Wat zeggen de sterren ons

Hallo Lieve mensen,

Zo,  vind je ook dat een week snel voorbij is ? Ja, je geeft zelf de snelheid aan ,maar toch.

Dat het volle Maan is geweest en dat ze weer af aan het nemen is, was wel duidelijk voelbaar. In vele Freqentie en Trillingen xie tegen elkaar op spatten. De waarnemening die ik de mensen hoor die hier geheel aan toe te wijden zijn. Luister naar jezelf.

images

Laat je niet uit je veld slaan.

Dat is ook wat  onze Lieve Vriend Kaypacha aan ons uit legt,luister maar naar zijn waarneming en de uitleg . Her-ken je je hier in ? of wat je zelf waar genomen hebt in je eigen lijf, omgeving, werk, thuis enz. Hoe dat andere mensen kort en snippig regeren? geen geduld hebbe en meedeleven dat op een heel laag pitje staat.!! De vinger naar een ander wijzen in plaats naar zich zelf en die NIET de volle VERANTWOORDING NEMEN !

Zelf heeft hij het over Concita, het is een mens en een die het vrouwlijke en het manlijke in balans HEEFT, het kindlijke weet ik niet. Maar ik denk dat hij/zij er niet ver langs/weg zal zijn. Zijn wie je bent en daar trouw aan blijven dat is de grootste UITDAGING  op Moeder Aarde.

 

When my life is full of pressure,
I know it is a test,
To choose and take what’s valuable,
And leave behind the rest.

Toen mijn leven is vol van druk,
Ik weet dat het een test,
Te kiezen en nemen wat waardevol is,
En achter de rest.

We worden getest in en voor al op alle niveu’s  die het dagelijks leven heeft.Dat heb ik vandaag nog wel beleefd en ervaren maar ook bij wie ik op bezoek was.

Zo en nu draag ik het spreekstokje over aan Kaypacha.

 

 

White love for You and Thanks Kaypacha for your wisdom to share.

Have a nIce weekend Bay Bay

Bron van info ; http://newparadigmastrology.com/may-14-2014-pele-report-astrology-forecast.php

Het is een aanrader de site waar de Foto is van ;http://www.astroblogs.nl/2013/07/26/heeft-de-volle-maan-toch-invloed-op-ons-slaapgedrag/