Wat vertellen de sterren ons

Hallo Lieve mensen,

Ik wil deze heel graag met je delen dit is en zal een aanvulling zijn op het BEWUSTWORDING OF WAKKER WORDEN waar je je NU in bevind.

Luister en kijk naar de Heilige Geometrie van de Markaba ster. Voel wat het met je doet en laat het intrigeren in JOUW zijn. Voor ieder is het een andere boodschap ,het is en komt ten goede voor JOUW.

Op deze site kun je veel info vinden die Niels samen gevoegd heeft aan zijn wijsheid die hij opgeschreven heeft en zo gebundeld in een mooie boek serie.

https://www.facebook.com/CrystalHealingArt?pnref=lhc

Daar staat deze foto ;

markabaster

http://www.crystalhealingart.nl/shop/de-kunst-van-de-sterren/

Op deze site vind je zijn boeken, ook neemt hij alle tijd om je te ontvangen of het geven van een lezing die hij zelf geeft.

Een ontmoeting zal waarde vol en liefdevol zijn, een warme deken die je omgelegd krijgt als je het zelf wil en laat gebeuren wat je ontvangen mag.

Waar gaat dit boek over?

Daar zal ik je een stukje van laten lezen een aanrader, veel lees en leerplezier

” De kunst van de sterren is mijn tweede boek, dat op een toegankelijke manier dieper ingaat op de spirituele inslag van kunstenaars als Vincent van Gogh, Wassily Kandinsky en Leonardo da Vinci. Door voorbij het direct zichtbare te gaan gaven zij op een onbewuste wijze de ingang naar een hedendaagse kunststroming, de heilige geometrie. De basis daarvan, de levensbloem, trof ik aan in Abydos in Egypte. Hierin passen de basis bouwstenen van het DNA, de platonische lichamen, en het symbool van het lichtlichaam, de merkaba. Ook de kristallen schedels en de graancirkels hebben hier hun aandeel in. De heilige geometrie is de taal van het licht, die alle mensen wereldwijd met elkaar verbindt in het eenheidsbewustzijn en de sleutel geeft naar de heling van ons DNA.” – See more at: http://www.crystalhealingart.nl/shop/de-kunst-van-de-sterren/

Hier kun je het meteen bestellen als je dat graag wil.

Ik wens je veel plezier en liefdevolle reis toe

Have fun 

 

( nu snap je ook waarom wij de Markabaster geven bij de workshop die we geven) Alles heeft een verbinding en verband met elkaar.

ZO EN DAN NU DE BOODSCHAP VAN ONZE VRIEND KAYPACHA;

Alles gaat vooruit ook onze vriend hij heeft een mooie nieuwe website neem eens een kijkje en laat je verrassen, heerlijke energie is voelbaar als je kijkt. Probeer zelf ; http://newparadigmastrology.com/

wil je meer van hem horen luister eens naar zijn radio program ; http://newparadigmastrology.com/january-2015-soul-talk-radio/

Zijn mantra =

 Gepubliceerd op 20 jan 2015Wanneer het Leven is overweldigend,
En ik weet niet wat ik moet doen,
ik moet vertragen en nadenken,
niet bijten meer dan ik kan kauwen.

Het is de Nieuwe Maan in Waterman! Op uw plaatsen, klaar, opstand! Het hoeft niet om een gewelddadige uiterlijke revolutie te zijn, het kan in een rustige, innerlijke revolutie met verrassende externe resultaten. Meestal met dit soort doorvoer is zowel zo bewust. Zoals we de hoogte blijven en onszelf beheersen we niet meer hoeven te worden gecontroleerd en beheerst door de externe instanties. Tijd om ons lijf loopt naar het volgende niveau, waar de onrust niet meer bestaat ….Ja!Thanks TOM / KAYPACHA for the message, have a nice week.

SEE YOU . WHITE LOVE FOR YOU ALL