WAT ZEGGEN DE STERREN ONS

Hallie hallo lieve lezers,

Ja, een week gaat giga snel vind je niet ?

** In de maalstroom van goed en kwaad, ik bied je mijn hand, als ik je te helpen en je me helpen, bereikt de beloofde land.**

Hoe vaak hebben we dat niet aan gekaart eigenlijk hé?

Als het ware moeten en is de tijd nu VOOR  muren die naar beneden te  HALEN afbreken, vredesverdragen die moeten opnieuw worden geschreven, relaties die moeten worden hersteld, is dit het moment om het te doen. De Zon, Venus, Mercurius, Noord-Node samen in Weegschaal, het teken van harmonie, wenkt ons naar onze behoefte vast te blijven in onszelf en verschuilen achter onze muren van zelfbescherming overwinnen. Zoals ik al zei in het rapport, dit betekent niet dat het gemakkelijk is of een soort wandeling in het park, maar bijna een evolutionaire uitdaging! Je hoeft alleen maar te weten hoe hoog je eigen muren zijn, hoe aanhankelijk je bent met wat je ‘dacht’ was geen big deal, en hoe moeilijk het is om te delen. Ik heb dit al vaak aan gekaart, kijk naar jezelf het gaat om jezelf en dan de ander. Hoe sta je in een situatie en tot hoever is die voor jouw zelf bedoelt dat is ook BEWUSTZIJN, heel belangrijk. Dit geeft het wakker worden een gezicht van kompleet-heid in de eeuwigheid.

Ik bedoel niet het delen van dingen die je echt niet schelen of totaal geen waarde meer voor jouw heeft, maar het delen van de het dierbaarste wat je bezit. En dat wel in het Tastbaare als in het Ontastbare Werelden.

Muziek door de enige echte Jeffoster.com De site van Kaypacha = New Paradigm Astrology

Within the maelstrom of right and wrong,I offer you my hand.
As I help you and you help me,To reach the promised land.

In de maalstroom van goed en kwaad,ik bied je mijn hand.   Als ik je te helpen en je me helpen, bereikt de beloofde land.

Thanks my friend Kaypacha ( Tom ) for sharing your wisdom from the Sky-Universe. You enumerated these tasks, and most of them relate to our everyday living on Mother Earth.

White love for You ALL