Wat zeggen de Sterren ons

Hallie Hallo, Lieve bezoekers van de site,

Zo het is weer vollemaan vannacht dus dan weten we dat we reageren zowel Lichamelijk als Geestelijk.
De Draak staat voor zoveel meer; de films waar hij allemaal in voorkomt, dat zegt veel meer nu of niet dan? Zo komt Harrie Potter in eens heel anders bij je over met zijn draken of nie dan ?! Een beetje los mag wel niet altijd zo serieus dan stop je het zo dicht dat er geen lucht /beweging in OF bij kan. Dan verstikt het !! Van alle kanten bekijken ieder situatie naar Jezelf toe ; respect naar JEZELF is heel belangrijk meestal is het als de ander mij maar respecteert? waar of waar !?

Maak je klaar voor deze volle maan vallend recht op de vaste sterren van Aldebaran en Antares, het hart van de Schorpioen. Dit in combinatie met Mars mee Pluto in Steenbok zal zorgen voor een intense weekend voor ons allemaal. Het is een tijd voor het ontwaken van de passies die kunnen leiden tot een enorme vooruitgang en / of roer van een enorme puinhoop. Met tact, geduld, diplomatie en het bewustzijn kunnen we meesters van ons leven geworden. Met huiduitslag, ongeduldig, eigenbelang we kunnen ervaren verpletterende verzet tegen de beste vastgestelde plannen. Treden de eerste als je groeien en bloeien. enjoy!

th (1)
Foto is van ; www.absolute1.net/sulamith_wulfing_draak.html

As I meet the the dragon of desire,
That lives deep down within,
I take it on as my new job,
To see that all sides win.

Als ik de draak van verlangen ontmoet,
Die leeft diep van binnen,
Neem ik het aan als mijn nieuwe baan,
Om te zien dat alle partijen winnen.

clicks.aweber.com november

I would also thank Kaypacha for the lovely phrase. Finally, thank you again and I look forward to live this week so full of joy and consciousness. Have a nice week and,
WHITE LOVE FOR YOU ALL

Bron en weetjes hier ;
newparadigmastrology.com/november-4-2014-pele-report-astrology-forecast.php
Music by laurameyer.net
http://newparadigmastrology.com/products-page/books/a-book-of-mantras-2013