Wat vertellen de sterren ons

Hallo Lieve bezoekers,

Ja, de week gaat snel, als je jezelf maar niet voorbij rent lief mensen kind. Dat is belangrijk om goed dicht bij jezelf te blijven in deze vreemde tijden. Alleen zo kun je je weer openen en afstemmen op je eigen innerlijk wezen ,het wezen wie je werkelijk bent en ook al zooo lang naar op zoek was en bent geweest.

Geboorte – Sterfte en Wedergeboorte is nu wereldwijd in beweging.

De tegen strijdigheden die je verteld worden en werden die niet met je geweten – weten klopte en je verwarde en verstarde.

De vermoeidheid die eruit komt, de vele tranen die zo opgehoopt zijn en graag naar buiten willen komen, of je bent hard en koud, verbitterd, afstandelijk en verzuurd geworden om jezelf te beschermen.

Dit zie je terug in je lichaam met al zijn gebreken en klachten,wil je het wel zien en wil je je lichaam zelf genezen ?! dat is de vraag en de weet is voor jouw.

Ga je ervoor of doe je wat ieder doet SLAPEN ?! Dat is ook goed want het gaat tenslotte om JOUW. vergeet dat niet o zo belangrijk en ieder doet er toe op de wijze hoe je aanwezig bent. Alles is zo als het behoordt en ieder en alles is een deel van het geheel.

De zintuigen waarnemen in heel je zijn en ze opnieuw leren waarnemen dat je ze hebt en dat je ze mag gebruiken waar ze voor bedoelt zijn. En brengt opwinding en bubbels  met zich mee, je wordt enthousiast en vrolijk van. je wilt wel huppelen ; doe dat dan ook. Het is de liefde die je weer voelt voor jezelf dat je de slachtofferrol,gevangenisgevoel van je afschudt, weg ermee. JE VOELT JE OPEN EN VRIJ. OOK AL DOET HET PIJN OM TE WETEN DAT IK VERLOOCHEND BEN EN EEN BLINDDOEK VOOR MIJN OGEN HAD.Je loopt niet langer meer weg , je neemt de verantwoording over jezelf, JE BENT GOED ZOALS JE BENT. JE BENT EEN DEEL VAN….. HET GEHEEL IN DE HOEDANIGHEID ZOALS JE BENT.

Nu is het weg en voelt heerlijk. luister en lees met liefde naar onze vriend . Have fun ;

Het is wat onze vriend Kaypacha ook zegt. Weet wat je wil en onderzoek en ga op verkenning uit.

newparadigmastrology.com/january-28-2015-pele-report-astrology-forecast/

Het is eff wennen de nieuwe site van hem ,de verandering is overal te zien en merkbaar en voelbaar.

De mantra van deze week is ;

If I’m feeling like a victim,
My fate in others’ hands,
I know that Life is wanting me,
To find and take my stand.

Als ik voel me als een slachtoffer,
mijn lot in de handen van anderen,
ik weet dat het leven mij wilt,
om te vinden en neem mijn standpunt in.

leo full moon kaypacha

Ik vond deze ook belangrijk dat je deze kon horen ;

Deze is van ; Sheldan Nidle en die geeft het zelfde aan , dat is mijn waarneming en beleving  zo weet ik dat mijn innerlijk weten behoorlijk goed afgestemd is op mezelf en het alwetende.

Gepubliceerd op 22 jan. 2015
http://www.paoweb.com/
Sheldan Nidle PAO Webinar 57: GAIA
To see the complete Webinar: http://www.paoweb.com/webnarch.htm

Neem zelf een kijkje. Have fun .

White Love for You All