Wat zeggen de Sterren ons

Hallo,

En een hele mooie dag voor jouw lezer en bezoeker van deze site.

Zoals we weten vliegen we de weken door hé, Zo de nieuwe boodschap van onze vriend Kaypacha is er weer. Laten we snel een kijkje en een luistertje nemen.

Mantra deze week ;

Having been pushed and having to claw,I’ve made my way through the birth canal.And if I believe I will be,The change the world has been waiting to see.

wake-up-and-be-awesome-wooden-sign-closeup

Na zijn geduwd en hoeven klauw, heb ik mijn weg door het geboortekanaal canal.And gemaakt als ik denk dat ik zal zijn, de verandering van de wereld op heeft gewacht om te zien.

 

 

09.09.2014.Full+Moon

Ja, je merkt zelf TOEN er de Volle Maan was, wat ze met je lichaam -geest en op zielsniveau doet. Last van je buik – geen honger hebben – hoofdpijnen – misselijkheid enz. Net zoals de Vulkaan uitbarstingen, de verandering, de vele regen schoon maken buien om het zo maar eens te zeggen.  Een grote schoonmaak in jezelf en om je heen.

De Berichten die het daglicht niet verdragen kunnen, de berichten die je in verwarring brengen omdat ze ALTIJD VERBORGEN WAREN. en dan ook nog van welgestelde mensen ( ja, dat ben jij ook vergeet dat niet lief mensen kind)

Je zegt dingen die je anders niet deed, je eet anders en drinkt anders. Dat begint je nu langzaam te merken dat er een verandering gaande is.

BEWUSTER Ja, zeker dat is BEWUST WORDING.

Laat het tot je komen, neem rust, ben niet BANG OF ANGSTIG dat is niet nodig weet wat je wil,GUN je dit mooie KADO het Leven zelf.

EEN GEBOORTE IS MET weeën EN RUST MOMENTEN.

WHITE LOVE FOR YOU ALL AND ENJOY IT

Thanks my friend Kaypacha for this wisdom to share with us.

Bron  van Kaypacha =

http://newparadigmastrology.com/september-9-2014-pele-report-astrology-forecast.php

https://s3.amazonaws.com/newparadigmastrology/Misc/Pele+Charts/09.09.2014.Full+Moon.jpg

Music by Adey http://adey.bandcamp.com/