Wat zeggen de sterren ons

Hallo Lieve bezoekers,

Hier 2 Boodschappen van Kaypacha van deze week en vorige week. Heb wat problemen gehad met posten op de website maar ook druk en geen of bijna weinig verbinding met internet gehad de afgelopen dagen,. Was ijverig met andere dingetjes die mijn aandacht vroegen vandaar dus ik geef ze nu allebij. Wat zo leuk is dan kun je zien wat er in de afgelopen week is gebeurt bij jezelf waar je je bevond in het dagelijks leven ,bijv ; de Vliegramp hoe reageer je erop.?! Wat doet het met , neem je het voor lief wat er gezegt wordt of zie je en voel je meteen dat er iets niet klopt ? en ga je dat onderzoeken of laat je het langs je liggen?!

Net zoals je Bewust in het dagelijkse leven bent, wat je mag beleven iedere nieuwe dag als je in de avond een terug blik geeft op het verloop van de dag?

en dan wel in alle 3 de Fasseten ; Lichamelijk – Geestelijk en op Ziels niveau? Of doe je maar een gedeelte en verder niks !X Je kunt ook een energie op pakken van een ander de trilling / freqentie die eigenlijk geheel JOUW NIET toebehoort,waardoor JIJ je Ziek voelt of Onbegrepen ?! Je komt niet tot JOUW ding JOUW missie toe.

Wereldwijd gebeurt vanalles, door mee tedoen met de meditatie die Kaypacha global geeft kan en mag een bijdragen geven voor jezelf en Wereldwijd.

Zullen we eens gaan luisteren ;

As I discover more self worth,
It’s good to keep in mind,
That everyone has their day in the Sun,
But together we shine Divine.

Zoals ontdek ik meer eigenwaarde,

Het is goed om in gedachten te houden,

dat iedereen zijn dag in de zon,

maar samen schijnen we Goddelijke.

Als je dit luistert dan klopt dat met wat er gebeurt is ? in de week 29. en de chaos blijft nog wel eff aanwezig maar laat het niet de PRET WEG DRUKKEN Lieve mens kind. Kijk wat de uitdaging hierin verborgen zit voor je, wat je leren mag.

Nu de week 30.

images

When I show my truth,

Without giving a reason,

I get in touch with the part of my heart,

That’s not bound by time, space, or season.

 

Toen ik mijn waarheid laten zien,

Zonder opgaaf van reden,

Ik in contact komen met het deel van mijn hart,

Dat is niet door tijd, ruimte, of het seizoen gebonden

Al met al neem RUST en doe alles in OVERGAVE en BEWUST in RUST en LIEFDE. Er is geen tijd dit is gecreëerd   door de mensheid. Het is heftig Nu in het Moment om ons heen.

Please join me in the “Healing Ancestral Karma” global Sadhana but copy/pasting this whole address!http://www.spiritvoyage.com/globalsad…

Ik bedank mijn vriend Kaypacha voor het delen van zijn wijsheid aan ons, die hij zo duidelijk verteld. Ook de heerlijke muziek waar hij ons mee laat kennis maken.

White Love for You All,

 

BRON en leer tips;

http://newparadigmastrology.com/july-23-2014-pele-report-astrology-forecast.php

Foto = van ; http://www.forwallpaper.com/wallpaper/3d-lion-1078126.html

Music by http://www.michellequreshi.com/

Mucis = van Music Scott Huckabay…. http://scotthuckabay.com