Wat zeggen de sterren ons

Hallie Hallo,

Het is een mooie transformatie die wij als levende wezens mogen ervaren. Je vind je zelf in het onbekende – mystike bekende maar ook respect vol met jezelf als met andere omgaan. De een zal verder gegroeit zijn als jij of groeit net niet verder dat ook kan te maken hebben met de transformatie van onze persoonlijke identiteit en een die in onze persoonlijke kracht   Maar als jij je neutraal en open steld om kwetsbaar en in alle nieuwsgierigheid te leren en te ervaren dan zal het mystieke aan je openbare. Je bent ergens heel gerelaxt, en toch is het heel druk om je heen,maar jij hebt innerlijke rust.

https://www.youtube.com/watch?v=qktSAO00FtU

De vriendschap- kind ouder – partner- vriend vriendin- familie- dieren relatie’s ? huisdieren en al wat je onder  een relatie verstaat krijgt te maken met het mystieke en zal heftig in vorm zijn, er zit veel beweging in je bent geheel jezelf, ja ook dat is in transformatie.

Weet als het in beweging is dan ga je kopje onder als kopje boven, je tuimelt alle kanten op. Dus

De Mantra voor deze week wat onze vriend Kaypacha ons verteld;

When I do something I would not do,If I was not in love with you,I leave the known, safe realm of self-centeredness,And transform my soul thru the mystery of love’s process.

Als ik iets wat ik niet zou doen, als ik was niet verliefd op je doet, laat ik de bekende, veilige wereld van egocentrisme, en transformeren mijn ziel via het mysterie van de liefde is proces.

 

09.24.2014.New+Moon

Thanks to  my friend Kypacha to share his/this wisdom withe us all.

See you nixe week my friend.

White love for you ALL

Bron en info van Kaypacha = http://newparadigmastrology.com/september-24-2014-pele-report-astrology-forecast.php

Muziek is van Jeff Coster ” on one knee”