Wat zeggen de sterren ons

Hallo en goede dag lieve mensen,

Ja, ik zal jullie verblijden met het boodschappen bericht van Kaypacha.

Sometimes I feel like I wanna get off,
This train before I’m completely lost.
Heading into the unknown I need to surrender,
To the plan my soul made in the womb of my mother.

images

Soms heb ik het gevoel dat ik wil uitstappen,

Deze trein voordat ik helemaal ben verloren.

Op weg naar het onbekende ik moet overgeven,

Om het plan mijn ziel in de schoot van mijn moeder.

 

Ja, het OUDE PATROON weg ermee. Ik,Ik IK IkKE ,dat kennen we, als ik maar … Ik weet …. IK IK en nog eens Ik , weg ermee. GA IN OVERGAVE VAN………

Het moment dat zich opent voor jouw is dan handelen en navigatie, zoeken … creëren. (overgankelijk) iets nieuws maken / ontdekken. In het moment dat het ontvouwd aan je. Dan kun je mee fietsen om het zo maar te zeggen. Je denkt niet en je claimt, verlangt, hoopt, oordeelt, gebruikt het / misbruikt het, je vult in voor jezelf of voor een ander ?!  Nee, dat kan dan niet het gaat vanzelf zonder verwachting, het loopt zoals het behoort te lopen. Ieder weg is oké ! en stel je eens voor dat je geen materiële dinges had niks, wat dan ? wat doe je dan ?

Door het op deze wijze te nemen dan kan het geen teleurstelling zijn – worden.

can-stock-photo_csp2029457

Het is heftig voor ieder van ons, vele zijn vermoeid ,ziekelijk, pijnen dat hoort nu eenmaal bij de groei ? Neem voldoende rust je hoeft niet HAANTJE VOOR OP TE LOPEN ?? in je eigen tempo, anders zal  je lichaam er wel voor zorgen dat je het wat langzamer aan gaat doen op wat voor manier dan ook?? ziekte, er gaat iets kapot ?, je komt te laat, enz. DE WAARHEID KOMT TOCH BOVEN TAFEL.!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZE2ogIIm7kU&feature=player_detailpage

 

Ja, Kaypacha zegt het; ” geef je over aan…” en het is heerlijk doe maar eens.

Ik dank mijn vriend voor zijn wijsheid te delen met ons.

White Love for You All.

Info bron ; http://newparadigmastrology.com/june-18-2014-pele-report-astrology-forecast.php

Muziek ;http://ghostlights.ca/