Wat zeggen de sterren ons

Hallo Lieve mensen,

Hier is weer een nieuwe Sterren Boodschap van onze vriend Kaypacha.

Het leven is een hemelse symfonie, nu wachtend om gedeeld te worden. Ik ben  een van de vele instrumenten, Ben gepolijst, afgestemd en voorbereid.

Life is a celestial symphony,Now wanting to be shared.I’m one of many instruments,Being polished, tuned, and prepared.

Deze tijdfase is voor wakker worden, de PANDORABOX is geopend en gaat door tot volgende maand.Er zullen verborgen zaken naar de oppervlakte komen.Het is VERANTWOORDELIJK IN ;  werk aan jezelf, met discipline, ook geduld, en heel zeker eerlijkheid. En geheel naar JEZELF toe,maar hoe ver ga je ??!!

Onderneem je eigen ideaal,je droom, je eigen zijn wie je werkelijk bent. DE ANGST VERDWIJNT.

En daar hoort dit ook bij. De box is groter, ik zal enkele video’s aanreiken waar je je onderzoek kunt gaan starten, misschien heb je zelf ook iets wat een aanvulling mag zijn .Voel je vrij en deel het met ons en al die anderen.

https://www.youtube.com/watch?v=yZdup3bBrNI#t=9894

CITEER vanuit NaturalNews op 25 -8-2014 (het stond gister al op ons FB)  het volgende ;  Terwijl CNN kwijlt op het nieuws potentieel van een Afro-Amerikaanse tiener werd doodgeschoten door een politieagent, de netwerkbeheerder met opzet censureert geen nieuws van het systematisch medisch misbruik van Afro-Amerikaanse kinderen door de CDC en de vaccin-industrie. Dat is de verrassende openbaring die nu is opgedoken uit de recente gebeurtenissen.

Na de explosieve verhaal van een sleutel CDC wetenschapper en klokkenluider openbaar te gaan met zijn bekentenis dat de CDC gepleegd wetenschappelijke fraude om de waarheid over BMR vaccins autisme veroorzaken, heeft CNN tweemaal gecensureerd burger journalisten die goed aangehaald verhalen op iReport website van CNN’s geplaatst begraven.

CNN is agressief toezicht op de eigen website naar inhoud onderdrukking acties zo snel mogelijk te plegen, zorg ervoor dat elke waarheidsgetrouwe berichtgeving over de CDC, BMR-vaccin en autisme wordt zo snel mogelijk verwijderd.

Ja, dit zijn berichten daar draai je je hooft nogmaals een keer om of niet, en wat vind je van deze dan ??

Dit is wat de KLOKKELUIDERONLINE schrijft 27-8-2014; DE COMPLETE WESTERSE WERELD BLIJKT EEN GROOT HORROR-SPOOKHUIS VAN PEDOFIELEN, SADISTEN, SATANISTEN EN KINDERVERKRACHTERS * KAN HET NOG ERGER? NOG GRUWELIJKER? NOG SADISTISCHER? JA, ALTIJD! * HET ENIGE LAND TER WERELD DAT BLIJFT NEGEREN EN ONTKENNEN: NEDERLAND * DRUK OP MARK RUTTE OP ‘UIT TE KOMEN’ BLIJFT MAAR GROEIEN. Ja, dat zijn berichten die je NIET hoort op het nieuws en toch zijn ze in dit proces van waking up o zo belangrijk. De verborgen en achtergehouden feiten zullen het daglicht niet verdragen maar komen NU naar boven omdat er teveel onrecht is. Een mens is een uitprobeersel om het eff kort door de bocht te zeggen. Maar ook een die ALLES aanneemt en  slikt wat er voor gehouden wordt .Soms lijken we zelf wel op een koe die aan het herkauwen is. Wat doe je met deze info kijk je het na zodat je weet hoe en wat. Of leg je het langs je neer en loopt als een zombie gewoon door. Maar weet dat alles goed is wat jij kiest je draagt daar verantwoordelijkheid over jezelf toch?! Dus als je verloochend jezelf en tegen je gevoel ingaat is dat toch je eigen verantwoording. Dus GA er, vooral voor de komende paar weken en geheel loslaten van die beperkende kern overtuigingen die er de oorzaak van pijn, pijn en lijden binnen en van buiten. Tijd en de face is NU om ernaar te kijken, het bezitten, leren, laat het gaan, en verder gaan onverschrokken, ongeslagen, en volledig op de hoogte!

https://www.youtube.com/watch?v=xhvIt2G5mhQ

Dit hoort er allemaal bij de PANDORABOX is open.

Ik dank KAYPACHA voor zijn wijze woorden die hij doorgeeft aan ons en zijn inzichten delen wilt met ons.

Ik dank jullie voor het aandachtig lezen.

White Love for YOU ALL.

 

Bron voor meer info:

http://www.naturalnews.com/046598_Rob_Schneider_CDC_whistleblower_secret_documents.html

http://newparadigmastrology.com/august-26-2014-pele-report-astrology-forecast.php

http://www.klokkenluideronline.is/2014/08/breaking-van-aartsen-liet-demmink-ontsnappen/