Vertaald omdat het zo mooi en krachtig is❤️

EEN BERICHT AAN DE NIET-GEVACCINEERDEN:

“Zelfs als ik volledig gevaccineerd zou zijn, zou ik de niet-gevaccineerden enorm bewonderen omdat ze bestand waren en zijn tegen de grootste druk van een maatschappij die ik ooit heb gezien. Ze waren bestand tegen de druk van partners, ouders, kinderen, vrienden, collega’s en artsen.

Mensen met deze persoonlijkheid, deze moed en dit kritisch vermogen waren in staat om tegen deze enorme druk bestand te zijn, zij zijn ongetwijfeld de beste wezens van deze mensheid.

Ze zijn overal te vinden , in alle leeftijden, met alle soorten opleidingsniveaus, in alle landen en allerlei regio’s en ze zijn allemaal stuk voor stuk uniek in hun denken en zijn. Ze zijn een heel speciaal soort mensen ;

Zij zijn de soldaten die elk leger in zijn gelederen wil hebben. Het zijn de ouders die elk kind graag wil hebben en het zijn de kinderen waar alle ouders van dromen. Het zijn wezens die met hun energie boven het gemiddelde van hun samenlevingen staan , ze zijn de essentie van de mensen die alle culturen hebben opgebouwd en continenten hebben veroverd. Ze zijn daar voor jou, ze staan naast je, ze zien er normaal uit, net zoals jij en ik , maar het zijn superhelden.

Ze deden wat anderen niet konden, ze waren als stevige wortels van een krachtige boom die de orkaan van beledigingen, discriminatie en sociale uitsluiting doorstonden . En ze deden het, ondanks dat ze dachten dat ze alleen waren en geloofden dat ze de enigen waren, toch bleven ze als bomen rechtop staan.

Ze werden met Kerstmis van de tafels van hun familie verbannen en ze hebben nog nooit zoiets wreeds gezien en meegemaakt . Ze raakten hun baan kwijt, lieten hun carrière zinken, hadden geen geld meer, velen verloren alles, maar het kon ze niets schelen. Ze leden door onmetelijke discriminatie, door veroordeling, door verraad en door vernedering… maar ze bleven doorgaan en gaven niet op.

Nooit eerder in de mensheid hebben we het zo overduidelijk gezien, we weten nu wie de krachtigste wezens zijn op planeet Aarde. Het zijn vrouwen, mannen, oud, jong, rijk, arm, van alle rassen of religies, de niet-ingeënten, de uitverkorenen van de onzichtbare “ark”, de enigen die weerstand wisten te bieden toen alles om hun heen instortte.

Dat ben jij, jij hebt een onvoorstelbare test doorstaan ​​die veel van de zwaarste mariniers, commando’s, groene baretten, astronauten en genieën niet konden doorstaan.

Je bent een wezen, gemaakt van het mooiste , krachtigste, indrukwekkendste materiaal dat ooit heeft geleefd, je bent een held die is geboren tussen de alledaagse onwetende mensen, jij bent degene die jouw licht schijnt op al deze alledaagse onwetende wezens , jouw licht is van levensbelang voor hun die verdwaald en misleid zijn door het donker. Jij bent het licht in deze donkere periode . Blijf schijnen🙏🏼

JIJ BENT EEN HELD❤️

Auteur onbekend🙏🏼