Wat zeggen de Sterren ons

Hallo Lieve mensen,

JA ,hier is het nieuws dat Kaypacha ons verteld,Als ik hem hoor vertellen over VERANTWOORDING. Ja,ook ik kom hier  iedere keer weer mee terug en reik het aan,aan jullie . Dit is een belangrijke visie aan inzichten die hij verteld en dat sluit nateloos aan op de 3 delen van ; Als de Stilte wordt door broken. En ik voel een deel 4 dat in aantocht is.

Het is een schudperiode zeg ik deze week vaak, je wordt van haar naar daar geslingert in zowel emotie’s, woede, vermoeidheid, verdriet, happy, tintelingen, buikpijn die anders aan voelt het zelfde als de hoofdpijnen,overgeven. intenser zijn de vele gevoelens en de waarnemingen. Dat hoorde ik tijdens gesprekken met de mensen ,maar zelf ook gevoelt en mijn zoon ook. Zijn verhalen die hier nateloos aan sluiten van de gebeurtenissen op zijn school en het gedrag van zowel de medleerlingen als van de leerkrachten. Ja Pesten dat stuk is in de schijnwerpers gezet deze week ? En wat dacht je van de Dieren die reageren hier ook op,mocht je gedrag verandering hebben gezien dan weet je waar het vandaan komt.

We zullens eens gaan luisteren naar onze vriend.

Dit is de mantra ;

I am so anxious I’m ready to burst,
It’s hard to decide what to do first,
I must remember that in this dimension,
Time holds the keys to my future expansion.

Ik ben zo bang ik ben klaar om te barsten,
Het is moeilijk om te beslissen wat eerst te doen,
Ik moet niet vergeten dat in deze dimensie,
Tijd houdt de sleutels aan mijn toekomstige uitbreiding.

 

 

There is so much chaotic energy swirling around this planet right now that it is easy to get swept into it like getting sucked into a tornado. It is a test of our self mastery to hold and manage our energy now. If managed well this great new power emerging within each of us can and and will bring the New Earth. Injoy….

Ik dank Kaypacha voor het delen van zijn zienswijze met de mensheid, Zijn uitleg van de Universum Vibratie die we voelen hier op Moeder Aarde en de invoeld daar van.

music is van ;   http://www.michellequreshi.com

Zoals hij zegt ; Namaste.

White Love for You All van uit mijn Hart groet ik terug.

 

Bron: Kaypacha