Wat zeggen de sterren ons

Hallo EN Goedemorgen deze morgen lieve mensen,

Ja, we zullen eens gaan luisteren wat Kaypacha ons te vertellen heeft. Wat de boodschap is van de Sterren.

Eerst vorige week ;

If I am to birth a new identity,
So much greater than before,
And fully expand and express myself,
I must Be, See, and Deal with more and more and more.

Als ik een nieuwe identiteit geboorte,
Zo veel groter dan voorheen,
En volledig uit te breiden en te uiten mezelf,
Ik moet zijn, zie, en omgaan met meer en meer en meer.

Het is wel heel duidelijk als ik kijk wat er bij me zelf in die week gebeurt is. Ik kan het heel goed plaatsen bij de beweging waar ik zel fin gezeten heb om het zo maar eens te zeggen. De Strom van de voorbereiding van de Meetingday, de dag zelf en de afther day. Ook wat er Wereldwijd gebeurt en in hoever ga je erin mee,wordt je erin mee gezogen en laat je toe. ??!! Dat is geheel aan jouw. Ben alert en weet dat er ook veel leugens zijn om je uit BALANS te halen en te brengen.  Als je voelt weet je wat wel klopt en wat niet klopt, dan wordt je niet mee gezogen. Met die gekheid. Nee, je kijkt toe hoe de anderen gegrepen worden in deze wurggreep waar ze niet uit komen. Zo gaan ze pillen en alcohol drinken,teveel eten, teveel stressen enz. En dat is NU net wat ZE graag willen. Nee, ik ben alert en lees wat ik wil lezen, blijf bij mezelf en dat is de uitdaging. Ben geheel op me zelf en als ik wil ga ik onder de mensen om het zo te zeggen. Ja, wat ik dan zie = zombie’s. Mensen schrikken als je lacht en ze groet. Ja en dat doe ik altijd al dus ga er rustig mee door. maar gelukkig steeds meer mensen ontwaken, de jongeren die altijd gezwegen hebben DELEN nu, of gaan dat steeds meer doen. Zo krijg je eigenwijsheid dat gedeeld wordt en uitdagend wordt toe gepast, van elkaar leren. Vooral = JE BENT HOE JE BENT EN ZO MAG JIJ ZIJN DAT = JOUW IK.

Nu gaan we naar 19 Augustus ;

When I believe I will see,
The plan that Life has for me,
To let go of pain and have a new start,
With a clear mind and an loving heart.

Als ik denk dat ik zal zien,
Het plan dat het leven voor mij heeft,
Loslaten van pijn en hebben een nieuwe start maken,
Met een heldere geest en een liefdevol hart.

Gepubliceerd op 19 augustus 2014

Als ik denk dat ik zal zien, het plan dat het leven voor mij, te laten gaan van de pijn en hebben een nieuwe start, met een heldere geest en een liefdevolle heart.New Maan in Maagd komen dit weekend (maandag)! Ik denk dat de Sabian Symbol of 3 graden Maagd zegt het al dus ik zal het hier te citeren, zoals beschreven door Dane Rudhyar in hi boek ‘Een astrologische Mandala.’ Het symbool is ‘Two Guardian Angels’ met de keynote zijn ‘Onzichtbare hulp en bescherming in tijden van crisis.’ Hoewel het bewustzijn nog niet in staat zijn om dit te realiseren als een feit, is de mens als omringd door de geest van vis door het water. Engelen, deva’s en dergelijke worden entitized vormen van geest. In zekere zin althans, ze vormen gezamenlijk een rijk van bestaan ​​complementair zijn aan de mensheid. Zij zijn gespecialiseerd gebied van energie die blijkbaar bewust zijn, maar niet ‘gratis’ in menselijke zin – dat wil zeggen, om vrij te zijn wat ze niet zijn. Er wordt ons verteld, door zieners en zelfs door alleen maar helderziende personen, dat zij hiërarchieën van energie distribueren vormen die alle levensprocessen in stand vormen – met name in de groente-en tellurische rijken – en de beschermende agentschappen verbonden aan de mens. Moderne psychologen kunnen ze zien als symbolen van nog latente krachten in de mens bewusteloos. Door zich bewust van hun aanwezigheid en de ondersteunende kracht van een man het wanhopige gevoel van eenzaamheid en vervreemding die meestal doordringt de ‘nacht van de ziel’ en de symbolische veertig dagen in de woestijn kunnen voorkomen. ‘ Ik vond dit mooi geschreven dus heb ik het overgenomen, een aanvulling op je waarnemen NU in het moment. Ik vond het te belangrijk voor je.

Ik weet wel dat hoe de dagelijkse dingen verlopen dat ik daar heel rustig en vrede meegaand ben. Ik zie de kleuren veel helderder, beweeg me soepeler ook al ziet het zo niet maar zo VOELT het wel. Dus ook hier het thema VOELEN ook weer naar voren komt, net zoals bij de MEETINGDAY. Mooi is dat hoe het samen smelt en samen vloeit. Het creëren van alles om je heen.

EEN voorbeeld LUCY;

Ja, de gave die een persoon bezit kan uitgroeien tot dit en is dit, al hoewel we nog een verreweg hebben te gaan hahaha. Energie die je voelen kunt en verplaatsen is er en gebeurt. Kinderen die helderziend zijn, voelend, spreken, ruiken en helderwetend. het is NORMAAL ,nu ontwikkeld zich dat ook mee met de verandering het zelfde als Moeder Aarde in deze verandering zit. Ook deze energie die sommigen onder ons zien, ook deze groep komt langzaam om de hoek kijken. Ik vind het een eer om in deze fase hier op Moeder Aarde te mogen zijn en het zo intens te beleven.

Thanks my friend Kaypacha for your wisdom to share whit the people. Your wise words, whit full of love. See you.

Ik wens je een hele fijne dag.

BY YOURSELF.

White Love for You

 

Bron van info =

newparadigmastrology.com/august-13-2014-pele-report-astrology-forecast.php

www.spiritvoyage.com/globalsad…

dl.dropboxusercontent.com/u/2…

newparadigmastrology.com/august-19-2014-pele-report-astrology-forecast.php

Music by Jeff Oster at= http://www.retsorecords.com/

valariemulberry.com