Wat zeggen de sterren ons

Hallo trouwe bezoekers,

Ja, ik weet het. Er zijn al weer 2 weken voorbij en er was geen Kaypacha Nieuws.

Had het druk met mijn prive instelling hahaha om het zo maar eenns te benoemen.

Dus ben je er klaar voor ; Are you ready to begin?

Het leuke is wel nu dat je een klein terug blik kunt en mag geven vande vorige week wat het jouw gebracht heeft en wat er gebeurde en hoe je er mee om bent gegaan!!

De matra was ; The start of a new paradigm,
                         Begins within my heart.
                         The more I open to give and receive,
                         The sooner all others will start.

Ben je aan iets NIEUWS begonnen?!! Of heeft er verandering plaats gevonden dat er iets oploste wat langvast zat oud zeer, oude blokkades, oud verdriet dat opgelost werd.

Je voelde je lichter, sprankelender ? dat je ook tegelijketijd ook ziek maakte; koud die diep zat, hoofdpijnen, niet kunnen slapen, moe en tegelijkertijd energievol ?!

Mantra ;   The time is NOW to be who I am,
               Fully expressed as a woman or man,
               Releasing the guilt of man-made religions,
               To be an example for the next generations.

neem de tijd voor jezelf, neem je zelf in acht en GUN JEZELF rust innerlijke vrede en tevredeheid met al wat je hebt en BENT. Blijf dicht bij jezelf.

” JIJ DOET ER WEL DEGELIJK TOE IN DE HOEDANINGHEID ZOALS JE BENT.”

Vandaar al die weer verschillen overal. De mensheid is verder aan het ontwaken en dat zal niet zonder zuivering plaats vinden. Vandaar al die chaos overal en ook in jezelf. Jazeker,JEZELF

Er komen veel berichten naar buiten die altijd verborgen zijn geweest, en dat is het mooie van de digitijd. Je bereik in de LEER is veel breder en groter. Je ervaring en waarneming groeit hier door ook, je leert andere gevoelens en emotie’s kennen. Geweldig toch, je bent hier op Moeder Aarde en je mag ontdekken en weer ervaren, beleven.

Vandaar dat ik deze er ook bij gedaan heb, er staat zuiver info op over een andere belichting over het vrouw zijn en de symbolen ervan intresant voor ieder die weet wat het is,ben je nieuw hierin dan ligt er en nieuw leerpad voor je.( 5;57 ) Dan weet je NU ook waarom alles op en om sex draait op dit moment JIPJIPJIP.

( HEILIGE GRAAL ??!! )

Have fun

zo weet je dan ook waarom de VROUW ONDERDRUKT WORDT ?!!

White love for you ALL.