Emotioneel en Fysiek maar ook  als het met voelen en denken te maken heeft Mentaal dus.Je zou het zo niet op het eerste gezicht /gebied zeggen maar toch is dat zo. Daarom wil ik dit inzicht met jullie zichtbaar maken want je gebruikt het iedere dag zelf !!

Zie JEZELF als een kruik ?

nl.123rf.com

7903713-handen-van-jezus-gieten-van-water-uit-jar--allegorie-vanJezelf kun je vol gieten – en je kiept om – je reinigt jezelf in wat voor vorm dan ook. Hier kan dan veel alcohol-drugs-medicijnen in spel zijn ,maar dat is geheel niet noodzakelijk. Iemand die zo vol zit loopt over hoe dan ook !!!

Dit is een tast baar gegeven, maar wat dacht je van Geestelijk/ Mentaal; Als je hoofd zo vol zit met gedachten dat het overloopt je weet niet meer welke kant je op gaat/moet. Psychische stoornis ; obsessies en compulsieve gedrag/dwang , Depressie, stress, Burn-out. Stemmen in je hoofd. ja je kunt het met een medicatie weg krijgen in slaap zul je bedoelen het stapelt zich allen maar op tot de kruik overloopt- je gaat flippe.

Jullie mensenwezen is het Denken zo in de overhand dat het uit balans is ,de druk is zo opgevoerd dat je overloopt en leeg stroomt letterlijk en figuurlijk op alle vlakken.

Het zijn zintuigen die over geprikkeld raken ,je trekt het geheel naar je toe. Kijk eens naar wat je ziet,hoort ,ruikt ,proeft, Gewoon Aanwezig zijn in Aandacht  in Rust en Vredelievend met Jezelf.

Dat is en kan in jullie huidig systeem niet het is niet toegestaan,daar is geen ruimte voor. Nu maak ruimte.

Als je Hoort wat er gezegd wordt, als je ziet wat je dient te zien, als je proeft hoe puur en zuiver het smaakt.Zijn er geen kleurstoffen,aanleng-middelen,smaakversterkers nodig.Het is de schoonheid en puurheid die de smaak geeft en voeding geeft.

Een heldere en directe ervaring = SIMPEL EN HELDER.

Zo blijf je gevuld en is overstromen overbodig.

Kijk naar jezelf lief mensenkind en kijk waar je zo vol van bent het kent vele vormen en maten.

deze is van annekebollebakker.nl het zijn prachtige heldere kleuren .water.

Het gaat niet om Religie ,Rand of Stand ; het gaat om Jezelf als mensenkind in en op deze Moeder Aarde planeet ,je bent er een deel van ,een deel van alles wat is en altijd zal zijn. Jij kunt veel meer en mag veel meer dan je wordt opgelegd ,wie zijn hun en wat geeft hun het recht om je dit op te leggen . Ben Dankbaar dat je het nu ziet en dat ze je van alles toestoppen en willen volproppen met van alles en nog wat ,de manipulatie de valkuilen de leugens, achterbak-zichheid, Wie zijn hun om je dit toe te dienen. Door dit te zien , kun je dankbaar zijn dat je hun valkuilen herkent en dat je sterk ervan geworden bent.

DIEN JEZELF NEEM JE VERANTWOORDING OVER JEZELF.

En dat doe je als je in de stroom /flow mee gaat van Hartelijkheid naar jezelf toe, neem tot je wat goed voor je is in alles wat Moeder Aarde je aanbied,maar ook Geestelijk manipulatie en Geestelijk misbruik is in hogere getalen onder de mensen in gebruik. WAAK hier voor. Mind-controle heet dat ;

http://www.youtube.com/watch?v=ZdEl8OlQlLc&feature=player_embedded#at=182

 

Bekijk deze video maar eens hoe het in zijn werk gaat.Zij leggen het duidelijk uit .(wij gaan hierop ook in bij de Schumann Resonantie)

Ik hoop dat je met deze inzichten iets kunt en mag gaan doen en tot je door laten dringen.

Voor meer info en begeleiding neem contact met ons op ,of het 0900-0615 is er voor.

Ik wens je nog een fijne vakantie toe en prachtig weekend.

Warme Hart Groet

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.