wat zeggen de sterren ons

Hallie Hallo, lieve lezers,

Ja, we gaan luisteren naar onze vriend Kypacha

De week spreuk;

When I see what’s wrong with me and the world,I have a choice on how to react.I can feel depressed and powerless,Or learn, and grow less attached

Als ik zie wat er mis is met mij en de wereld, ik heb een keuze over hoe react.I kan depressief en machteloos voelen, of te leren, te groeien en minder gehecht.

Voel en ervaar ,neem waar wat je beleeft in je Lichaam-Geestelijk-Ziels niveua

Ik weet wel dat ik al de hele week vanaf dinsdag me misselijk,lichte hoofdpijnen heb en een beetje raar in de buik. Mijn dieren reageren hier ook op,dat zie ik aan hun gedrag. Ik hoor deze boodschap nu pas,Nu pas ik dit met jullie deel. Wauw wat een bijzondere onmoeting eigenlijk dat het op deze manier gebeurt. Zo sta ik meteen stil wat er gebeurt is in  mij en om mij heen. En tipy ik dit allemaal en luister meteen naar Kaypacha. Zo weet ik nu waar ik me in begeef en wat in mag waarnemen in mijn Lichaam -Geestelijk en op Ziels niveua. Kijk naar de uitdagingen en ont-moed je zelf in jezelf. Ik hoor me zelf praten en zie weer wat ik beleeft en ervaren heb deze week geweldig deze transformatie die ik zo intens beleven mag. Ik voel me geeerd voor mezelf.

Zodat de heling en mij in totaal in Balans mag brengen en mij duidelijk maakt doe  het In RUST, VREDE, en omarm het met Liefde. ZO kan de groei zich voltooien in zijn geheel-heid in deze face van het moment waar ik/jij aanwezig mag zijn .

White love for YOU ALL

Bron = http://newparadigmastrology.com/september-2-2014-pele-report-astrology-forecast.php

music by Richie; http://www.richiepavledis.com/