Wat zeggen de sterren ons

Hallie hallo lieve lezers,

Ja, het heeft even geduurd maar uit eindelijk toch gelukt. Ik kwam maar niet tot het plaatsen omdat ik niet achterin op de site kon komen, maar gelukt . Het zegt ook veel tegen me wat en hoe ik momenteel in een proces zit waar ik me nu in bevind.

Daarom laten we gauw gaan luisteren wat onze vriend Kaypacha ons te vertellen heeft en welke boodschap hij heeft. Zodat het voor jezelf wat duidelijker wordt in waar jij je in bevind maar ook wat er om je heen gebeurt. En dat is WEL O ZO BELANGRIJK. Alles is in beweging.

1 dingetje zeg ik je ; VOLG JE HART, VOLG JE GEVOEL, VOLG JE INNERLIJK WETEN.

 

Deep within my soul I know,That there is Love for me.To fully come out I must release doubt,And my hyper-sensitivity.

Diep in mijn ziel  weet ik, dat er Liefde voor me is.Om volledig naar buiten te komen moet ik de twijfel los laten, En mijn hyper-gevoeligheid.

Dus GOOI JE TWIJFEL WEG streep het uit je woorden boek. SIMPEL. ALS JE TWIJFELT EN OVERGAAT TOT ACTIE WAT TEGEN JE INNERLIJKWETEN GAAT = IS TEGEN JEZELF LIEGEN /VOOR DE GEK HOUDEN !!??*****.

WHITE LOVE FOR YOU ALL

Bron van info = newparadigmastrology.com/september-16-2014-pele-report-astrology-forecast.php