Wat zeggen de Sterren ons

Hallo Lieve mensen,Relax Time ;

Het is me wel schommelig geweest en toch heel rustig. Heel rustig van binnen, geen innerlijke stress, het kost haast geen energie,in RUST STAND  zo kan ik het ook zeggen. Althans bij mij, hoe is het bij jouw?

december 2

Daar past deze mantra heel goed bij.

We are asked to create a new planet,
Where we all can live in peace,
I can assist in this process,
By listening before I speak.

We worden gevraagd om een ​​nieuwe planeet te maken,

Waar we allemaal in vrede kunnen leven,

Ik kan bij dit proces,

Door te luisteren voordat ik spreek.

Ik merk heel goed dat ik heel anders reageer op situatie’s, en handelingen en wat ik zeg. Ik merk het Lichamlijk- Geestelijk en op Zielsniveua. Het gaat synchroon samen in een gezamelijke flow.

Net wat Kaypacha verwoordt.

Maar ook Putin zegt luister of lees de ondertitteling maar eens.

https://www.youtube.com/watch?v=Hr5GxN3C8uw

En deze is van 2011 22 Dec. Vladimir Putin .en we weten dat zij de BRICSlanden zijn op aan het richten en een nieuwe munt willen slaan dus…… dan valt veel samen en vormt het de puzzel bijna af nog een paar puzzelstukjes!! als je het geheel ziet of bijna dan,dan kun je je Innerlijk rustig en heel bij jezelf blijven,en DAT IS DE BEDOELING VAN HET GEHEEL.

Ik dank Kaypacha weer voor zijn Sterrekunde te delen met ons.Moge het een aanvulling in deze week voor je zijn.

Ik wil jullie graag een fijne dag en

White Love for You All toewensen

BRON is van ;

Muziek = van ; http://adey.bandcamp.com

http://newparadigmastrology.com/august-6-2014-pele-report-astrology-forecast.php