Wat zeggen de Sterren ons

Hallo en een hele Goedemorgen lieve mensen,

Ja, de focus is nu zo belangrijk. Wat je wilde kan realteit worden in alle fasette van je leven NU op dit MOMENT.

Ik zal niet ontkennen dat de WAKE UP  met zachtheid gaat NEE, nee, heel heftig voor sommige onder ons, die worden letterlijk geschud, of ze worden ontdaan van hun oude ZIJN – leven . En het waarnemen ,ervaren en beleven ervan kan op vele manieren. Maar het gebeurt in je en om je heen heel duidelijk. Je kunt boos en verwart zijn of in een keer zeggen : Nee, dat doe ik niet , Nee, ik dacht het niet, O dat doe ik wel even iets wat je normaal nooit zou doen. Je staat anders in het moment en het voelt ander,  je geeft er een andere draai aan om het zo maar eff te benoemen.

Geweldig toch ? we zullen eens kijken wat onze Vriend Kaypacha ons te vertellen heeft . Veel plezier met het beluisteren van zijn boodschap.

Mantra van deze week is ;

We’ve been told that we are separate, it’s either me or you,
There’s not enough for everyone, we’ll never make it through,
This mindset of division, has robbed me of my strength,
Its fostered fear and lack of trust, it’s time to give it back.

We hebben te horen gekregen dat we gescheiden zijn, is het of jij of ik,
Er is niet genoeg voor iedereen, zullen we nooit maken door,
Deze mentaliteit van de divisie, heeft mij beroofd van mijn kracht,
Zijn bevorderd angst en gebrek aan vertrouwen, is het tijd om het terug te geven.

 

 

Begin de dag met FRISHEID zoals de ochtend begint . Je hele lichaam strekken en nieuwe energie opdoen. De groet in de ochtend dat je wakker bent en begint aan de nieuwe dag: Dit is al een complete work-out en een fijne manier om wakker te worden. De DAGGROET. Simpel dient de mens.

Openhartigheid,Oprechtheid,dit is een Verantwoording dat je aan jezelf gegeven hebt maar ook weg gegeven hebt; laten weg drijven en NU mag je het weer terug ontvangen. Spreken en Handelen op basis van wat je denkt,voelt en wilt is niet zo makkelijk als je denkt. JE ERAAN HOUDEN EN NIET TWIJFELEN EN WANKELEN. Als iets je stoort zeg het dan draai er niet om heen ,of laat het weg ,het stapelt zich op en geeft dan een frustratie af aan jouw of je omgeving. Wees oprecht,eerlijk respectvol; tegen over jezelf en ook naar een ander toe. Leg dat masker wat je al Jaren draagt, maar neer langs je zodat je het bekijken kunt het hoort toch bij je ,of je wilt of niet. Zo erken je je fouten of stappen die mis zijn gegaan te erkennen en al die oneigennaardigheden die je bezit. Het leert je om jezelf te respecteren en te accepteren zoals je bent. En weet je, het geeft rust.

Dit geef ik aan jouw, wat je er mee doet mag jezelf weten en een plaats geven.

I thank my dear Friend Kaypacha for his Wisdom to share with us.

 

 

Ik wens je een fijne dag toe.

White Love for You.

 

Bron ; http://newparadigmastrology.com/april-22-2014-pele-report-astrology-forecast.php