wat zeggen de STERREN ons

Hallo Lieve mensen en bezoekers van onze site,

Eindelijk kan ik weer eens iets posten ,mijn collega en vele andere behulpzame mensen hebben ons geholpen om weer in de lucht te komen. Ja, we worden behoorlijk belaagd, deze site we zijn niks anders aan het doen om alles in het gareel te houden en zo.het is heel vermoeiend en dan te bedenken dat mijn collega MS heeft in een gevorderd stadium, heb veel bewondering voor hem hoe hij dat allemaal doet en toch zich zelf staande houd met alles : HARRIE JE BENT EEN KANJER.  Ik met mijn energie die momenteel op een laag pitje branden zo alle zeilen bij probeer te zetten. Oké het heeft een rede dat dit gebeurt zoals alles een rede heeft wat er zich afspeelt in je eigen leven en omgeving; hoe reageer je hier op, hoe verwoordt je het, hoe prikkelbaar ben je zodat je NIET uit je slof schiet ; allemaal uitdagingen die je krijgt en ieder op zijn eigen niveau en doorstroom niveau.

Door jezelf goed in acht te nemen en NIET OVER DE GRENS TE GAAN. Hoe moeilijk dat ook is met alles om je heen. je bent egoïstisch wordt dan gezegd ??!!

Nee,  niemand doet  het en zo GA JE OVER JE GRENS HEEN ?!!  Je rent voor anderen en cijfert je zelf geheel weg. Je  denkt  voor anderen ,vult het in voor anderen, je neemt GEEN  BESLISSING VOOR JEZELF ,;;maar wel voor anderen ??!1

Vreemd vind je niet. Ik wel Als jij het niet doet voor jezelf opkomen dan doet niemand dat. Ook al voelt het voor het eerst heel vreemd aan voor je, later krijg je een gevoel van leegte en warmte over je heen omdat je voor jezelf hebt gekozen en daar draait eigenlijk alles om ; Jij voelt -ervaart en neemt waar op jouw manier en niet op iemand anders zijn manier. Dat is de VERANTWOORDING die je over jezelf hebt.

Als je dit  kunt zonder ; OORDEEL EN VEROORDEEL over je zelf en naar anderen gericht dan pas kun je voor een ander aanwezig en zorgen in welke vorm dan ook. OOk al  zijn het je eigen kinderen !?? Jazeker, jazeker. Zij spiegelen als het ware naar je toe ; zo kun je van je kids leren en visa versa. Zonder eigenbelang en verwachtingen.

Vooral nu in deze face die de Overheid aan ons voor schotelt ; de Zorg, Het werk, de Belasting, Het onderwijs enz. alles is in verandering, dus waarom JIJ niet dan ?!! De jeugd creëert hun eigen toekomst doe dat ook voor jouw leeftijd is totaal niet aan de orde. Het gaat erom hoe TE VREDE BEN JE MET ALLES ?  Wat de Overheid doet en uitzaait of welke instantie dan ook, laat je je mee sleuren of kijk je het aan en richt je op jezelf zodat je staand blijft ?!! en sterker wordt ; Geestelijk en op Zielsniveau zodat het Lichaam zelf genezing kan gaan opstarten mocht het nodig zijn. Je ontvangt wat voor jouw van toepassing is en te goede zal komen in welke hoe-danigheid dan ook. Ik zal ook niet ontkennen dat wakker worden en BEWUSTWORDING gemakkelijk en pijnloos zal zijn. Mooie momenten heeft het zeker, geloof me maar om de HEILIGE GEOMETRIE IN HET GEHEEL TE MOGEN AANSCHOUWEN. Ben je bereidt om in overgave voor JEZELF te gaan ?!! Vraag dat aan je zelf en zo JA in hoe verre wil je dat.?

Net zoals de Indianen die altijd voor hun rechten hebben gestreden in eerbied voor elkaar en naar elkaar toe.NU heeft Obama hun vele miljoenen terug geven die gestolen waren van ze en beloofd en door HEBZUCHT – MACHTZUCHT EN VOORAL MATERIALISME-  ZIEKTE . Nooit ontvangen wat ze belooft was , Nu wel al de 1ste stappen zijn gezet en dat nog in dit 2014 eindfase. Dat daar vele geheel niet mee eens zijn is duidelijk en dat maakt hem niet geliefd  OF NET WEL ?!!  Volg het wereldnieuws zoals het voor jouw bedoelt is haal er jouw waarde stukje uit dat je verder brengt op je avontuurlijke Aardse-reis hier.

Weet dat Moeder aarde een planeet is van dualiteit dus Ying-Yang – Goed -Fout – Wit -Zwart enz.en met een MAGNETISCHE AANTREKKINGS- KRACHT.

Dan zal 2015 je brengen wat je toe behoort in welke vorm dan ook.Laat je verrassen als een klein kind, enjoy als een kind en leef van moment in moment voor jezelf in liefde en waarde zoals een kind dat doet =  PUUR EN NATUREL OPENHEID.

We zullen eens kijken en luisteren wat Kapacha ons te vertellen heeft in deze face van het einde  van het Jaar 2014 en de overgang naar 2015.

Mantra ; It’s OK to feel,Whatever arises within,It’s when I distract, deny, and suppress,That my troubles are soon to begin

Het is OK om te voelen, wat zich voordoet binnen, het is als ik afleiden, ontkennen en te onderdrukken, dat mijn problemen zijn binnenkort te beginnen

De gekte voor Kerstmis hebben we gehad jee, wat waren de mensen kriebelig ,kort lontje ,lange gezichten en haast je repje ?! Dat is wat ik zag toen ik boodschappen ging doen. Ben benieuwd hoe het is voor oud jaar ?! Ik laat me verrassen ,NU sneeuwt het op dit moment en ga te voet wat schoppen voor vandaag om de innerlijke mens t e voeden hahaha.Heel bewust lopen in de sneeuw.Is ook een uitdaging.Dus HAVE FUN EVERY ONE. KACPACHA ZEGT HET HEEL MOOI IN ZIJN VIDEO BOODSCHAP HOE MENSEN REAGEREN.Luister maar eens Bewust.

Ik en mijn Collega

Wensen jullie een warm, liefdevol en een uitdagend 2015